• Paggini
    53.4k
    zaboravljaš koliko nam PRESUŠNO trebaju krila... :rofl:Dragon1Warrior123

Pa mislim, sad ih imamo - Lisica, Topic, Stojke, Hoxha, Vidovic (?). Jos ako dodje Jagusic, jos jedan koji moze pokriti krilo, ako se proda Hoxha, dopeljamo jos jedno lijevo krilo.

Mislim da nisu ni priblizno toliko kriticne pozicije kao stoper i napadac
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Transferfeed

"Souffian El Karouani vrlo vjerojatno će napustiti FC Utrecht ovog ljeta. Lijevi bek, koji je bio jedan od istaknutih igrača prošle sezone, želi napraviti korak naprijed. Dinamo Zagreb je pokazao snažan interes za njegovo dovođenje. El Karouani ima ugovor s FC Utrechtom do ljeta 2026. Tehnički direktor Jordy Zuidam spomenuo je da, iako je El Karouani važan igrač, razmotrit će njegove ambicije."

Kaj nije ovaj već bio spomenut prije u kontekstu Dinama? Bome i Transferfeed krenuo reciklirati vijesti... Još ni izvor ove špekulacije nisu naveli. :rofl:
  • Ivdzo11
    7k
    Ademi prema Ujpestu izgleda
  • NORTE
    16.4k
    Ademi prema Ujpestu izgledaIvdzo11

Idealno za dinamo.
    Mađari plaćaju, imaju love i ozbiljni su.
  • tp1997
    1.6k
    Koliko je priča s Erlićem realna, ako itko ima neke konkretne informacije?
  • Zagi
    10.2k
    Apsolutno da za Erlića.
    DZG2526 (Erlić edition)
    dzg2526.png
    -dionice Belji rapidno padaju, Erlić pokupio sav hajp
    -Mierez igra presing za trojicu, a kako je Petko za to bio -1, dolazimo do +4. laganini buy!
    -6ica nikada nebi bila upitna da Pavić nije ozlijedio ligamente, zna tko koji je status njegove ozljede?
  • El Madrigal
    434

Ja sam o njemu stalno pisao. Nema veze što je Hajdukovac, on je pošten na terenu i izvan njega. Vrijedan, radišan i stopercina. Dinamo mu je sigurno ulaznica za SP.
  • Paggini
    53.4k
    dionice Belji rapidno padajuZagi

Tri forumaša napišu da je lijen, odma ga se izbacuje iz definitivnog i točnog sastava za iduću sezonu

Bolje od Kange nismo ni zaslužili!!!!!!
  • rakurs
    1.5k
    Mislim da njemu ni u primisli nije da dođe u Dinamo. Imao bi i on, a dakako i mi benefite od toga, ali mislim da je to ravno čudu u ovome trenutku.

Ovo je rekao prije dvije godine.

- Da, točno. Bio sam kao dijete, jer riječ je o stvarno vrhunskoj školi nogometa. No sada ipak igram u Ligi petice, tako da u ovom trenutku nema smisla da se vraćam u Dinamo. Također, svi znaju da sam hajdukovac. A već sam izjavio - san mi je jednog dana zaigrati na Poljudu. No još uvijek trebam 'gaziti' kako bih dostigao nivo koji sam si zacrtao u glavi. Tako da mislim da još uvijek nije vrijeme da se vratim u Hrvatsku. A kad budem spreman za to, onda će to biti Hajduk. Zasad sam orijentiran na svoju karijeru i da budem što bolji.
  • Cosimo
    0
    Bologna neće sigurno prodati Erlića za sitan iznos, obzirom da su ga tek kupili za prilično. To nije njihov modus operandi. Ne vidim velike šanse po tom pitanju.

Možda ime koje se previđa je ono Ismajlija. Bez ugovora, nakon jako dobrih sezona u Empoliju. Ako bi se razmislilo o njemu, vjerujem da ne bi zatvorio vrata Dinamu.
  • Zagi
    10.2k
    Tri forumaša napišu da je lijen, odma ga se izbacuje iz definitivnog i točnog sastava za iduću sezonuPaggini

Burza ne pita. Ili se adaptiraš ili bankrot.
    Bolje od Kange nismo ni zaslužili!!!!!!Paggini
    El Torro brate. Uvijek bio bolja opcija od Belje.
    Ili Matanović ali on nas je po vijestima neki dan odbio.
  • tp1997
    1.6k
    Obećao se i Perija Hajduku pa odugovlačio do zadnjeg časa pa pobjegao glavom bez obzira kad je mogao; govorio je i Rakitić da je dinamovac pa znamo gdje je završio.

Mene zanima samo jesmo li stvarno zainteresirani za njega, i spremni dovoljno platiti da dobijemo pravog kapitalca.
  • Droljo
    16.9k
    Doveli smo mae-a koji ce kostati 3-4 milijunaTime

+ Galešić skoro 10 mil. Pa još 10 za erlića ispada da bumo 20 mil potrošili na 3 stopera kroz par godina. Jel to realno?
  • plavadesetka
    74
    Erlića se može dobiti za 3-4m eura, i to je ekstremno povoljno, odlična prilika!
  • Paggini
    53.4k
    El Torro brate. Uvijek bio bolja opcija od Belje.
    Ili Matanović ali on nas je po vijestima neki dan odbio.
    Zagi

Mierez je mokri san u Dinamu vec dugo vremena prijatelju, krivom zboru pjevaš!!!!

I Beljo i Mierez i Matković u napadu recimo, ne bih se ljutio.

Matanović nas nije odbio, ali sumnjam da Eintracht trazi ikakve razumne pare
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.