• rokikaciga
    2.3k
    Dobro, ja prvi nisam za vređanje naših igrača ali ove stvarni nisu komparativne..skrivanje imena predsjednika magaradi...mislim da se slobodno očalinko može javno napisati ovdje :grin:
  • dinon7
    1.9k

Bio mi je profesor na faksu. Najveći stručnjak u Hrvata bez ikakve dileme
  • rioda
    8.8k
    nevjerojatno je kako svi poticu orgijanje i blacenje Dinama i Zagreba, a svi doslovno zive ovdje, a veliki hajdukovci i dalmatinci, ni shopping ne mogu u Splitu odradit,Slepicka

Ja sam nedavno bio u BBB shopu u Preradovićevoj, a na onoj terasi ispred na kavi sjedi Lukša Jakobušić :sweat:
  • Mali Zeus
    17.8k
    bome nam se i glavni rivali pojacavaju. upravo usao u lift u jednom novo zagrebackom shooping centru i unutra ni manje ni vise nego el presidente IB i nova stoperska prinova MM. Taman mu IB krenuo nesto pricat "ti ces sad ovo sljedece napravit" i onda je zastao i rekao da ce pricat dolje u autu...nevjerojatno je kako svi poticu orgijanje i blacenje Dinama i Zagreba, a svi doslovno zive ovdje, a veliki hajdukovci i dalmatinci, ni shopping ne mogu u Splitu odradit, cak sam ih uljudno i pozdravio namjerno da mozda skuze da nismo ista stoka.kao oni dolje, el presidente je cak pozdravio nazad, a mulac ne zna reci ni dovidjenjaSlepicka

Nije li MM iz Dubrave?
  • rokikaciga
    2.3k
    Mislim da je to drugi MM :lol:
  • Sajla
    9.5k
    i nije li njegov klinac (bio) u našoj akademiji?
  • Mali Zeus
    17.8k
    ↪Mali Zeus i nije li njegov klinac (bio) u našoj akademiji?Sajla

od MM-a?
  • Sajla
    9.5k
    da, od Marija Maloče. tako mi je ostalo u sjećanju. on igrao u Gorici, a klinac mu trenirao kod nas. pa i on je bio naš junior, zašto ne bi klinca tu upisao.
  • crophantom
    839
    kolko puta sretnem Lukšu u ZG ja neznam jel on ikad juznije od svetog roka :D
    Još u onom svom mini cooperu, tek kad izađe skuzis kak je nizak, a tako velik se činio ispred onih potrganih stolica nakon kaj ih je Kule srušio u Splitu :D
  • Paggini
    54.6k
    NM je u NK M, prema HNS stranici
  • Mali Zeus
    17.8k
    Može biti. Al Maloča je i Zagreba. IB pak nije, kao i mnogi njihovi sportaši, sadašnji i bivši. Sjećam se kak je Ivanišević, koji živi odavno u Zagrebu, nešto kenjao kod Bilića u Neuspjeh prvaka da mu je mali komentirao da kako to da u Splitu sve puno Hajdukovih grafita itd., a u Zagrebu tog nema - a on njemu kaže da se tamo drugačije voli. Znači malog odgaja da bude glup usred Zagreba. Valjda mali ima nešto zrna u glavi, kad već stari nema.
  • The Undertaker
    8.2k
    Hajduk se zapravo vodi iz Zagreba. Veći dio NO je iz Zagreba, koliko znam i PU živi (ili ima stan) u (Novom) Zagrebu, najutjecajniji DPH je zagrebački. Slabo vi to pratite.
    Nije provjereno ali navodno su Bilić i Manenica i radili zajedno jedno vrijeme.
    Hrvatska je mala zemlja, svi se znaju međusobno.
  • Slepicka
    101
    je , od Maloce mali je bio jedno vrijeme u nasoj skoli, pa ga je ispisao nakon nekog vremena i prebacio u Maksimir. Maloca je iz Dubrave, a stari mu je rodom iz Knina i otud je hajdukovac od malih nogu
  • Bernard
    790
    taj se svako malo prešetava po radničkoj, ma svi oni imaju nekog posla u zg, a vole srat po njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.