• Crni86
    11.6k
    Dejo mi se pretezito svida zbog svog karaktera, ima nesto dilaverski u njemu. Mislim da kroz sezonu, dvije ce postat nas novi kapetan.
  • Patak
    3.5k
    Dilavera sam već zaboravio, a i nije se nešto naigrao kod nas. Jel to onaj pozitivno prgavi stav koji je Ristovski imao? Dobro je imati kojeg takvog igrača u ekipi.
  • nemapredaje
    5.4k

Ne, Rile je znao često ciganiti. Dilaver je bio čisti beskompromisni vođa bez zajebancije.

Npr, Rile je Pique, a Dilaver Puyol

• Jurki
    17.9k
    Ljubo dobrodosao.

Inace malo offtopic.. inace kad se najavljuje da se gleda da bu 90% poznat kadar je teska floskula i doslo mi je slabo kad je to Kova izjavil... al se ta izjava pokazala kao istinitom.
  • Pacho
    1.6k

I Ljubo ima upaljac, ali za dzamije
  • gaTeDZG
    1.6k
    Špikadona ili Morales? Sretno Ljubo, pokidaj i ori oranice diljem Lijepe naše, spremi se lijepo za Europu. Plavi stroj!
  • Dani Olmić
    1.6k
    Dobrodošao Ljubo :heart:
  • Nogo
    7.4k
    U najboljim ste igračkim godinama, kako to da ste odlučili prestižnu Bundesligu zamijeniti HNL-om? Rijetki bi to učinili, sama ta vijest izazvala je ogromno čuđenje u nogometnim krugovima...

- Sve sam to čuo, čitao i objašnjavao ljudima u mnogo navrata. Iskreno, uživao sam igrajući u Njemačkoj, u 1. Bundesligi, pa jednu sezonu u 2. Bundesligi. Posljednjih pola godine mog ugovora s Kölnom javljali su mi se mnogi, znani i neznani, službeno i neslužbeno, klubovi, menadžeri i da dalje ne nabrajam. Međutim, nekako u vrijeme kad smo s Kölnom osigurali povratak u elitni dio njemačkog nogometa, dobio sam poziv s hrvatskog broja, a s druge strane bio je Zvonimir Boban. Nakon oko sat vremena razgovora dogovorili smo skoro sve, dali riječ jedan drugome i to je bio moj pristanak da se pridružim plavoj obitelji Dinama. Znači, taj Bobanov poziv odredio je moj daljnji nogometni put.

Što je bilo presudno u tom razgovoru s Bobanom? Neka njegova vizija, ideje, ugovorna ponuda ili nešto drugo?

- Ne želim sada ispasti populist, ali uvijek sam u svojim mlađim godinama želio igrati za Dinamo. U navijačkom smislu, Dinamo je bio moj klub broj 1. Jedan od razloga tih čuđenja mom odabiru je i financijska strana. U ovom slučaju dolaska u Zagreb ta me činjenica nije vodila, niti je bila presudna. Mnogo izdašnije ponude imao sam u Njemačkoj i to iz čak pet klubova koji su bili skroz konkretni i korektni u tom pogledu. No, razgovor s Bobanom i njegova vizija budućeg Dinama i moja sklonost tom klubu bili su presudni. Sve druge priče su netočne. Uvjeren sam da ćemo na zajedničkom putu biti od koristi Dinamu u osvajanju trofeja. Uostalom, zar nije normalno da mi Hrvati, koji se bavimo profesionalnim sportom, a rođeni smo i odrasli u inozemstvu, pristupamo hrvatskim klubovima i igramo hrvatsku ligu?

Dovoljno je ovo pročitati. Mislim da će Dejo biti jedan od ljubimaca plavog puka!
    Dobrodošao kralju!

509086494-18502785925024237-2625928358881483300-n-821x1024.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    536
    Ja sam tek sad saznao za ovu epizodu iz Kiseljaka, moj novi najdraži igrač :cool:
  • masacusec
    5.5k
    Ja sam tek sad saznao za ovu epizodu iz Kiseljaka, moj novi najdraži igračTvrdica McTvrdi

Naravno da nisu naveli da je riječ bila o plastičnim bočicama
  • Droljo
    17.2k
    Špikadona ili Morales?gaTeDZG

Epic Brozo??
  • Nogo
    7.4k

Koln mu je objavio video i golove.
    Da vidite kakvog smo igrača dobili :fire: :fire: :fire:
  • Droljo
    17.2k
    Top golovi. Jedino skida dosta dres pa će biti minuta za sve u vezi :snicker:
  • Keyser Soze
    14.1k
    Najveći kapitalac u ovom roku.
  • jakov1
    696
    Kakvi su ovo komentari o nedostatku zalaganja, ima li netko vise info?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.