• don
    13.7k
    Pa ja bih rekao brat bratu, kad se sve zbroji da će inkasirati 7-8 milijuna euraPaggini

od kud to? Zar nisan negdi pročita da mi nismo toliko zaradili u KL a kamo li oni.
  • Paggini
    54.4k

Kad se zbroji naknada za ulazak, rasprodanih 30 000 mjesta svaku utakmicu, rast prodaje dresova, cuge i svega ostalog, clanstvo, dodje na tu cifru
  • Zagreb1992
    2.4k

Sa popratnim sadržajima će fino zaradu uzeti s čim će se moći pojačati ..Nije to mala lova u igri sigurno
  • nemapredaje
    5.4k
    I baš idemo na gostovanje u Split par dana prije prve europske utakmice, kao slučajno jel …
  • don
    13.7k
    3 milijuna za ulazak, 400k svaka pobjeda u grupi, 133k eura remi i neka dobiju još 100k za plasman na kraju.

ako strahujemo od kluba koji je u debelom minusu zbog neka 4+miliona, uspoređivajući naš budžet i novac od europe, onda ga jebi.

a ovako, na 2 fronta sigurno nemaju šanse naslov uzet, mi nismo imali ekipu za to a najbolje da će oni.
    Znači hipotetski, po mom mišljenju ćemo uzet naslov i s tim imat ogromne šanse za LP i novih 40ak milijuna.

bilo bi me stra hajduka samo u slučaju da smo mi nesposobni, u tom slučaju razumin.
  • Dino
    3.8k
    Gle, vjerojatno će me privatni život uskoro odvesti dolje u utvrdu zla pa unaprijed dobivam psihičke problemeTvrdica McTvrdi

Nedaj Boze takvog zla!
  • Hnlovac
    2.4k
    Hajduku želim bankrot i intervenciju splitskog HDZa da ga se spasi od gašenja te promjenu imena u Split1991
  • Zagi
    10.2k
    Niti jedan post o Rijeci, opet.
    Raspad u tijeku, samo što nije?
  • Mr Anderson
    12.1k
    Briga me za Hajduk, ali nas baš ždrijeb nije pomazio, dva zahtjevna gostovanja u prva 3 kola. Jedino je dobro što će Rijeka se već baviti Europom kad igramo s njima.
  • Dzg69
    79
    Dabac can't keep getting away with this!
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Kad gledam pojacanja koje dolaze, da prostiš jebe me se za raspored.
  • Bosskovitz
    16.9k
    Grupe KL znace i financijsku injekciju, njima pogotovo, sa rasprodanim stadionima, japankama, jogurtima, inkasirali bi silu para (za njihove standarde), koje mogu uložiti u igrače, akademiju, pogone i postati jači, a isto tako, ne bi trebali toliko mahinalno prodavati.Paggini

Doslovno ovo. Tovari u ligaškoj fazi Konferencijske lige bila bi veća euforija (i neočekivaniji uspjeh) od toga da mi dođemo do četvrtfinala EL-a, a za klub koji je tri tjedna skupljao lovu kako bi otplatio trenera od Istre je to itekako financijska injekcija.

Na stranu to, ne vidim zašto bismo se zamarali njima. Loši su, novca za pojačanja praktično nemaju, moraju iz postojećeg rostera prodati igrača za barem 5-6 milijuna eura, u europsku sezonu kreću toliko rano da iz Europe stignu i ispasti prije početka HNL-a, a izbori za NO su im 30.06. kaj znači da u idealnom scenariju uprava kreće raditi tek tri tjedna prije prve utakmice. Naprosto ne smiju biti konkurencija.
  • don
    13.7k
    nadan se raspadu kakav je bia i prošle godine, samo se ovaj put nadan da ćemo ga znat iskoristit.
  • NB86
    16.9k
    Ulazak u konferencijsku bilo koga iz hnl (osim nas) znaci jaci njihov kadar i veci rast cijene njihovih igraca, a i za njihov budzet nagrada nije zanemariva, grupe europe dizu klub razinu iznad makar zbog toga u hnl-u teze pratili korak
  • Tvrdica McTvrdi
    530
    Jedan ulazak sam po sebi ne predstavlja Bog zna kaj, ali uz dobru predstavu znači podizanje koef. kluba da bude nositelj narednih godina i onda potencijalno u 5 godina 3 puta napravi isto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.