• rokikaciga
    2.3k
    Jedino Vidović bih rekao da spada u sporije igrače od ovih koje smo doveliPaggini

Cak je i on mrvicu iznadprosjecan.
  • jedan u nizu
    13.8k
    Cak je i on mrvicu iznadprosjecan.rokikaciga

that's what she said
  • El Madrigal
    497

Zaboravite ta sranja. Jednom davno bio je jedan i jedini Eduardo da Silva, ovo sve dalje su sranja. Ja ne želim Argentinca s 28 godina u Hrvatskoj reprezentaciji. Koji je vama kuki?
  • Sajla
    9.7k
    Johan Cruyff famously said, "Speed is often confused with insight. See, if I start running slightly earlier than someone else, I seem faster."
    To ne znači da možemo imati 11 trutova koji "trče" poput mene, ali stupanj motoričnosti ovih igrača u kombinaciji s inteligencijom, uigranošću, idejom, vizijom - to je ono što čini brzu igru, a ne maksimalna brzina sprinta pojedinih igrača.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Fuckas brzinu ako nema kontrole s njom. Fuckas brzinu ako ne možeš to isto ponavljati desetke puta po utakmici.

Ako je istina sto mudri kaže, treninzi su intenzivni i idu prema tome da počnemo igrati okomito i očito, igrači koji su došli mogu odgovoriti na kovine zahtjeve
  • Zg123
    2k
    Hoxha i Kastrati imaju brzinu pa su nam sto tocno donjeli? Osobno mrzim trkace kokosi od igraca, bez inteligencije s kriminalnim donošenjem odluka. Radje cu imati nekog sporijeg igrača koji bar razumije nek osnove nogometa a ovi sta samo sprintaju nek idu u atletiku
  • Mlađi referent
    13.1k
    Mislim da čak ni poanta "vizije" nije brzina, koliko intenzitet igre i držanja napadačkog tempa i okomitosti.Paggini

Kaj mi je žao, volio bih da dodamo 2-3 stvarno brza igrača. Naravno, ako su stvarno kritični s loptom, neće puno pomoći, ali predugo mi igrači nisu dovoljno prodorni, nemamo recovery speed iza.

Za ove koje si imenovao, mislim da nisu spori, ali ne izgledaju mi kao da će značajniju prednost stjecat brzinom.

No, to mi se ne čini toliko brzo da bi ga svrstao među brže igrače, ali ok, brži je recimo od Sučića što je ovaj trčao u CL.
  • scooniepenn
    5k
    Usporedba Hoxhe i Kastratija je otprilike kao Oršića i Antonija Marina. Hoxhu dobar trener itekako može iskoristiti što se jako dobro vidjelo kad nas je unakazio na Euru, a bome je i Talijanima na Euru radio ozbiljnih problema. Čak i u nedavnoj utakmici sa Srbima je bio odličan. Iskreno, radije ću imati Hoxhu kao alternativno lijevo krilo, nego da se Vidović tamo gura uz očito prvu opciju Stojkovića. Ako se može dovesti bolje mlado krilo kao alternativa Stojketu OK, ali se rješavati Hoxhe zato, jer eto tako mi je nebuloza.
  • Cosimo
    25
    Možda je ideja visokog i konstantnog presinga pretjerana za HNL. To uvijek izađe na kompromis; što zbog terena, što zbog suparnika.
  • Dani Olmić
    1.7k
    @Niko1986
    @Haza
    @Miro Vugrinec

Ajde, javite nam nekaj - decki s foruma cekaju :fire:
  • NitkoBitan
    27.7k
    U normalnim okolnostima bi Stojkovic i Vidovic pokrivali desetku a na lijevom krilu bismo trazili kapitalca. Mudrazija je poremetio planove i cisto sumnjam da bi ga Boban doveo.

Ovako ce se jedan od dvojca Vidovic/Stojkovic gurnut na lijevo krilo sto je cista improvizacija. Kao sto je netko napisao, Stojkovic desno i Vidovic lijevo bi znacilo vjecno kruzenje lopte u fazi napada.
  • scooniepenn
    5k
    Ne bih se složio za Mudražiju. Mudri je odličan igrač i to je pokazao i u Kopenhagenu prije one ozljede, a riječ je o klubu razine Dinama. S njim i Vidovićem smo na ofanzivnom veznom brutalno pokriveni i da smo recimo njega imali protiv Gorica, Lokomotiva, Istra i takvih ekipa lani vrlo vjerojatno bismo uzeli naslov. Osim toga, on je ultimativni Dinamovac i uz objektivne kvalitete od njega možemo očekivati da doslovce preore teren i u 2. kolu kupa protiv Oriolika. Vidović i Stojković su izvjesno naši budući top transferi i nelogično mi je da oni jedan drugom budu rezerve. Idealno je to što mogu mijenjati mjesta i to je blago za nas, ali Vidović je po meni puno bolji u sredini nego na krilu, a Stojke može igrati pogotovo lijevo, ali čak i kao desno krilo bez da je to guranje iz nužde.
  • Tranzicijski Napad
    543
    Prije ce prednjeg veznog igrat Ljubicic nego spoemenuti dvojac dok ce Villar i Misic biti povuceniji gdje cemo u def tranziciji imati 2-2.
  • Fan
    1.2k
    Pa i Brodić je bio treća špica pa je dobio neke minute da igra, ne vidim zašto Matković ne bi.

Utakmica je itekako dovoljno, još ako budemo EL igrali i na proljeće, uz kup i HNL. Također, dosta utakmica, ovisno o protivniku će Mierez počinjati, tipa neka rendom tekma protiv Gorice u veljači, a imamo 10 bodova prednosti, a sumnjam da će se Belju stavljati na kraju takvih utakmica ako je rezultat povoljan po nas. Tu staviš Matkovića 10-15 minuta. Mislim, i ti sad pričaš kao da treće špice nikad ne igraju ništa hahaha, igrat će Matković dovoljno minuta da oporavak prođe dobro.

Radije bih da tu polusezonu oporavka dobiva 10-15 minuta mic po mic i trenira i oporavlja se u Dinamu, nego da ga pustimo Istri gdje će ga jebati 90 minuta u napadu i kad se opet ozlijedi jer eto, Istru boli pimpek za Matkovića, šta ćemo onda? Tko je onda kriv?
    Paggini

Ok, štima i razumijem što želiš reći, ali tu opet moramo uzet u obzir da su Kule i Brodić bili jednako dobri/loši pa se jednom i drugom davala šansa, tj imali smo jednog vrhunskog i 2 dobra igrača, a sad bi imali 2 vrhunska i jednog dobrog, koji je uz to i nedokazan i povratnik s ozljede pa mi je teško vidjeti da bi ispred nekog dobio prednost, pogotovo što bi se i Beljo i Mierez borili za prvog napadača, a Kule i Brodić su se realno borili za poziciju drugog napadača.
    Ja uopće ne sumnjam u to da je Matković top potencijal, al tu treba jako dobro izvagat i cijenu s obzirom na to koliko moramo trošit ovu sezonu, razinu ozljede, može li nam uopće pomoći u dogledno vrijeme i njegova želja za prelaskom kod nas kad zna da neće možda dobiti onoliko vremena na terenu koliko želi....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.