• NORTE
    16.4k
    Nadam se da je ovaj lijevi bek bolji od Oliverasa.dumitrumitu

Štefulj je bolji od Oliverasa.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Tko je sad taj Miro?

I on dolazi?
  • don
    13.5k
    bit će to double MV!Miro Vugrinec

a dobro to sad svatko zna :sweat:

Tko je sad taj Miro?Mali Zeus

pa bek...
  • Crni86
    11.5k
    a dragi usporedujes sad kruske i jabuke.

Ovaj malac ima isto godina, ali iza sebe ima cijelu (sve utakmice) ausstrijske bundeslige.

Možda vratimo petkovića za špicuDroljo

Ali ovog puta Vinka!
  • Mali Zeus
    17.6k
    pa bek...don

100 posto desni!
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Nemojmo se loviri na svaku "insidersku" pa nije Zvone neki levat da igra kako mu se kaze. Tak 3. Desni moze bitini dio igre sa istrom. Konstantno se nabijaju cijene dinamu ,pa mozemo i mi reci ok idemo dovesti drugu opciju ,vi necete ,ima tko hoce . Nemojmo senlozito na sve doknse ne potpise
  • Jaja
    23
    Posudba ili transfer?
  • hardek
    4.8k
    Nigdje ne piše jel ovaj Vinlof dolazi na posudbu ili ga otkupljujemo?
  • dd29
    727
    Ne bu nama taj bayern više nikad zabil 9 komada, sad mi njima otimamo najbolje igrače!
  • CastAway1986
    3.1k
    Polako , dok ne potpiše ugovor , neznam koliko treba vjerovati novinarima iz Sportskih pogotovo nakon lanjske komedije s Kevinom Carlosom koji je bio kao dogovoren da bi se ispostavilo da nikad ga Dinamo nije ni pratio !!
    Inače Perez se čini zanimljivim izborom , uz to je mlad tako da se može još mnogo razviti a u budućnosti i do prvog beka Švedske gdje mu je konkurencija i već opjevani Samuel Dahl ako se u međuvremenu ne odluči za Peru sto mu je mozda i bolja opcija ..Velika stvar je da je proglasen i u najboljih 11 austrijske Bundeslige već u prvoj pravoj seniorskoj sezoni a to nije lako pored Jonasa Auera iz Rapida te srpskog reprezentativca Alekse Terzica iz Salzburga koji slove za najbolje..
  • Crni86
    11.5k
    da bi se ispostavilo da nikad ga Dinamo nije ni pratioCastAway1986

Ovo nije istina.
  • CastAway1986
    3.1k
    pa netko je i ovdje napisao da ga nisu pratili ..Ako se Dinamo stvarno zanimao za njega onda stvarno šteta..
  • Str1nger Bell
    2.2k
    Dovoljno je reći da je mali htio otkazati zadnji sastanak sa SD jer je imao začepljen nos.Haza

To zna bit zajebano, ja sam uzeo bolovanje tjedan dana radi zacepljenog nosa.
  • Crni86
    11.5k
    Prema ovom pisanju jedan bruno goda bi imao smisla u ovom kontekstu kaj pisu SN. Iskusna domaca zamjena za malca iz bayerna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.