• Izet Hajrović
    5.5k
    doma. Imaju i oni dugi put ovdje. Treba ih probati iznenaditi ovdje pred brojnim navijačima i onda tamo parkirati 2 autobusa kako to Varaždin zna najbolje.
  • NORTE
    16.6k
    Jel igraju s istim klubom koji je izbacio Osijeka?
  • Omake
    9.6k
    Tako je. Lani izbacili Osijek posle najgore serije penala u povijesti.
  • Paggini
    54.6k
    Lani izbacili Osijek posle najgore serije penala u povijesti.Omake

Te penale gledam jednom dnevno samo da čujem pukšarovu ekstazu i agoniju, jedan od najboljih i najiskrenijih komentatorskih trenutaka unazad dugo vremena, a i ti penali su urnebesno smijesni sami po sebi
  • Tvrdica McTvrdi
    551
    Još širi kontekst gdje se Čavlinu u tom trenu već linčuje radi kikseva, ovdje obrani 3 penala i ništa zato što je ovaj njihov obranio 4 hahaha. Ne zaboravimo i škarice u 90oj radi kojih se išlo na penale
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Nece niko proc prvo kolo koga god izvuku, tovari ako izvuku bugare i zidove mogu se pozdravit. Oni ce bit jos slabiji neg prosle sezone, jer ce do tad morat prodat nesto od ovog sta “vridi”
  • wolfgang14
    2.4k
    :pray: :pray:

9xrz2w.gif
  • JakovK6
    132
    Ni sam ne znam dal hoću da tovari uđu u europu. Pozitivna stvar toga je da nemaju kadar za igrati na 2 fronta i vrlo vjerojatno bi do zime napravili lijepu prednost u HNL-u (iako sam to mislio i ove sezone).
    Negativna stvar je da bi onda zaradili nešto malo više na ovim svojim igračima u izlogu..
  • Pacho
    1.6k

Nemaju oni kadar ni za 1 front. Uvijek za ispadanje navijam.
  • Paggini
    54.6k
    Njima ce vise na duge staze pomoci 5, 6, 7 milijuna eura, europsko iskustvo i bolestan hajp nego igranje 6 utakmica cetvrtkom pa nedjeljom, tako da je računica jasna
  • NORTE
    16.6k
    Nece niko proc prvo kolo koga god izvuku, tovari ako izvuku bugare i zidove mogu se pozdravit.BBB Sibenik

Kod vas u Šibeniku vijesti kasne pola sata - sat?

Drugi klub azerske lige, iza Qarabaga koji je na Maksimiru odigrao odličnu tekmu da smo opasno visili po rubu...

Ove godine su pobijedili Qarabaga.
    Lani u kvalama izbacili DAC i Osijeka.

Nisu neka sila, ali nisu to bili ni drugi smiješni klubovi koji su izbacivali gubu.
  • SAS1987
    17.7k
    Treba najprije vidjeti ak ce Hajduk imati novac za putovanje :lol:
  • dzis
    1.1k
    Uvik kontra Splita. Kakvo navijanje za tovare i njihove grupe u Europi.
  • JMastermind
    801
    točno. Za sve ostale klubove ću čak i podržati, čisto koeficijenta radi.

A ovi nek dobiju 17 golova u dvije tekme od malteških autoelektričara...
  • Neron53
    1.7k

Sline mi cure od takvog gostovanja :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.