• Crni86
    19.6k
    Dejo mi se pretezito svida zbog svog karaktera, ima nesto dilaverski u njemu. Mislim da kroz sezonu, dvije ce postat nas novi kapetan.
  • Patak
    3.5k
    Dilavera sam već zaboravio, a i nije se nešto naigrao kod nas. Jel to onaj pozitivno prgavi stav koji je Ristovski imao? Dobro je imati kojeg takvog igrača u ekipi.
  • nemapredaje
    6.8k

Ne, Rile je znao često ciganiti. Dilaver je bio čisti beskompromisni vođa bez zajebancije.

Npr, Rile je Pique, a Dilaver Puyol

• Jurki
    22.4k
    Ljubo dobrodosao.

Inace malo offtopic.. inace kad se najavljuje da se gleda da bu 90% poznat kadar je teska floskula i doslo mi je slabo kad je to Kova izjavil... al se ta izjava pokazala kao istinitom.
  • Pacho
    13.6k

I Ljubo ima upaljac, ali za dzamije
  • gaTeDZG
    2.6k
    Špikadona ili Morales? Sretno Ljubo, pokidaj i ori oranice diljem Lijepe naše, spremi se lijepo za Europu. Plavi stroj!
  • Dani Olmić
    2.1k
    Dobrodošao Ljubo :heart:
  • Nogo
    10.1k
    U najboljim ste igračkim godinama, kako to da ste odlučili prestižnu Bundesligu zamijeniti HNL-om? Rijetki bi to učinili, sama ta vijest izazvala je ogromno čuđenje u nogometnim krugovima...

- Sve sam to čuo, čitao i objašnjavao ljudima u mnogo navrata. Iskreno, uživao sam igrajući u Njemačkoj, u 1. Bundesligi, pa jednu sezonu u 2. Bundesligi. Posljednjih pola godine mog ugovora s Kölnom javljali su mi se mnogi, znani i neznani, službeno i neslužbeno, klubovi, menadžeri i da dalje ne nabrajam. Međutim, nekako u vrijeme kad smo s Kölnom osigurali povratak u elitni dio njemačkog nogometa, dobio sam poziv s hrvatskog broja, a s druge strane bio je Zvonimir Boban. Nakon oko sat vremena razgovora dogovorili smo skoro sve, dali riječ jedan drugome i to je bio moj pristanak da se pridružim plavoj obitelji Dinama. Znači, taj Bobanov poziv odredio je moj daljnji nogometni put.

Što je bilo presudno u tom razgovoru s Bobanom? Neka njegova vizija, ideje, ugovorna ponuda ili nešto drugo?

- Ne želim sada ispasti populist, ali uvijek sam u svojim mlađim godinama želio igrati za Dinamo. U navijačkom smislu, Dinamo je bio moj klub broj 1. Jedan od razloga tih čuđenja mom odabiru je i financijska strana. U ovom slučaju dolaska u Zagreb ta me činjenica nije vodila, niti je bila presudna. Mnogo izdašnije ponude imao sam u Njemačkoj i to iz čak pet klubova koji su bili skroz konkretni i korektni u tom pogledu. No, razgovor s Bobanom i njegova vizija budućeg Dinama i moja sklonost tom klubu bili su presudni. Sve druge priče su netočne. Uvjeren sam da ćemo na zajedničkom putu biti od koristi Dinamu u osvajanju trofeja. Uostalom, zar nije normalno da mi Hrvati, koji se bavimo profesionalnim sportom, a rođeni smo i odrasli u inozemstvu, pristupamo hrvatskim klubovima i igramo hrvatsku ligu?

Dovoljno je ovo pročitati. Mislim da će Dejo biti jedan od ljubimaca plavog puka!
    Dobrodošao kralju!

509086494-18502785925024237-2625928358881483300-n-821x1024.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Ja sam tek sad saznao za ovu epizodu iz Kiseljaka, moj novi najdraži igrač :cool:
  • masacusec
    7.2k
    Ja sam tek sad saznao za ovu epizodu iz Kiseljaka, moj novi najdraži igračTvrdica McTvrdi

Naravno da nisu naveli da je riječ bila o plastičnim bočicama
  • Droljo
    24.8k
    Špikadona ili Morales?gaTeDZG

Epic Brozo??
  • Nogo
    10.1k

Koln mu je objavio video i golove.
    Da vidite kakvog smo igrača dobili :fire: :fire: :fire:
  • Droljo
    24.8k
    Top golovi. Jedino skida dosta dres pa će biti minuta za sve u vezi :snicker:
  • Keyser Soze
    18.1k
    Najveći kapitalac u ovom roku.
  • jakov1
    1.4k
    Kakvi su ovo komentari o nedostatku zalaganja, ima li netko vise info?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.