• Marcinko
    721
    Stojkovic desno i Vidovic lijevo bi znacilo vjecno kruzenje lopte u fazi napada.NitkoBitan

Sumnjam, mislim da će definitivno u isto vrijeme igra 3 veznjaka plus Stojković, sad na desnoj ili lijevoj strani ovisi od toga tko će se nametnuti na krilu, ali da će u isto vrijeme Vidović i Stojković zauzimati krilne pozicije baš teško.
  • Fan
    1.2k
    Vidović i Stojković su izvjesno naši budući top transferi i nelogično mi je da oni jedan drugom budu rezerve. Idealno je to što mogu mijenjati mjesta i to je blago za nas, ali Vidović je po meni puno bolji u sredini nego na krilu, a Stojke može odigrati desno bez problema, bez da je to guranje iz nužde.scooniepenn

Slažem se ovdje sa svim osim što mislim da će Stojković igrati lijevo jer bi i Lisica mogao uskoro biti dio tog tria top transfera.
    Meni je u glavi nekako da ćemo mi većinu tekmi igrat sa dvije osmice/šestice između 3 igrača (Villar, Ljubičić, Mišić), ispred njih Vidović, lijevo krilo Stojković, desno Lisica...
  • Žan
    648
    Sad kad u nekoj kombinaciji Rebica(od danas slobodan igrac) dovedemo kao backup prvoj spici.
  • Tvrdica McTvrdi
    674
    Kome nama kaj? Ja objašnjavam tehnički kako ide stjecanje državljanstva, ne pričam o želji ili korisnosti. Ne želim nikakve strance u Hrvatskoj, iako je to totalno nebitno u ovoj raspravi.
  • scooniepenn
    5k

Ispravio sam se, na to sam i mislio, uz dodatak kako može i desno bez da je to krpanje krpanja radi. Što se tiče Lisice ove pripreme će puno toga reći o tome kako će on izgledati u okvirima Dinama. Možda me iznenadi, ali meni lijeva strana Stojke Hoxha djeluje neusporedivo jače od desne Lisica Cordoba/Topić.
  • Fan
    1.2k
    Prije ce prednjeg veznog igrat Ljubicic nego spoemenuti dvojac dok ce Villar i Misic biti povuceniji gdje cemo u def tranziciji imati 2-2.Tranzicijski Napad

Možda se varam, ali nije li Ljubičić prije nekoliko dana sam za sebe izjavio da je čista šestica, ali da može igrat osmicu?
  • El Madrigal
    497

Onda se slažemo. Nisam detaljno čitao. Sorry
  • Tranzicijski Napad
    543

Jel to on bas rekao ili su novinari napisali jer nasim novinarima nebih sad vjerovo kako je vani 30+c a da ne pogledam.

Uspio sam nabavit 2-3 utakmice koelna od prosle sezone, ono kaj sam dosad pogledo mi izgleda kao box to box, ima malo slabije brojke u obrambenom dijelu.

a6daa2702a55c9dd9240316735289b85.png
  • Fan
    1.2k

Ne znam 100% jer nisam nigdje vidio riječi koje izlaze iz njegovih usta, ali ovo piše sa sportkluba:

"Jako sam sretan što sam ovdje. Radujem se, upoznao sam nova lica i baš mi je drago.”

Broj 77 je prije Ljubičića nosio i Marcelo Brozović, no njemu to ne igra preveliku ulogu.

“Nije mi bitno koji broj sam uzeo. Brat mi je igrao ovdje, baš sam sretan s ovim novim izazovom. Ja sam čista šestica, mogu igrati osmicu.

Od brata sam čuo samo dobre riječi u vezi Dinama, ja sam na stadionu prvi put.”
  • Droljo
    17.5k
    Nemojte imena baš gledati jer sam stavio one koji su tu ali ovako bi moja neka ideja bila. Prva zamjena vidović i mudri za sve 4 pozicije gore.
    IMG-20250623-162736.jpg
  • Tranzicijski Napad
    543

Sve pet, ja govorim ono kaj sam gledo a to je kako uglavnom trazi loptu izmedu linija bas i ne dolazi cesto nisko po loptu, ulazi cesto u 16m, trazi sut

• Shkera
    323

iskreno, ne izgleda puno bolje nego prošle godine, fale pravi stoper i prava špica
  • Droljo
    17.5k

Zajebi imena. Ideja samo
  • Niko1986
    2.1k
    Ajde, javite nam nekaj - decki s foruma cekajuDani Olmić

Idu danas MPV i Kulušić kad se Paggini vrati iz gyma.
  • Shkera
    323

slažem se donekle, ali mi zvuči ko tovarski izgovori, novi trener nova ideja bla bla... bez pravih igrača ništa po meni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.