• Crni86
    11.6k
    Mozda idemo na vezu misic villar ljubicicOlmic

U jacim tekmama svakako.

A onda kroz hnl, kup uvijek moze jedan odmarat ili uc kao joker, dobivas bolesnu sirinu za nase pojmove.

Na kraju villar i ljubo bi tu trebali biti duzi period (3-4 godine) dok ja mislim da ce misic jos s nama biti ipak nesto krace (jos 2 sezone).
  • Ritam Ulice
    728
    Fino se gradi momcad. Zvone Bog te blagoslovio.
  • badjibadara
    5.4k
    Racunica je jasna - Ademi ide u Ujpest, Villar stize u Zagreb.
  • Olmic
    4.8k
    Nadam se uskorom rjesavanju stopera i napadaca, a da sutra potvrde Vidovica, ljubicica i Mattea
  • Blue Label
    65
    Gledao sam ga često u La Ligi, odlican tehničar, može igrati playmakera na 6 ili 8.

Iskreno zvuči mi nestvarno da bi doveli takvu klasu
  • ShanKu
    1.6k
    Piše za Villara - similar players: Ljubičić, Sandi Lovrič. Nikola Moro..
  • Dadox
    402
    Znam pouzdano da Grgić,Mišićev menađer ima opciju Paok. Mišić i nije nešto zainteresiran,ali se ovo rješava sa Perićem u paketu.Zadnji ugovor su zajedno potpisali sa Čačićem kada je Perke na Mišićev brk dobio povećanje i novi ugovor.Dakle,klub traži razlaz sa Perićem i to utječe i na Mišićev novi ugovor.
  • Jurki
    17.8k
    Racunica je jasna - Ademi ide u Ujpest, Villar stize u Zagreb.badjibadara

Ima itekak smisla.. odlaskom Ademija ostali bi na Misicu, Soldi i Kacavendi (Ljubicica ne racunam jer nije jos potpisal).
    Znaci ako se oba transfera realiziraju imamo 5 igraca za dvije pozicije.. popunjeno kak spada.. jer bu trebalo puno rotirati.
    Misic nemre realno zdurati tempo cetvrtak-nedjelja koji je zapravo gori od tempa Lige Prvaka srijeda-subota.
    Od Solde i Kacavende nemremo ocekivati da vuku ekipu kroz Hnl.. i moglo bi se lako desiti da bi gore spomenuti Misic opet bil rauban do besvjesti. To si vise ne smijemo dozvoliti.
  • Jay
    1.8k
    Kakav pozitivan šok, svaka čast za transfer.
    Ne znam kad mu je točno zapelo u karijeri ni zašto, ali koliko ga se sjećam jako korektan igrač.
    Trebaju nam takvi s iskustvom, a opet gladni dokazivanja
  • Pacho
    1.5k

Nikad nisam kuzio zasto igraci dozvoljavaju da agent njihovim kurcem mlati po koprivama radi drugog igraca.
  • Paggini
    53.7k
    Ponovit ću svoj upis otprije par dana, čisto da se stalno napominje i apostrofira koliko posla je odradio Zvone Boban otkad je u Dinamu.

Od kraja sezone mi smo:

• Potpisali i doveli novog trenera (i platili odštetu odmah)
    • Zahvalili se Mohi, Riletu, Petku, Pjaci, Mbukuu, vjerojatno i Ademiju
    • Prodali Baturinu u Como za korektne novce s bonusima
    • Doveli Soldu
    • Doveli Mudrog
    • Doveli Lisicu
    • Doveli Villara
    • Doveli uskoro Vidovica
    • Doveli uskoro Vinloefa
    • Doveli uskoro Ljubicica
    • Doveli uskoro Godu
    • Potpisali Varelu
    • Poslali na posudbu Mikića i Šepića i riješili tu situaciju
    • Albert Capellas
    • Razgovori sa Beljom, razgovori sa Mierezom, Matanovićem, za desnog beka, s Radeljićem, s Valincicem (ne nužno uspješni, ali vode se pregovori, zovu se igrači)

Majko draga, jel Zvone ima vremena za disati, jel jede dobro? Pa ovo je nevjerojatna količina posla, a nije ni 16. lipanj dečki moji.

Za usporedbu koliko je netko sposoban i snažan sportski direktor, a netko nesposobna sirotinja, iako ih ne želim spominjati ovdje, rivali su za to vrijeme tri tjedna moljakali novce za trenera....
  • don
    13.6k
    a ovo je samo ono šta je javnosti poznato. Di su ostali igrači, di su poslovi koji nemaju veze sa transferima itd.
  • Zagi
    10.2k
    Vjerujem da ce ovo bit pogodak, jer ako je netko imao puno informacija o španjolskim igračma onda je to Albert Capellas.Str1nger Bell

Evo. Iako je meni potpuna nepoznanica siguran sam da je Villar dobro, dobro iskautiran odavno.
    Čini se da smo iskopali novu bilježnicu!
    Ničota, pišeš?
  • Keyser Soze
    14k
    Nije baš kapitalac, ali svakako solidan igrač, u Romi bio rotacija tako da bi kod nas mogao biti dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.