• Olmic
    4.8k
    ljudi sam seru da bi srali
  • Nolifer
    11.5k
    Erlić bi bio konkretno pojačanje.

A Ramon i Beljo perverzna :pray:

:fire:
  • ShanKu
    1.6k
    Jel bolje imat lijenog Kangu ili lijenog Belju? :sweat: ne mogu se odlučit..
  • Filip85
    230
    I bio je ko klinjo u Dinamu...iskreno, daj Bože da dođe...
  • Dani Olmić
    1.6k
    Ajmo po Erlica i Belju/Miereza i gotova prica :fire:
  • NORTE
    16.4k
    još uvijek nije vrijeme da se vratim u Hrvatsku. A kad budem spreman za to, onda će to biti Hajdukrakurs

Držim ga za riječ.
  • Ivdzo11
    7k
    I Rile bi mogao put Ademija prema Ujpestu...
  • marcio amoroso
    42.7k
    Rile bi mogao put Ademija prema Ujpestu...Ivdzo11

Ima da se Brodić propuši.
  • shameless86
    305
    ima kakva pušačka soba tamo?
  • Ivdzo11
    7k
    otvara se ubrzo, sve je Krznar omogucio...
  • Cif
    358
    Kanga je ljen??Otkad?
  • Zagi
    10.2k
    Lijevi stoper i napadač nam nasušno trebaju. Mislim da se tu svi slažemo.
    Ovak bi ja to rangirao:
    najbolje: Erlić-Matanović
    odlično: Erlić-Mierez
    vrlo dobro: Radeljić-Beljo/Frigan

Sve su to dobre opcije i svaku ću pozdraviti. A sad financije...

E da, preprodajna vrijednost je apsolutno nebitna za lijevog stopera. Tu je za to mini Jakir.

Vinlof je mlad, a mladi igrači su skloni čestim pogreškama. Pored njega nam treba netko tko će to iskustvom anticipirati i kvalitetom ispraviti.
    Erlić je idealan.
  • Schpatz
    755
    Moze li mi netko objasnit taj silan hype prema Mierezu? Covjek odigrao 1 (jednu) dobru sezonu u Osijeku, otisao u UAE gdje je sad u 22 utakmice zabio 6 gola i ima 2 asistencije.
    U ligi koja je slabija od austrijske.

Covjek koji vrijedi 4 mil € i koji ima 28 godina.

Belju se „pljuje“ i govori da nije igrac za Dinamo jer je, po navodima odredenih forumasa ovdje, lijen igrac. Igrac koji ima 22-23 godine, zabio 6 golova u austrijskoj ligi (navodno za odredene forumase puno premalo za napadaca koji bi trebao predvodit napad Dinama) ali zato Mierez je top pojacanje jer je zabio 6 golova u Arabiji.
    U kakvom je stanju Mierez? Forma? Moze li uopce bit stalno na razini te jedne jedine sezone kakvu je imao u Osijeku?
    Ne znam do kad Mierez ima ugovor u toj Al-Jaziri ali ako ne bi dosao besplatno i morali za njega isto iskrcat par milijuna…
    Dakle, Radeljic s 28 godina, najbolji stoper HNL je, po vecini forumasa, veliko NE jer davat tolike milijune za 28 godisnjeg igraca s malom preprodajnom vrijednoscu je grozno ali zato Mierez koji se nije niti malo dokazao u slabasnoj UAE ligi definitvno da?

Kaj propustam ovdje? Kaj ne vidim ovdje?
  • El Madrigal
    434

Uf. Potez jedan od jačih.
  • scooniepenn
    4.8k

Kriticne nisu ako gledas kvantitetu, ali ako cemo procjenjivati kvalitetu mi desnu stranu nismo u ovoj konstelaciji niti milimetra ojacali. Vidovic treba igrati 10-ku i nadam se da ni pod razno nece biti guran na krilo, jer ako se zamjeralo lanjskoj ekipi da je prespora i da igra staromodan nogomet onda ne vidim kako ce Vidovic ubrzati igru na krilnim pozicijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.