• Jurki
    17.8k
    je li negdje službeno objavljen točan razlog tih rastanakaIzet Hajrović

Pjaca ti je jucer objavil na instagramu. Da mu nije bilo od njega trazeno smanjenje place

IMG-0539.png[/url]
  • Izet Hajrović
    5.5k
    gdje sam ja za Pjacu rekao da mu se želio smanjiti ugovor?
  • Ludovic IX
    8.8k
    Petku je bilo predstavljen projekt u kojem bi on imao glavnu ulogu ali pod drugim uvjetima - sportski život, vise zalaganja na treningu, primjer mladima i van i na terenu. To je bio kamen spoticanja. Nije spreman se promijeniti.
  • Jurki
    17.8k

je li negdje službeno objavljen točan razlog tih rastanakaIzet Hajrović

"Tih rastanaka" je mnozina, a nisi preciziral dal mislis na Petkovica ili Pjacu.

Edit: A Petkovic je ocito napravil dupli pas sa Tarzanom jer je iskamcil 600 keka za sporazumni raskid sa nama, naknada za potpis sa Turcima, te placu od 1,5 mil eura + bonusi od 300 keka godisnje na 3 godine.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    mislim na Petkovića i Pjacu.
  • Paggini
    53.1k
    Pa nije se pojavila apsolutno nijedna informacija nigdje koja bi rekla suprotno od onog što su pisali novinari po medijima i insideri/ljudi blizu kluba i ljudi u klubu o tim rastancima.
  • Jurki
    17.8k
    mislim na Petkovića i PjacuIzet Hajrović

Samo je jedna varijanta, a ta varijanta je da im ostaju ista ugovorena financijska prava.
    Zato sam i postavil Pjacinu objavu sa ig de i on sam time potvrđuje napise medija i ovdje kaj se pise vec 3 dana.
  • criticus
    4k
    Pjaca ti je jucer objavil na instagramu. Da mu nije bilo od njega trazeno smanjenje placeJurki

Cini mi se da je unisono shvaceno ovo kao da Pjaca "opravdava" klub da mu nisu htjeli smanjit plaći. Ja sam ovo shvatio kao nisu mi ništa ni ponudili već me odbacili (rekli da ne računaju na mene više). Možda sam u krivu, al takav sam dojam dobio.
  • Jurki
    17.8k
    Pjaca ima klauzulu u jebenom ugovoru di nakon samo jedne minute odigrane u novoj sezoni ide automatski produzenje ugovora za JOS JEDNU GODINU.
    Boban je videl da je ta klauzula sranje i htel je maknuti tu klauzulu uz istu placu kao do sad.. s tim da bi se ovisno o Pjacinim igrama mozda njegov ugovor produzil dalje.
    Tak da tvoja teza da je odbacen nije uopce tocna. Te zakaj onda nije demantiral i tu klauzulu (ako je nema) ako je demantiral smanjenje place? Ak bumo sve po Bogu i po pravici?
  • Paggini
    53.1k
    Možda sam u krivu, al takav sam dojam dobio.criticus

Također mi je tako ispalo, u smislu da je htio reći "nisu mi ponudili manji ugovor jer bih ja na to pristao", ali je wording takav da je tehnički točno to što je on napisao, iako je istina zapravo kudikamo drugačija

Mislim, možda i krivo vidim, možda uopće nije to mislio, ali mi se tako učinilo nakon hajke ovih kokičara na Facebooku da želi samo pare ovo ono
  • criticus
    4k
    klauzulu u jebenom ugovoruJurki

Smiri se

Boban je videl da je ta klauzula sranje i htel je maknuti tu klauzulu uz istu placu kao do sad.Jurki

Ovo je teorija koja dolazi sa svih strana, sta je tocna istina vjerojatno nikad necemo saznat.

Tak da tvoja teza da je odbacen nije uopce tocna.Jurki

Ovo nije moja teza, vec moje shvacanje njegovog posta. Primjecujes razliku?
  • Jurki
    17.8k
    Ovo je teorija koja dolazi s asvih strana, sta je tocna istina vjerojatno nikad necemo saznat.criticus

To su objavili mediji, ako je isel objavljivati da demantira smanjenje place.. zakaj nije demantiral i tu klauzulu koja je navedena u tom istom clanku?

Jbg ajmo demantirati samo kaj meni pase. Isto tak u tom istom clanku je napisano da je Boban htel da Pjaca ostane ali uz micanje te klauzule.
    Najveci problem je klauzula a nije to htio demantirati. Pitam se zasto.
  • don
    13.5k
    koja monotona tema... užas
  • criticus
    4k
    Najveci problem je klauzula a nije to htio demantirati. Pitam se zasto.Jurki

Nije bilo dovoljno slova za jedan SMS a za drugi nije jma na računu.

Neznam s kim se svađaš, samo sam stavio kako sam ja to doživio. Nikakve info nemam. Dapače već sam to "prežalio". Veselim se novoj sezoni. Čak mislim da će ova pripremna prije prvenstva na Maksimiru biti najgledanija prijateljska u povijesti Dinama
  • The Undertaker
    8.2k
    Tko je odobrio i potpisao ugovor za Pjacu, sa svim tim uvjetima?
    Meni je to nebuloza na prvi pogled pa me zanima koji motivi stoje iza te klauzule.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.