• Sajla
    9.5k
    "za naš Dinamo i Varteks - ne Varaždin!" rekao nam je gospodin na naplatnim kućicama pri zadnjem gostovanju u Varaždinu. tko sam ja da se ne složim s lokalcima...
  • Tvrdica McTvrdi
    549
    Da su zdravi odnosi u našoj ligi navijao bih da svi dođu do finala i da nam liga uđe u top 15 ili više, ali tako su se svi krenuli klošarski ponašat prema nama (vidimo i u drugoj ligi) da želim svima ispadanje.
  • Droljo
    17.3k
    Ja sam za da svi naši pobjede prvih par utakmica u Europi. :snicker:
    Nebu na koeficijent loše došel...
  • nemapredaje
    5.4k

Slažem se, samo da vidim kog će tovari izvući pa da znam koji su to naši
  • hardek
    4.9k
    ANDERLECHT je poslao Hajduku ponudu od četiri milijuna eura za Niku Sigura (21), ali Hajduk je tu ponudu odbio, tvrdi belgijski portal Voetbal Nieuws. Isti izvor dodaje da je Hajduk poručio Anderlechtu da Sigur neće otići bez odštete od barem 10 milijuna eura.

:lol:
  • FrodoJePurger
    352
    Baš htio link poslati :rofl:

Stvarno im nije lako
  • Paggini
    54.6k
    Zabio je Hondurasu, ne znam sta nije jasno
  • Tvrdica McTvrdi
    549
    Od toga kaj oni prolaze pretkolo dva mi nemamo ništa, zato i jesmo pali na 21. mjesto bez obzira na naše rekordne sezone zadnjih nekoliko godina. Ili da stvarno postanu ozbiljni i odu u osminu finala ili bolje da ne igraju.
    Očito nije zima kad se tako odbijaju ponude po ne znam koji put.
  • FrodoJePurger
    352
    Htio bih još samo nadodati da ništa nisu naučili od prošlog prijelaznog roka gdje su zapravo izgubili dosta milijuna eura na ne prodanim igračima

Baš žalostan klub
  • Droljo
    17.3k
    Od toga kaj oni prolaze pretkolo dva mi nemamo ništa,Tvrdica McTvrdi

U krivu si total. Oni (osijek, rijeka, hajduk) da su prolazili one koje su morali proći (zire, maltežane itd) a ispadali od objektivno jačih klubova mi bi sad bili puno, puno višlje. Pričam u nazad 6-7 godina. Ne trebaju nama iznenađenja nego da se prođu amateri sa dvije pobjede.
  • blue heart 72
    2.3k
    Mislim da su svi dosta solidno prošli, osim ako baš Copenhagen ne zapadne Rijeku.

Inače jedan frend mi je javil, da bi se Marko Rog mogel vrnuti u HNL.
  • Tvrdica McTvrdi
    549
    Ma i da se prošao Ružom, Zira, Djurgarden itd bili bi možda 18i, opet do 15og mjesta nam nedostaje barem nekoliko sezona da je netko ozbiljno potegao. Sada postoji ECL i Šveđani, Ciprani, Izraelci, Česi, Grci su to jebeno iskoristili i nizali 2,3 i 4 kluba po skupinama dok mi nijednom nismo uspili niti 2 (zadnji put 2020), ali ta godina je već izbrisana koliko znam.
    Edit: Možda si stvarno u pravu ako je netko izračunao, ali onako odokativno kad gledam ovu Uefinu tablicu ne izgleda mi realno.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Neznam jel bilo ali i ermin bicakcic u istru, izgleda.

Nije bio loš igrac ali prije vise godina. Neznam kakav je sad. Alo istra si slaže ekipu za napad na 4.mjesto ponovo ali mislim da cd bit teže neg lani
  • Facke
    6.2k
    10 miljuna € za Sigura. Pa na terem svetu oni ziviju?!
    Absolutne nerealne. Nema sanse.
  • blue heart 72
    2.3k
    ma kaj bi bilo nerealno. Tu tek počinje licitaža :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.