• Bosskovitz
    16.9k

Jedan ulazak danas znači jako puno za koeficijent i u KL jer tamo ima dovoljno slabih klubova da se skupi koja pobjeda; realno čak je i u nju teže ući iz KL kvalifikacije no što je teško izboriti barem playoff.

Jedna Olimpija je prošle godine skupila 8.375 bodova za svoj koeficijent pobjedama nad Linzom, HJK-om i Larneom te remijem protiv Jagiellonije. Tovari su u zadnjih pet sezona ukupno skupili 10.000 bodova.
  • Tvrdica McTvrdi
    530
    Tako je, as I said, nije do tih jednokratkih par milijuna koliko otvaranje vratiju da isto krenu ponavljati i narednih godina. Mi smo isto zajahali taj val preko Ajaxa, Sparte Prag itd i onda je puno lakše surfat. Njih je posralo lagano prošle sezone, ali realno dok ne naprave neki "skalp" ništa od toga.
  • NORTE
    16.5k
    dok ne naprave neki "skalp" ništa od toga.Tvrdica McTvrdi

Ni to im nije potrebno jer i ovo su im mogući protivnici u playoffu:
    Shamrock, Omonia, Sheriff, Basaksehir, Cluj, Lugano...

Nije baš da bi Garcia i Livaja bili veliki autsajderi protiv ovih, naprotiv.

Prije toga im se mogu zalomiti neki opasniji nenositelji:
    Levski, Aik, Hammarby, Aris, Rakow, Austria, Rosenborg, Brondby...
  • Jurki
    17.9k
    Mi smo isto zajahali taj val preko Ajaxa, Sparte Prag itdTvrdica McTvrdi

Samo kaj smo mi svake godine mic po mic napredovali, da je bilo vise pameti, manje lopovluka.. jos bi i prije dosli do nekog opipljivog rezultata.
    Godinama treba krvariti u Europi, pa da moze ta patnja dati neki rezultat.
    Ispadanja od Ruzomberoka, Gzire, Tobola i takvih giganata Europskog nogometa.. ih drzi na mjestu tj u kruznom toku.
    Zato im zelim ispadanje cim prije. Ko ih jebe.. koeficijent cemo opet nabijati mi.
  • Tvrdica McTvrdi
    530
    Da ali da bude kao prošle sezone da baš u sve tri runde dobiješ najlakšeg mogućeg protivnika nije realno očekivati (doduše Noah je iznenađujuće izbacio Aeka, opet bi trebali njih maznut po nekom očekivanom raspletu). Za iskorak kad tad moraš proć nekog gdje nisi favorit, makar na papiru
    Pa mic po mic, ali tek nakon tog Ajaxa gdje smo prošli "against all ods"
  • SAS1987
    17.7k
    Bit će stvarno zanimljivo vidjeti kako će bilići i njihove vođe ubuduće u priopćenjima vrijeđati dinamo i zvati ga mafijaškom hobotonicom ili kako već.NORTE

Dinamo i Boban, prsta dva, jedne ruke - Ništa im nije sveto, udarili su i na regularnost lige i Jugoslaviju :lol:
  • Filip85
    235
    Tovari u ligaškoj fazi Konferencijske lige bila bi veća euforija (i neočekivaniji uspjeh) od toga da mi dođemo do četvrtfinala EL-a,Bosskovitz

Ma kakvog četvrtfinala, da osvojimo EL dam si rezat obje ruke da bi mediji na sve, ali ama baš sve načine pokušali degradirati taj uspjeh. Išli bi u one najsitnije detalje, što se kaže navlačenje maka na konac, ne bi li nekako dokazali da smo imali neviđeno puno sreće došavši do tog trofeja i da momčadi protiv kojih smo igrali nisu baš "zainteresirane" za EL.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Pametni ljudi iz Lokomotive objavili preko društvenih mreža sliku di se vidilo bruto plaća od trenera ...Maknuli su kroz neko vrijeme dok su skužili to
  • Nogo
    7.4k

Ja ne mogu dokučiti koja je cifra
  • rioda
    8.8k

8.000,00 €?
  • Nogo
    7.4k

Kaže chat gpt da je 2,500 eura brutto što mi je jako malo. Ne znam kako je on to izvukao.
  • E46
    1.5k
    Po meni isto koliko ja vidim 8000e.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.