• Dadox
    432
    Daj ne budi smiješan sa statistikom kao nečem jedinom relevantnim.Pa ona puno otkriva,a skriva ono najbitnije.
  • Dadox
    432
    Frigan i Beljo.
  • luka modic
    893
    Kule u Dinamu moze biti jedino 3i napadac i to je svima jasno,on i Topic bi se trebali borit za to mjesto i tjt
  • Zagi
    10.3k
    Daj Mierezov graf iz zadnje cjelokupne sezene prije prodaje.
  • Dadox
    432
    odlično,nisu isti tip i takav nam nije potreban.Kakav je tip? Jel brz? Jel može podvaliti ili kaj?
  • Paggini
    54.8k
    Jedan dan bez transfera i odma krene Kule vs Kanga
  • rokikaciga
    2.3k
    MGKTg07.jpeg

Znas kaj moze? Utrpat 20 komada u sezoni :lol:
  • Brusa
    3.4k
    ne znam na čemu temeljiš ovaj svoj upis. Ja nisam napisao nigdje da je statistika najvažnija.
    Samo sam se zahvalio kolegi na grofu, koji je pokazao da Kulenović ipak može dobiti zračni duel, jer si ti napisao doslovno "ne može dobiti zračni duel". Kasnije si to promijenio u "bitni zračni duel". Što god to značilo ,jel...
    Drugi dio mog posta se odnosio na situaciju iz prvog dijela proljetnog dijela sezone kada je mister canavaro forsirao Kangu ispred Kulenovića, pa su Kangini zagovornici, s obzirom da nije bilo golova, a stative jebiga ipak ne vrijede ništa, počeli priču o tome kako Kanga za razliku od Kulenovića dobija duele, pa ih je @Krizy ušutkao.
  • Dadox
    432
    ma ja prekidam s raspravom,ali me potegnulo.Sorry
  • rokikaciga
    2.3k
    Da mi je jedan Pippo Inzaghi u Dinamu, odrekao bih se brokule za cijeli zivot :heart:
  • Brusa
    3.4k
    budeš ti prihvatio moju okladu koju sam ponudio @Cif pa da više ne moram čitati ovakve nebuloze.... nek se Kule bori sa Topićem za mjesto 3. napadača!
    @ moderatura: jel može ovo u "shit of the day"?

Hvala ti na odgovoru!
  • luka modic
    893
    koja je oklada?Kulenovic je jednostavno igrac koji ne sudjeluje u igri,igrac koji nije dovoljno kvalitetan sa loptom za kombinatoriku u igri po podu i u igri u kojoj drzimo posjed,ne zna se zagradit i sacuvat loptu a uz to i promasuje puno prilika.Kule mi je drag lik,borac,srcan i veliki Dinamovac ali jednostavno ima previse ogranicenja da bi se na njega ozbiljno oslanjalo da moze pridonjeti puno ovome Dinamu
  • dmil
    732
    de dajte ovakvu usporedbu Kuleta i Kange da zavrsimo raspravu
  • Brusa
    3.4k
    neće ta rasprava biti gotova dok jedan od njih ne ode iz kluba. Jer Kangine zagovaratelje pokreće samo mržnja i prijezir prema Kuletu

oklada je : ako Kule zabije 20 golova iduće sezone kolega @Cif se odlogira i više nikada ne piše ništa na Zoni (jer je napisao da je Kule zabio toliko i neće više nikada), ako Kule to ne uspije ,onda ja odlazim s foruma.

Inače, ovaj tvoj zadnji post mi je skroz normalan, logičan i poštujem ga. Napisao si i obrazložio svoje mišljenje I ok poštujem to. Ali reći da bi se Kule trebao boriti sa Topićem za mjesto 3. napadača.... je sranje.
  • luka modic
    893
    jednostavno mislim da on nema mjesta,a sto se tice oklade prihvacam,prvobitno jer smatram da nece imati toliku minutazu kao i ove godine...Kule je igrac koji ce zabit gol ali i nije igrac koji ce uradit neku razliku ili ce odradit nesto individualno,jednostavno mislim da on ne pridonosi ekipi koliko bi jedan pravi napadac trebao,a mozda su i moja ocekivanja prema napadacima malo prevelika nakon gledanja Petkovica i njegovih tehnickih sposobnosti i poteza zadnjih 5 godina...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.