• Jos-Optimus
    6k
    pa jbt, je li ovo moguće? A da uzmemo nekog mladog onda bi bio premlad i prejeftin. Kupovina Erlića, kad bi se dogodila, ne bi bila rizik jer znamo što dobivamo, a dobili bismo abnormalno puno
  • Droljo
    16.9k

Al od kud pare? Tko bi uložio 5-6 mil + plaća (oko 10 mil skupa) za stopera od 27 godina? Beljo ili tak neki mlađi napadač još kako jer postoji šansa za povrat uloga.
  • Dzoni
    1.4k
    Al od kud pareDroljo

Amortizacija kroz ugovor, isto kao što mi ne dobivamo cijele pare od transfera bubam Baturine, tako ne bi ni mi platili u komadu sve
  • Mlađi referent
    13.1k
    Ima tu ljudi koji bolje barataju informacijama, ali doslovno 30 sekundi istraživanja twittera i možete pronaći da je cijela priča Erlića u Dinamo krenula s jednog troll accounta koji pušta info i čeka da se novinari prime.

Tako da, ili je nevjerojatna slučajnost da je to pustio baš u vrijeme kad smo mi kontaktirali Erlića ili je doslovno zajebancija na račun novinara
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Kolega, zaboravljaš koliko nam PRESUŠNO trebaju krila... :rofl:
  • miro
    6.7k
    čovječe 6 milja za stopera bez realne prodajne vrijednosti...
  • ElDorado
    4.3k
    Erlic ima 500k netto u Bologni, Ćaleta 1300k
  • StjepanZG
    6
    Iz kojeg razloga se ne pokušava dovesti Mierez? Ne vidim nigdje da se on spominje. Pisalo se prošlo ljeto da bi mogao doći, mislim da je to tip napadača koji nama treba, agresivan, motorican i dobro bi se uklopio u Bobanovu viziju Dinama s obzirom da dovodi motorične igrače i zeli puno bržu igru, brzu tranziciju, agresivnost. Vjerujem da ni Mierez ne bi imao ništa protiv dolaska kod nas.
  • Jurki
    17.8k
    bez realne prodajne vrijednostimiro

Dobro i kaj onda? Pa valjda nam je u interesu dopeljati igraca koji je upgrade u odnosu na postojece stanje... a prodajni potencijal... pa budu neki drugi igraci taj dio "odradili". Ne moramo bas svakog igraca "postelati" i prodati dalje.
    Zkj nebi Erlic bil novi Teo ili Tonel?
  • znajdatevolimja
    367
    Jel mi svakog igrača moramo prodat?!
    Pa jebote, 6 milijuna za igrača koji će ti (u najboljem slučaju jel) biti standardan stoper barem nekoliko sezona mi se i ne čini puno.
  • Keyser Soze
    14k
    Neki troll s 20 pratitelja objavio prije 4 dana da Dinamo želi Erlića i opa, odma novinski članci :rofl:
  • Blueshadow86
    3.5k
    Nama nikada udovoljiti.
    Ne valja Beljo jer se zakačio s nekime iz repstacije. Neki bi Kulenovića prije Belje.
    Ne valja Erlić ako ne spustimo ponudu sa 6 na 5 milijuna, a Erlić ne valja ni zato što je tovar.
    Ne valja Radeljić jer ima preko 2 metra visine i 2 milijuna eura je puno, ne valja ni zato što ima 28 godina.
    Ne valjaju godine, ne valja cijena, ne valja izgled... Gospodine savršeni, gdje si?
  • NORTE
    16.4k
    Erlić ne valja ni zato što je tovar.Blueshadow86

Nadam se da neće doć.
  • Time
    1.3k

Doveli smo mae-a koji ce kostati 3-4 milijuna...Erlic bi bio igrac za sljedecih 10 godina,dobra radna etika,dobar momak,sigurno bi pomogao u odgajanju jakirovica,zivkovica,perkovica pa i galesica i slicnih.Ogromno pojacanje bi bio.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Nadam se da neće doć.NORTE

A gle, nadao se ti ili ne, Erlić će doći u Dinamo isto kao što će i Modrić doći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.