• Str1nger Bell
    3k
    Čovjek je svaki dan do ponoći u klubu. Provjereno.marcio amoroso

Ocekujem sutra bombasticne naslove.

Zvonimir Boban zbog nedostatka novca u Dinamovoj blagajni mora raditi sve pa tako i obavlja poslove čistačice, domara, a ekskluzivno doznajemo kako od ovoga tjedna radi i na rampi ispod parkinga na zapadu do čak ponoci. Teška vremena za klub iz Maksimirske 128.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Prije 2 tjedna navodno rekao da jedva čeka s Granadom početi pripreme za novu sezonu, ovi ga sad zamrzili :grimace:
  • Ritam Ulice
    2.3k
    i jos bi samo nadodao kao dve stavke: otkaz onoj mamicevoj butri i antolicevom bratu. To me posebno razveselilo.
  • El Madrigal
    731

Doveo šefa omladinske škole, legendu španjolske La Masie... potjerao Milića, potjerao brata od drota Mamićevog. Bit ce toga još.
  • NORTE
    21.6k
    Čovjek je svaki dan do ponoći u klubu. Provjereno.marcio amoroso

Koliko je zapeo napravit od dinama drugačiju priču ne bi me nimalo čudilo da zaista radi i nedjeljom.
    Još 15 minuta i na zasluženi odmor Zvone, laka ti noć.

P.s. raspadamo se.
  • badjibadara
    8.1k
    @Paggini Potpisao Dress Code, iskusni lijevi bek koji ce puno toga lijepoga donijeti u buducnosti, necemo se crveniti kad ih vidimo u svecanim i inim prigodama.
  • Ritam Ulice
    2.3k
    Kaj Fakin kaze na ovo. Ziher ima neka dlaka u jajetu.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Granada transferira veznjaka za tri milijuna eura, dvostruko više nego prije dvije godine, i zadržava 15% buduće prodaje.

Nesto mi je ovo puno, ali eto vidjeti cemo sutra
  • rokikaciga
    8.2k
    premalo sna, nedovoljno kisika u mozgu pa zato ovako lose odluke. Nemam komentara
  • Ritam Ulice
    2.3k
    mozda ostaje do kasno zato sto i dolazi kasno?? Zvone prevara teska.
  • Facke
    7.2k
    Ljudi moji Gonzalo Villar ima 76 utakmica odigrana za Granadu , 64 utakmice za Romu, 39 za Elche, 26 za Getafe , 16 za Sampdoriju + jos za B ekipu Valencije 32 utakmice.
    Ima preko 100 nastupa u Seria A/La Lige i 15 utakmica odograna eu Europske Lige. To je za nas i za nasu ligu ogromne pojacanje. Pravi kapitalec. Iskusen i u najbolsim godinama. Kak tu morete najti nekaj negativnoga mene nije jasne. Za nas je te avion od igraca. Igral je za jakse klubove od Dejana Ljubicica.

Taj transfer me podseca kad sme znali potpisati igraca poput Cufrea ili Tonela. Svida mi se smer Bobana.
  • Peškaman
    8.4k
    Nevjerujem dok ne vidim predstavljanje, našim novinarima ne treba vjerovati da napišu da će ujutro izać' Sunce.
    Desno Ljubičić,lijevo Villar - iskusni igrači u najboljim godinama, lijepo zvuči.
  • Dzoni
    3.2k

Super golman, ali mislim da je rekao da bi u HNL-u samo Rijeku
  • NitkoBitan
    33.8k
    Solidan stoper (ne daj Boze Radeljic), Beljo i tamnoputo! lijevo krilo (dajte nam kapitalca) i ja prezadovoljan. Desno Lisica i kao back up moze Spikadona. Ne znam kaj vise mozemo ocekivati u sezoni u kojoj igramo EL.

Idemo delati! :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.