• DinoLeonix
    2k
    Mene uopće nebi iznenadilo da Kanga, Mmaee i Cordoba budu tu iduću sezonu. Pogotovo Kanga.
    Ispravite me ako griješim ali mislim da on ne može igrati za 3 kluba unutar godinu dana. Da je takvo Fifino pravilo. Vjerujem da će Haza ili netko tko zna pravila bolje od mene moći potvrditi ili negirati
  • Paggini
    74.5k
    unutar godinu danadinon7

Unutar sezone mislim da je pravilo.
  • Twisted1
    1k
    Sad se pokazuje ispravna odluka da ime napadača nije napisano. Jer ja do sada nisam vidio da je iti jedan portal spomenuo to ime.

Toliko o tome da oni doznaju i imaju informacije.
  • DinoLeonix
    2k

On je u zimskom prijelaznom roku došao nama, znaci u zadnjih 6 mjeseci igrao je za 2 kluba. Ukoliko sada potpise za novi klub, bit će 3 u 6 mjeseci…
  • purger39
    86

Ne godine već sezone...
    Svaki od njih početkom nove sezone može potpisati za novi klub i nastupati za njega....

Edit : @dinon, ovo je nova sezona i nema veze ako je npr Kangi 3ći klub u 6mj..
  • Droljo
    23.4k
    Sad se pokazuje ispravna odluka da ime napadača nije napisano. Jer ja do sada nisam vidio da je iti jedan portal spomenuo to imeTwisted1

E pa nek sad @Haza usporedi kome je za špicu slao i ovo danas pa će vidjeti tko je ničota :lol:
  • Bernard
    1.1k
    Možda je Ničota Haza ustvari. :)
    A di je taj bombastični napadač koji se spominjao?
    Ako su ova dva beka dogovorena,to je jebenica,ne sjećam se iole poštenoga beka od Leovca a kamoli dva..
  • Haza
    11.3k
    kome je za špicu slao i ovo danas pa će vidjeti tko je ničota :lol:Droljo

Poslao sam toliko ljudi private poruke, da me u jednom trenutku forum blokirao, i morao sam čekati 120 sekundi za novu poruku:)
    Jebiga, svi ste mi dragi, pa više manje na sve poruke odgovorim. Za sada funkcionira dobro.
  • Noel
    17.7k

Trebao je svakom poslat različito ime pa koje iscuri van taj je Ničota.
  • rokikaciga
    8.2k
    Jesam ja jedini koji nije zicao nikoga privatno neku info? :sweat:
  • Droljo
    23.4k
    Meni je @Haza posla za špicu i taj je

Bijelim slovima sam napisao.
  • Paggini
    74.5k
    @Haza vrati Kangu na profilnu, antologijska je profilna :worry:
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Po meni smo se u tom slucaju pojacali na jednoj poziciji, a na tri sigurno a izgledno cetri smo slabiji nego ove sezone.

Mislim ja stvarno ne znam u kojem svijetu Stojke, Vidovic i Lisica mogu bit jaci nego Pjaca, Baturina, Stojke :lol:

Takoder je Ljubicic sigurno losiji igrac od Sucica. I jasno je da se Baturina i Sucic nemru zamjenit. Ali jednostavno ne vidim da smo dobili ikakvu ekstra kvalitetu za sada.

Sve vise mi se cini da cemo bit jos slabiji nego ove sezone. Jedine nade polazem u to da ce neki od ovih mladih eksplodirat i da Kovacevic stvori neku kolektivnu igru zbog koje ce manjak kvalitete bit kompenziran.

Ja stvarno je znam jesam li pre vise ocekivao ali za mene je ovo dosta razocaravajuce. Ako uzmemo u obzir da se planira po izjavama trenera da kadar bude 90% gotov za pocetak priprema.

Pa da onda i ne bude nakon toga vise puno promjena naspram ovog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.