• Ivdzo11
    7.4k
    Dinamov daroviti ljevokrilni napadač, 17-godišnji Patrik Horvat, potpisao je profesionalni ugovor s klubom ✍

Rođen je 10. svibnja 2008. u Zagrebu, a u Dinamovu akademiju pristupio je s navršenih sedam godina i prošao sve uzraste

Horvat je hrvatski kadetski reprezentativac, član je mladog Dinamova naraštaja koji je prošle sezone izborio plasman u nokaut fazu UEFA Youth League, a prethodno osvojio i međunarodni juniorski turnir Mladen Ramljak

Za prvu momčad je debitirao na pripremama prošlog ljeta kad su plavi svladali sofijski CSKA 1948 sa 6:2 pri čemu je Horvat odigrao drugih 45 minuta i predstavio se asistencijom i pogotkom ⚽️

Dragi Patrik, želimo ti puno sreće i uspjeha u plavome dresu!
  • Imamo Dinamo
    4k
    Tkogod da nas je zakinuo za novu sliku Dabca treba bit kaznjen.
  • NKDZ86
    4.4k
    Nadam se da će se provesti interna istraga, nema oprosta.
  • Thor
    243
    bas sam htel isto to reci :rofl:
  • gaTeDZG
    1.7k
    Ruke mi se već tresu pišući ovo...

HNL - 01. kolo - Osijek vs. Dinamo Zagreb - 02.08.2025. - 19:45h, Opus Arena, Osijek.

Ajde više!
  • Marktwain
    537
    Igrači su vjerujem nabrijani da pokažu kaj mogu, navijače ne treba dodatno napaliti.
    Ova sezona bi mogla biti nešto neviđeno u atmosferi i potpori, da se trofej vrati u kolijevku hrvatskog nogometa, u naš plavi Zagreb grad.
  • Ijayi Atiemwen
    3k
    Nove stopere (još) nitko ne spominje što mi je malo čudno, siguran sam da Zvone ima par opcija. Od sigurnih stopera su samo Galešić i Jakirović, KTC će ostat kao mentor/rotacija, a na Mmaeea i Perića(?) se ne računa. Torrentea nema još minimalno pola godine zbog ozljede. Nama trebaju još barem dva stopera pod mus.
  • njurci10
    100
    po čemu se zaključilo da se na mmae ne računa?
    Možda bude najbolji na pripremama i pas kovacevicu pa ostane.
    Previše se narativa preuzima iz medija a ni oni ne znaju nešto previše.
  • Dinamo-SB
    398
    Moreno Živković je tu u kadru i mislim da se na njega računa kao rotacija,pogotovo ako se pokaže kao dobar na pripremama. Meni je to okej.
    Desni stoperi Galešić,Živković ; lijevi stoperi NovoPojačanje, Jakirović
    Mentor/backup: KTC
    Mmae i Perić su vrlo vjerojatno otpisani,ali nikad se ne zna što se može dogoditi na pripremama.
  • Dinamo-SB
    398
    Što se tiče nekih imena koja kao "nisu dovoljno dobra za Dinamo" volio bih se generalno osvrnuti na tu temu. Igramo 2 utakmice u Kupu protiv niželigaša i imamo 4 tekme s Vukovarom. Ne podcjenjujem Vukovar,nemojte me krivo shvatit. Tu vjerujem da ce biti jos 3-4 tekme lakše na Maksimiru .Znači imamo 10 utakmica u prvenstvu/kupu koje bi naša nominalno 2.ekipa/rotacijska ekila trebala pojesti. Filipovic - Goda,Jakirovic,Zivkovic,Valincic - Soldo,Kačavenda,Mudražija - Hoxha/Varela-Topić/Špikić-Kulenović/Ćutuk.

Svrha rotacije je da ti dobiva takve utakmice i da ne trošiš npr. Mišića i riskiraš ozljedu kao npr. protiv Bjelovara. Naši rotacijski/backup igrači nisu se mogli nosit s Bjelovarom pa čak i sa Šibenikom na Maksimiru nisi mogao opušteno igrati bez prvotimaca. Čim prvotimci više igraju,više se troše i skloni su ozljedama. Ako rotacijski igrači rasture protiv Vukovara i ovaj prvotimac se zapita i odmah ima zdravu konkurenciju i pozicija mu je ugrožena. Pazi, tebi u vezi za vratom pušu Soldo i Kačavenda. Vidoviću i Stojkoviću od kojih ce jedan često na lijevo krilo iako obojica pucaju na 10ku,za vratom na 10ki puše Mudražija. Tog je nama falilo prošle godine itekako. Bili smo duplirani,ali nekako imam dojam da jedan Pjaca,RPG ili Misic su u svatkom trenu znali da su zacementirani na pozicijama. Sad na dvije pozicije 6ica i 8ica u startu imas tri igrača - Villar,Ljubičić,Mišić. Treba se izborit za poziciju,a još Soldo i Kač se bore za minute.
    Moje mišljenje je da ce nam baš te nominalno 2.opcije indirektno donjet prvenstvo i dobar rezultat u Europi jer od njih očekujem puno kad prvotimci budu odmarali/kartonirani/u lošoj formi/ozlijeđeni. To je jako bitno za uspjeh bilo koje momčadi jer igra svih 20 igrača i tada se stvara i pozitivna atmosfera u momčadi jer svatko ima znacaj i doprinos.
    Uostalom,to je jedan i od temelja uspjeha Bjelice kad je stvorio onu generaciju. Zdrava konkurencija, puno minutaže i značaja svima. Vjerujem da ce se sad slično ponoviti.
  • Jurki
    18.1k
    Ljudi jel to moguce??? mi imamo 2 lijeva beka.
  • Droljo
    17.5k
    Nakon što smo funkcionirali kao opg, pa neki pokušaj obiteljske atmosfere sa senatorima koji vode glavnu riječ ajmo sada vidjeti kak bumo zgledali kad funkcioniramo kao nogometni klub. Mene nije strah. Samo jako :strong:
  • Dubbbrava
    906
    Vidim da nisam jedini kojeg puca baš jako samopouzdanje i nemogu dočekat da počne sezona.
    Isto tako mislim da bez problema rušimo prošlogodišnju posjetu na domaćim utakmicama za 10-20 %
  • PetkoDaniOršaGol
    294
    U to sam siguran. S tim, ako bude neka prijateljska prije otvaranja sezone na Maksu, dajem ruku u vatru za 15k +...
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Najveci plus kod mladog Morisa je ocito ukus. Odjevna kombinacija sugerira da ne voli monokromatske grbove.

Jesam ja propustio ovu polo majicu od Castorea ili toga nije bilo u ponudi? :yikes:

f34e0e5b-410d-45a9-85ca-7187cc30c578.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.