• Shkera
    59
    Istina :grin:
  • din
    831
    Jel se zna kamo će ekipa na ljetne pripreme? Pretpostavljam da neće samo u Zagrebu biti
  • Krizy
    57.6k
    Slovenija, bar mislim.
  • NB86
    16.8k
    Gledam tribinu i prica joža kako rakow u poljskoj ima samo pomocnih trenera sestoricu, njego widzew 4 pomocna, 2 kondicijska i 2 analiticara. Nadam se stvarno da cemo po tom pitanju ucinit nesto i dovuc ozbiljan stozer i hrpu analiticara, mozda cak danas bitnija stvar od glavnog trenera.
  • Neron53
    1.7k

Nema mi logike da se radi reklama za godisnje ako ce se ici na reduciranje broja.
  • Fantom
    54
    Nema mi logike da se radi reklama za godisnje ako ce se ici na reduciranje broja.Neron53

Reklama je za clanstvo/brand image
  • K3p
    287

Ima li koji info više o tom reduciranju?
  • Papastrumf
    17k
    Ima li koji info više o tom reduciranju?K3p

Nema nikakvog reduciranja. Brojka godišnjih se drži na istoj razini već par sezona i takva će biti do povratka na novi Maksimir jednoga dana.
  • Crusades
    16.4k
    Hoćemo moći provjeriti negdje jesmo li unutra za prvokup godišnje?

Mislim da nisam bio na 4 domaće utakmice, a za jednu od te 4 sam stavio ono za "vraćanje" godišnje pa ne znam jesam li sigurno unutra.
  • Neron53
    1.7k

Zar se prosle sezone nije vec islo na reduciranje?
    Pa se ipak omogucila kupnja onima koji su bili od jutra u redu za kupovinu u vrijeme kad je planirani broj vec prodan?
  • Papastrumf
    17k
    Zar se prosle sezone nije vec islo na reduciranje?
    Pa se ipak omogucila kupnja onima koji su bili od jutra u redu za kupovinu u vrijeme kad je planirani broj vec prodan?
    Neron53

Prije 2 godina se ograničio broj godišnjih ulaznica i ta razina (100 ulaznica gore dolje) se namjerava držati do prelaska na novi Maksimir, kao što rekoh.
  • Niko1986
    1.7k
    Zna li se već sada koliko će godišnjih biti za Kranjčevićevu?
  • Dzoni
    1.4k
    Izašao je update na transfermarktu za HNL, samo Stojkoviću rasla vrijednost, ostalima većinom pad ili stagnacija
  • Str1nger Bell
    2.1k

Al ce zato Rijeka fino profitirat:

• Fruk - 10 mil.

• Janković - 6.5 mil.

• Radeljić - 2.8 mil.
  • keppi
    392
    Galešić će na kraju ispasti skup kao suho zlato (50% Jankovića + 3 milje+ plaća). Nema šanse da to vratimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.