• vlatkomarkovic
    1.6k
    Čisto ovako lajicki na ponu nižoj razini bez takvih 2 igrača bi izgledali na puno nižoj razini jel ponavljam, ko Španjolska bez Oyarzabala, Nice i Yamala.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    pa Španjolska bez te trojice izgleda kao Dinamo
  • Pacho
    1.4k

Jel bi mogao Cordoba tu pomoci?
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Moraš biti taktički discipliniran…
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Znaci treba ti krilo koje će moći samo taktički prepoznati kako se kretati i koje može realno učiniti veliku štetu za protivnika… ne treba ti High potential player niti neki lik koji će sam rijesavati utakmice trebaju ti šta mu je bio Šego i donekle Drodzek u Varaždinu i Grgić i donekle Dolcek u Slaveni i treba ti Brodić ili Nestorovski ali na razini Dinama
  • deda
    37.5k

Apsolutno ne, ja i danas smatram da smo premalo novca tražili za Sučića i ne slažem se s tom prodajom.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Mislim napadač takavog profila tražiš zemlje Magreba, J. Amerika, Spa ili Portugal u pravilu oni ih imaju najviše… krilo ovakvo možeš naći biologdje, samo je mora biti iz dobre škole jer jednako bitno eksplozivnosti i konkretnosti je taktičko znanje… tu bi se čak dalo i kockati sa Zvonarekom, Soticekom ili Haladonom… ali ono… Not ideal.

Mislim tehnički gledano možeš to postići i s ofanzivnim bekovima i onda ti oba krila se uvlače, ali onda moraš dovesti nekog zadnjeg veznog koji se može spustiti kao 3. Stoper još pored Misica i da je fizikalniji od njega i onda zamjene za obojicu, ali onda pak ti treba opet i napadač drugačiji za adaptaciju i onda zamjene za obojicu i onda se moraš rijesavati još nekih igrača…
  • Jos-Optimus
    5.9k
    meni je, osobno, od prvog dana taj posao bio tragikomičan
  • FrenchMontana
    1.3k
    Produljenje i proširenje suradnje za analitičko praćenje igrača.
    Ovo ne može biti loš potez.
    IMG-4944.jpg
  • Olmic
    4.7k
    Trenutno smo ovakvi, po onome sta se prica

Neva Filipovic Zagorac - iako nisam preveliki fan nevistica mislim da smo dobro pokriveni
    Desni bocni- Rpg/Valincic ako bude ovako najbolje pokrivena pozicija
    Stoperi-Galesic KTC Moreno Jakir + pojacanje (Radeljic) i Torente kad se vrati. - nije lose
    Lijevi bek- nitko, potrebna 2 igraca

Zadnji vezni- Misic Soldo
    Prednji vezni- Ljubicic, Mudri, Kacavenda,Vrbancic,stojkovic,vidovic

Desna krila- Lisica
    Lijeva krila - nitko
    Napadaci- nitko

Ovo sam pisao sa natpisima o mogucim dolascima i
    Odlascima

Naravno moze stojke desno, vidovic lijevo

Treba nam hitno lijevi bek i napadaci, a po meni i odlaskom Pjace lijevo krilo

Mislim da nas ceka zanimljivih 10 dana
  • ElDorado
    4.2k
    Mislim realno nam treba jos 10ak igraca
  • YasutoWakizaka
    136

Mislim da je Stojke lijevo krilo, to je igrao u loksi, ali opet da. Čak s tim fali lijevo, desno krilo, dva lijeva beka, 2 -3 napadaca.
    A opet mozda igramo s laznom 9kom mudri/vidovic.
    Ko ce ga znati
  • masacusec
    5.5k
    Vidim da su mediji, pa čak i pobeki članovi ovog foruma već počeli stvarati predodžbu autokratske vladavine u Dinamu, tj. prikazuju Bobana kao apsolutnog šerifa apostrofirajući analogiju s nekim ne tako davnim vremenima u kojima je sva moć odlučivanja koncentrirana u jednoj jedinoj osobi...Upravo u distribuciji odgovornosti i podjeli te moći na više ljudi, premisa je Dinamovog proljeća.

A šta se petkovića tiče...kombinacija njegovog inata i bahate pohlepe njegova menadžera, dovela su do raskola. Očekivao sam njegov odlazak "u stilu", a ne ovako. "Popio je piće bez da plati".
  • Ludovic IX
    8.7k
    što više razmišljam, sve mi se više sviđa ovaj novi smjer. kod nas su neki igrači kao j.šutalo, p.sučić silom prilika dobili priliku, i na kraju se pokazali kao top igrači. tako očekujem da od onih koji su sad ušli u prvi plan poput kačavende, pa i vrbe pa malog jakira da daju i više no što u ovom trenu mogu na pripremama i dobiju povjerenje za puno veće uloge nego što su imali.

izgubili smo vezne igrače ali tu bi trebli bit dovoljno pokriveni da to najmanje osjetimo. izgubili smo lijevo krilo i tu treba netko bolji od xoxhe. i izgubili smo napadača koji nije niti igrao lani tj igrao je na početku dobro i na kraju koliko je mogao.

ne mogu bit 100% siguran jer nisam u ništa 100% siguran ali tko zna, možda kanga uz novi način igre proigra jer za njega tvrdim da zna ali dal mu igra nije pasala ili nikako do forme nije mogao, i zabije 10-15 golova u HNL-u i 3-4 u skupini EL i bude jadnako vazan za ekipu ko petko do lani. ako možemo dovest boljega od njega, super ali po mom mišljenju niti Beljo, niti Frigan recimo nisu bolji od njega.

vjerujem u ovaj smjer i vjerujem u bobana da neće dozvoliti da opet u sezonu udjemo bez LB.

bit će to sve dobro...
  • IceMan
    3.2k
    Mene samo interesira kaj se dešava točno u tim glavama naših igrača (koji odlaze uvrijeđeni novim ponudama ugovora).

Kužim da je svakome teško priznat, i dat euro od sebe.

Al dal ste svjesni da ste u HNL-u od igrača od kojih ste nekoliko desataka puta više plaćeni, vi uspjeli 17 put kiksat da ne kažem ne pobjediti.

Dal ste svjesni da ste bili ispod svakog nivoa?

Potpuna podrška Zvoni, pa makar i 3. završili iduće sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.