• Kujtim Shalla
    7.8k
    uz svo postovanje kojeg imam prema tebi, kako znas da je njegov plan loš i kad ga baš niko drugi ne zna. Bilo bi krajnke neozbiljno otpisati najbolje igrace /najskuplje a dovoditi zamjene za kikiriki ili novac koji Jos nemas . To bi vise licilo na bivsu upravu nego Novu a pogotovo lisca i profesionalac Bobana. Znamo da se oslobadjaju 2,5 milja eura na dugom stapu,to su ako je limit 750 milja sto je solidna svota za placu jako ozboljni novci i doboljno za 4 prava pojacanja koja se mogu naci za te pare . Dajmo Bobanu vremena i sve ce biti top. Pa samo juicer je zavrsio 4,5 ozbiljnih poslova koje drugi nisu u cijelom svom mandatu. Bit ce sve dobro Izete , znam da volis Dinamo jako puno i da se nerviras kao i ja . Ali sve bude bolje ,ne brini brat
  • Izet Hajrović
    6.3k
    čija izjava? Tarzanova? To on izjavljuje već godinama. Ok, ajde da je i istina, zašto onda plaćamo raskid ugovora na svoju štetu?
  • ElDorado
    8.3k
    Jedino kaj me brine je da trenutno imamo 12 igrača.
    Znaci zicer su: RPG, Lisica, Galesic, KTC, Jakir, Zivkovic, Mudri, Ljubicic, Soldo, Stojke, Kač, Misic
  • Droljo
    23.5k
    750 milja sto je solidna svota za placu jako ozboljni novciKujtim Shalla

Odradiš 4 godine ugovor u fucking HNL-u i zaradio si 3 mil eura! I to je previše šta dajemo. Nekima je malo...

Jedino kaj me brine je da trenutno imamo 12 igrača.ElDorado

Plus tri golmana i to ti je već 15 :lol:
  • vjeko1701
    21.5k
    Po kome to radimo? A da se počeka službena vijest ili barem neki respektabilan izvor prije nego se ovdje naštanca 10 stranica?
  • ElDorado
    8.3k
    ne razumijem zasto bi imali u svlacionici nezadovoljnike koji ce jebat atmosferu, a s kojima trener nemre ništa?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    znaci ipak su puni dzepovi bili na prvom mjestu, ludo bi ih bilo zadrzati u tom slucaju. A respekt za sve umjesane. Ne mozemo se sloziti,ponudjeno odbijeno idemo dalje ko ljudi bez pljuvanja. Tako i treba ,a Dinamo je iznad svih
  • YasutoWakizaka
    241

Nijedan golman nije siguran?
    Za Ktc-a se nezna jel je još potpisao ako se ne varam.
    Ljubičić došao nije još uvijek.
    Soldo i Ljubićić predstavljeni nisu.

Ako ideš logikom da gledaš svaki news. Imas 8 igrača po tome.
  • Jurki
    20.9k
    Pušačka soba je karcinom Dinama.. da bi Dinamo ozdravio, karcinom mora van tj stanovnici te iste pušačke sobe.
    Pun mi je kurac vise penzionerskog nogometa.. posjed 60+%. a vecinu tog vremena lopta ide od stopera do zadnjeg veznog, pa na krilo i nazad.. i tak u krug..

Zvone samo meti.. Ademi, Zagi, Bockaj, Peric...

Edit: ove koji liju suze za Petkovicem i Pjacom bi pital jel navijaju za doticni dvojac (kojem hvala za sve kaj su napravili za vrijeme svojeg boravka u klubu).. ili navijaju za Dinamo?
  • ElDorado
    8.3k
    ma je naravno brojim igrace
  • YasutoWakizaka
    241
    Opet slažem se dakako s tobom. Tih 12 + 3 golmana je malo. Fali dosta tu još municije.
    Čak i ako ne gledamo da je "top" pojačanje fali ti ti još par kritičnih pozicija tipa lijevi bek, napadač, krilo itd.
  • dumitrumitu
    1.7k
    A od tih 12 je 4-5 za prvu postavu.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    slazem se a imam uvid i u skandinaviske place ,par klubova koji du daleko ispred nas po infrastrukturi , i ni Oni ne placaju toliko koliko mi. Posteno ,uzmi.ili ostavi kako je rekao Boban. No hard feelings, jbg drugo da su top obojica ,i Petko i Pjaca , a Petko odigrao 27 posto tekmi samo . Bez operacije ta ozljeda je misterija i Niko ne zna sta ce biti dalje. Ako je istina da mi se nudila cifra od 750 milja i Jos produzenje na dvije god nakon vazeceg ugovora ,pa stari ti si na konju, a njemu malo. I svaka cast na tome
  • scooniepenn
    6k

Stojković može igrati na krilu, Vidović za brz nogomet koji očito želimo igrati ni pod razno nije za krilo, jer je sporiji od Pjace. Dapače, upravo njegovu brzinu vidim kao problem na svakoj poziciji osim donekle 10-ke. Sumnjam da ćemo mijenjati sustav i igrati s dvije špice samo radi Vidovića.
  • YasutoWakizaka
    241
    Fali ti generalno dosta da imaš 22+3. Možda neki mladi iznenadi, tipa Varela.
    Ako može Yamal u Barci i Ligi prvaka, možda on može u Dinamo i Europa Ligi. :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.