pa ok, to ne sprječava klub da ga zadrže tu do kraja ugovora iako je odbio novi, jel? — Izet Hajrović
Gdje su problem visoki ugovori za igrače koji to zaslužuju? Završili smo sezonu u plusu od 7 mil. prema izvještaju. Što bih napravio s Petkovićem? Zadržao bih ga pod istim uvjetima da odradi ugovor do kraja. Da, on je htio biti ozlijeđen, logika je baš na mjestu. Tko ne bi htio biti ozlijeđen? To je super stvar. Sad će mi netko odgovoriti da je on želio ići. Ok, neka pronađe klub koji će ponuditi simboličnu odštetu, a ne da mi plaćamo raskid ugovora. Je li vam izgledalo u zadnjoj utakmici kao da Petko želi ići? Ako igrač želi pomoći pa makar bio ozlijeđen, to je po nekoj vašoj logici činjenica da želi biti ozlijeđen i tako odmoći klubu. Da, on bi sigurno sljedeću sezonu radio sve samo da se ozlijedi i da ga nema na mapi. Dajte malo mučnite glavom, sad ste si svi utuvili u glavu kako je Boban svetac i nema druge istine osim njegove. — Izet Hajrović
Trenutni Petković, na 50% češće zabija od Belje u sličnom rangu lige, a Beljo se spominje kao najizglednija alternativa. Da, ovakav Petković koji inače nije golgeter ima bolji učinak od Belje koji bi trebao biti golgeter, a o ostalim kvalitetama da ne govorim. — Izet Hajrović
To isto nisam rekao, ali imaš pravo, nema zapravo potrebe za daljnjom raspravom kad ti ubacuješ ljudima riječi u usta.Soldine opcije u borbi za 3. mjesto i europske pozicije, ti bi stvarno bio zadovoljan da ostanemo na njima dvojici na desnom krilu? Ako da, ne vidim potrebu za daljnjom raspravom. — Izet Hajrović
ne bi došla baš niti jedna ponuda za Petka, makar simboličnih 200k eura — Tvrdica McTvrdi
Kolko se tuli za remont, a bili smo drugi. Zamislite da smo kojim slucajem osvojili naslov koliko bi se onda na ovaj remnot tulilo. Svako zlo, za neko dobro. — Crni86
Opet ponavljam, smiješni su mi ovi argumenti "svi ste zazivali remont, pa sad cendrate". Pa da, remont apsolutno, ali ne preko najboljih igrača, nego preko onih koji ne valjaju. — Izet Hajrović
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.