• Common Sense
    1.1k
    8000€ je bruto iznos na ugovoru, rekao mi veterinar.
  • Droljo
    17.2k
    rekao mi veterinarCommon Sense

@Doktor Kunić možda?
  • Doktor Kunić
    5k
    doktor ne veterinar jebemu sunce
  • Droljo
    17.2k
    Kako si postao insajder pomislih da nisi i veterinar možda :lol:
  • Ivdzo11
    7.2k
    A dolasci? Ugovor bi ovih dana trebao potpisati 33-godišnji krilni napadač Mario Šitum, bivši igrač Dinama i Lokomotive, koji je potom karijeru gradio u Speziji, Lechu, Kayserisporu, Reggini, Cosenzi i Catanzaru.

Potvrđen je, nadalje, dolazak donedavnog srednjeg braniča Vukovara Tina Jukića (23), vidjet ćemo koliko će mu vremena biti potrebno za prilagodbu na prvoligaški nogomet. Iz Vukovara se s posudbe vraća i napadač Noel Durković (18), koji je lani imao pravo igranja i za juniore.

Jelavić je, podsjetimo, prošle sezone s juniorima Lokomotive osvojio naslov hrvatskoga prvaka, a iz te je momčadi među seniore za dolazeću sezonu “povukao” vratara Maroja Kostopeča, kao i Antonija Baždarića i Matiju Subotića, koji su i prošle sezone kod trenera Silvija Čabraje trenirali s prvom momčadi i debitirali u SHNL-u. A nakon višemjesečne stanke zbog teške ozljede koljena vraća se i Fran Žilinski...

Zasad nema novih informacija oko možebitnog novog dolaska na posudbu Dinamova vratara Nikole Čavline. Na Kajzerici ga žele, Čavlina također nema ništa protiv povratka u Lokomotivu u kojoj je solidno branio pretprošle sezone, pa sad sve ovisi o Dinamovim planovima.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Jebate led, na tren sam pomislio da se radi o dinamu,.. valjda ptsp
  • Dani Olmić
    1.6k
    meni je chatgpt 7.000€ izbacio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.