• Shkera
    126
    Ne bih rekao da je Bati hajdukovac.Dudu 9

Ne bih u offtopic previše, samo ću reći da mu je otac igrao za Hajduk, kao i on što je igrao za Split i Hajduk i Splićanin je... sigurno nije Dinamovac bio prije dolaska.
  • Paggini
    53.4k
    sigurno nije Dinamovac bio prije dolaska.Shkera

Lik je s 12 došao u Dinamo - nije hajdukovac, samo je splicanin. Hajdukovci ne placu zato što Dinamu nisu osvojili naslov, ne pjevaju u svlacionici "volim te Dinamo" nakon pobjeda i tako dalje i tako dalje.
  • Shkera
    126
    napisao sam prije dolaska... mozda bi i Erlic bio zahvalniji kasnije Dinamu na svemu pa radio takve stvari.
  • Jos-Optimus
    6k
    Radeljić je, doslovno, duplo bolji igrač od Maxa
  • Common Sense
    1.1k
    Martin ima i dva brata koja su porasla isto u našem pogonu. Sreo sam ih ispod zapada nakon jedne utakmice prije cca godinu dana, Marin i Roko su bili u Dinamovom dresu, jedino je Mate bio u civilu.

I slikali smo se, šta ćeš, meni sekunda-dvije vremena, a njima uspomena za cijeli život.
  • Ivdzo11
    7k
    glupa usporedba uopce... Radeljica kad bi mogli uzeti do 1.5 mil. bi bilo vrhunski.... Cak ima i 12 europskih tekmi dok je bio u Sheriffu i to jako dobro odg, u Rijeci samo rastao... definitivno se ispalti ici po njega
  • Paggini
    53.4k
    Bakrar opet, pa jel moguće da njegov manager ne zna nijedan drugi klub da ubacuje medijima osim Dinama svako ljeto i zimu :lol:
  • emreli21
    411
    oprosti, ali troduplo!
  • Common Sense
    1.1k
    Bakrar opet

Emreli 2.0
  • Olmic
    4.8k
    Beljo/Mierez
    Bakrar
    Topic/Matkovic

Ovakva napadacka trojka nemam nista protiv
  • sarenicvjetic
    120
    Meni se čini da se krcamo samo mladim poletnim igračima,koji nisu neki spektakl.
    Usporedio bi taj Milan koji se potencira ,da je Boban imao prste u tome(daleko kvalitetniji ljudi i posložen skauting).Lako je kad nema godinama titule,kad su razne uprave griješile pa dođeš da nešto promjenis.
    U Dinamu trebaš odma titulu i pritisak će biti nemjerljivo veći nego tih godina u Milanu. Milan da nije osvojio nista,nebi se nis desilo. Ali tu ak ne osvoje mislim da je Boban bivši.
  • rokikaciga
    2.1k
    2025 sezona

BowrbdA.png

2024 sezona

TV2h6dm.png

Za usporedbu Topić

8qrNjdx.png

I Petar Musa

9KSbmGc.png

Nije nekakva ni fantazija bio u HNL-u

oY2OM8o.png

Beljo iste te sezone

GDHyC14.png
  • Žan
    589
    Daj ignorirajte ovu ispuhanu pricu sa Bakrarom, od 5916 stranica trenutno ako nije na 1000 ispisano njegovo ime, jebite me...
  • don
    13.6k
    dragi Izete, igrači se ne dovode tako da filtriraš neke sebi odgovarajuće podatke na WyScout i sl. već dobiješ preporuke/listu sa opisom određenih igrača i onaj koji ti se najviše "sviđa" kreneš ga intezivnije pratit, gledat, istraživat o njemu i njegovom privatnom životu...

I ovaj uopće nije loš na temelju statistike.
  • Mlađi referent
    13.1k
    Da se hoće Bakrar više umirovit da ne moram iznova proživljavat ovu noćnu moru i čitat svaki rok o njemu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.