• Droljo
    17.1k
    Šta svi na zoni u teretani nešto, ništa, od sutra se vraćam i ja u gym!Ijayi Atiemwen

Ja preskačem i ovu godinu. Taman sam dobio onaj prepoznatljivi kruškoliki oblik i da to sjebem sa teretanom. Nema šanse!
  • Fan
    1.1k
    Za usporedbu koliko je netko sposoban i snažan sportski direktor, a netko nesposobna sirotinja, iako ih ne želim spominjati ovdje, rivali su za to vrijeme tri tjedna moljakali novce za trenera....Paggini

Upravo ovo sam cijelo vrijeme mislio dok sam čitao tvoj komentar, nevjerojatno je koliko su ljudi zaduženi za ovo bili očajni u svom poslu prije dolaska Bobana, s tim da ne mislim samo na DP i ljude koje su postavili u sportski sektor, nego i na ovu gardu prije koja je radila sve usporeno, jedino što smo Marića i ekipu (uključujući mene jel) branili jer smo bili zaslijepljeni "našima".
    Hoće se, može se, samo treba bit sposoban.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    nista dok ne dobijes sise :lol:
  • Shkera
    215
    Screenshot-20250616-092953-Word.jpg
    Screenshot-20250616-093219-Word.jpg
    Screenshot-20250616-093234-Word.jpg

Evo malo isječaka iz Sportskih u vezi Dinama i brace Ljubicic.

Dejane dobrodošao, a i Robert bi mogao nazad uskoro :cool:
  • NB86
    16.9k
    Dejan jos nije sluzbeno predstavljen ?
  • GOAT
    3k
    Brat Robert također :lol:

Cekam to predstavljanje pa da sam na miru
  • don
    13.6k
    na godišnjem su bili.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Ne razumijem zašto smo doveli tog veznjaka Španjolca i platili toliku odštetu (ako je iznos točan). Vjerujem da Boban ima neki plan s njim, moguće da će netko od veznih otići.
  • K3p
    301

Zašto? Zato da ne kukate da se na to trebalo na vrijeme mislit kad mišić ode ili počne slabije igrat jer je star i načele ga ozljede
  • austrijanac
    7.3k
    Dejan se sam predstavio, gospodin :cool:
  • Crni86
    11.6k
    zvone planira na duzi niz godina (primjer i desnog beka).

Dobivamo izvrstnu sirinu ako misko ostane. A vjerujem kako je kolega naveo da vec imamo zamjene unutar kadra kada za koju sezonu kada miske ode. A ne da se onda stihijski netko dovodi itd…
  • Mladi Starac
    292
    ajde više hoću vidjeti malo d u notifikaciji mobitela... cijelu noć nisam spavao :D

ajmo Zvone!!!
  • Mr Anderson
    12.1k
    Zato da ne kukate da se na to trebalo na vrijeme mislit kad mišićK3p

On nije zamjena za Mišića.
  • crophantom
    814
    Ja sam čak u fazi da više ni ne čekam presicu Bobana, samo nek radi u tišini.
    Maric imao fenomenalnu prvu presicu, reko bi čovjek je vizionar, pa nista nije odradio, Zvone odradio presicu od 2 min di je pročitao svoj govor, ali sad radi konkretne poteze.
    Više mi se sviđa ovaj drugi smjer :D
  • Mali Zeus
    17.6k
    Sad još nek i brat Robert također dođe da može igrati lijevog beka!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.