• Dadox
    431
    ne drobi i piši šta sam
    Ja pročitao.Iznesi svoj stav kao što sam ga ja iznio i ne nameći mi svoj stav.Znaš ti k šta sam ja pročitao
  • CastAway1986
    3.2k
    Ova tema je stvarno čudo..Došli smo i do toga jeli se pametno tetovirati ili ne?!
    Molim Boga da @Haza ili @Miro Vugrinec sutra nam daju nove incijale na osnovu kojih ćemo ispisati barem 30 novih stranica..
  • NitkoBitan
    27.5k
    Ja se slazem sa @Dadox. Dobar prijatelj u srednjoskolskim danima mi je bio bivsi junior Dinama. Kakvi izlasci, tetovaze, nezdrava prehrana i slicno. Cisti profesionalizam. I da je takav svaki klinac imali bi vise izdanaka iz nase skole.

Vec nekoliko godina nasa skola nista ne izbacuje. Ebali klince tik tokovi, instagrami, frizurice itd. Nemamo luksuz kao la masia ili recimo bayernova skola da smo u milijunskim gradovima pa uvijek nesto iskoci zbog zakona brojeva odnosno velike selekcije.
  • rokikaciga
    2.3k
    Kule s onom visinom nemre dobit zračni duelDadox

Do kada cemo govoriti lazi i narative ljudi koji se razumiju u nogomet kao Marica u krivi k...?

1nlsFIA.jpeg
  • mali M
    7.8k
    ovakva djetinjasta reakcija mi je sve rekla... Ti nisi iznio stav nego si osudio ljude na temelju svoje pretpostavke... Ja nisam iznio stav nego ono što znam jer poznajem psihologiju iza tetovaža i kažem da nisi sigurno čitao "studije"... Čim koristiš "kuiš stari" riječnik vidim da neznaš o čem pričaš. Rađe reci "ja ne volim tetovaže i pretpostavljam da su ljudi koji ih stavljaju zli"... Bit ćeš vjerodostojniji...
  • Dadox
    431
    Ti misliš da se razumiješ jer te statistika prati.Sjajno.Znaš ono o statistici što se kaže.Zone u kojima bi on trebao dobiti zračne su bitne,a njega raznese svaki prosječni stoper.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Do kada cemo govoriti lazi i narative ljudi koji se razumiju u nogomet kao Marica u krivi k...?rokikaciga

Kulenovic je jedan od najgorih skakaca na svoju visinu. Ne pravi nas glupim pored zdravih ociju. Ono sto je fulao (ne sjecam se koja tocno tekma) na Maksimiru sa 5 metara u cistoj situaciji nikad necu zaboravit.
  • Brusa
    3.4k
    hvala na grafu.
    zauvijek ili dok ne prihvate moju okladu, pa se onda sami odlogiraju.
    Tako se pisalo neveliko kako Kanga za razliku od Kuleta dobiva duele i slične gluposti, a kad je @Krizy bacio statistike, morali su zašutjeti.
  • mali M
    7.8k
    Dobar prijatelj u srednjoskolskim danima mi je bio bivsi junior Dinama. Kakvi izlasci, tetovaze, nezdrava prehrana i slicno. Cisti profesionalizam.NitkoBitan

Iste imam i ja i ti nekoliko njih.. neki s tetovažama neki bez.. bilo je istetoviranih koji su bili profići na entu i bilo je netetoviranih koji su bili vucibatine.. ipak na kraju presudi talent i voljni moment a ne takve gluposti... Sve ostalo su osude
  • Dadox
    431
    Dakle nisam osudio nego
    posumnjao kao što sam napisao.I nije isto čini li to klinac s 17 godina ili neko s 30 ili 40.Možda si mlad pa ne razumiješ.Znaš kaj bi mu Ćiro reko da mu se takav pojavio u kabini?
  • rokikaciga
    2.3k
    ako je jedan od najgorih skakaca zasto je medu najboljima (top 10%) medu napadacima?

Jedan Muller izgleda s loptom kao da nikad nije igro na skolskom nogomet, cijepljen od sporta covjek...covjek je jedan od najboljiu ofenzivnih igraca ikad. A kad ga gledam kao da se spotakne na svaki gol ili asistenciju.

a protiv koga ide u zracne duele? Protivnickih krila? Ne kuzim te?
  • mali M
    7.8k
    Dakle nisam osudio nego
    posumnjao
    Dadox

Hahahahha a i ja se dam navuć.. maloprije sam ti napisao da imam prek 4 banke... Uglavnom samo ti dalje sudi, nedem više u ove bedaste rasprave...
  • Dadox
    431
    Ma svaki bitan duel izgubi u skoku za razliku od Petka.Nemre igrača primit na leđa poput Livaje i Petka,a ima tu građu.Meni to nije dovoljno osim za 3.špicu kad vodimo 3-0 i odmaramo prvu dvojicu.Inače,radije ga držim od Kange i sličnih stranaca.
  • Brusa
    3.4k
    Možeš li mi molim te napisati tko bi po tebi bile idealne prve dvije špice dinama?
  • rokikaciga
    2.3k
    Nemre igrača primit na leđa poput Livaje i PetkaDadox

Jer nisu isti profil igraca.

a ima tu građuDadox

Nema. Petko ima valjda najmanje 10kg vise od Kuleta, a Livaja je nabijen i ima noge tri puta vece od Sandrovih.

Kao Marica u krivi....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.