• Kujtim Shalla
    5.2k
    hvala buraz ,procitao Sam cim je izasao clanak.Naletilic zna znamje ,i njegova rijec vrijedni nesto. A video senotkako je fosao nas Zvone da se i odnos dnovinara prema nama polako mjenja. Nema vise i pnolikoj kolicini sprdacine i nepostivanja svetinjen. Andy Bara , menageri i lesinari lagano okrecu plocu prema nama. Osjete se promjene ,pozitivne na svakom koraku. Jako Sam sretniji svakom novim danom. Nadam se da cu kad dodjem u hr za dva tjedna ponovo poceti kupovati sportske kao nekad i citati novosti o dinamu sa guštom. Ovako sve vec znam jer Sam saznao ovdje kod nas na zoni haha
  • kikinho999
    55
    Bio je u nekim kombinacijama prije 2g, ne bi imao nista protiv da dođe u Dinamo jer mu otvara put prema repki. Vrhunski decko, odlican karakter, veliki radnik i top golman samo mislim da će mu se otvorit vrata prema premier ligi ako bude branio kao i ove sezone.
  • Mali Zeus
    17.6k
    “Zapad” to ne radi, rade pojedinci. Na zapadu je hrpa ispravnih ljudi koji su, radi zatvaranja istočne tribine, sada tamo. U zadnje vrijeme i u sve većoj suradnji sa Sjeverom tijekom utakmice. Zabavno je i baš fino se osjeti “istok”.mlinchica

Pa to ne radi ni "sjever", rade pojedinci..
  • Zg123
    2k
    Ajde i da su novinari napokon neki svoju ekskluzivu objavili, ovaj Spanjolac ima stvarno odlican CV.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ovaj Villar se čini baš kao kapitalac.
  • don
    13.6k
    Zamišljam kako bi to izgledalo da ga zvao Marić...rioda

Marić bi ga kontaktira, onda se više ne bi javlja iduća 2 miseca odbijajući pozive igrača.
  • Nolifer
    11.5k

Zabrij da je lik ovdje na Zoni i da širi šizofreniju i negativu...
  • rioda
    8.8k
    Ničota je fakin :lol:
  • CISCO
    356
    ima ziher za svaki dan profil jedan.
  • Omake
    9.4k
    Mlađi brat Villar je bio u pogonu Reala i Barce, prošlu sezonu je odigrao dosta dobro kao solo 6 za Albacete u drugoj ligi Španjolske. Možda bude "I moj brat Javi također" za godinu, dvije. Po highlights djeluju indentično, samo što je mlađi viši 6 cm.

a0Yczif.png
  • Slepicka
    49
    Pozdrav plava braćo! ovo mi je prvi post i samo cu reci da zadnjih 10 dana sam ovisan o ovoj temi, samo refresham transfer vijesti, cekam objave kluba, otvaram transfermarkt, krizam, kalkuliram, prodajem i kupujem u svojoj glavi. Nisam normalan, vjerojatno sam i zenu i djecu zanemario nesvjesno ali ovo je najvaznije ljeto za voljeni klub za sljedecih 10 godina. Bude sve to dobro na kraju! Ova rekonstrukcija se morala napokon odraditi i nema nazad pa kako nam bude! Volim te Dinamo!!!
  • Marktwain
    454
    Minuta šutnje za palog brata.
    Come to the dark side, we have blue blood.
  • VolimDinamoOo
    14

Evo i ja da se pridruzim pozdravima plavoj braci. Ista stvar i kod mene sto se tice refreshanja, bio na poslu ili vani negdje, zona se cita konstantno.

Podrška Bobanu u daljnjem radu, za sada je sve kao san naspram netom zavrsene sezone.

Samo ti Dinamo šampiome!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.