• Efes Pilsen
    11.4k
    Meni je nejasno da Pjaca moze u Rijeci za 250, ali u Dinamu ne moze za 500. Zao mi je, tesko se rastat od svega sto je Petko donio, ali igraci odlaze, uprave prolaze..
  • Ludovic IX
    8.7k
    dobro je što je publika tu, što će ova nova momčad imat taj huk od prvog dana.
  • Hrc-Vg
    738
    Meni se kombinacija Stojke lijevo, Vidović 10, Lisica/Jagušić desno jako sviđa…Stojke bi ulazio na desnu i rokao u Orša stilu po golu i mogao bi lijepo kombinirati s Vidovićem…A mali Lisica pravocrtno po desnom krilu i centaršutevi na Miereza!
  • Tvrdica McTvrdi
    425
    Da se ne piše sve na temi transferi, čisto podsjetnik da nakon gubitka titule 16/17 nam je uslijedio Skenderbeu i drž nedaj do zadnjeg kola HNL i to je ostala do ove godine naša bodovno najlošija sezona (73). Point is, možda bolje stat na loptu i živce u kanticu za iduću sezonu.
  • Ludovic IX
    8.7k
    ali ako se sjećaš te sezone, m.cvitanović kao trener nije imao poraz u toj polusezoni imali smo prednost veliku koju smo skoro izgubili porazima od rudeša, lokosa itd...ta sezona je bila prprema za bjeličinu sezonu..
  • IceMan
    3.2k
    Mene ovo podsjeća na 2018.

Novi trener, novi smjer, pitanje i sumnje kako nakon Soudanija i Fernandesa…. Djelomično i novija uprava…

Mi se kao raspadamo……

I onda booom!!
  • Tvrdica McTvrdi
    425
    Da, ali hoću reć nekoliko ljudi je spomenulo nakon prošlog gubitka titule došao je Bjelica i ovo zlatno razdoblje, mislim da zaboravljaju da je uslijedila prije toga još jedna loša sezona. Tako da ne očekuju "Bjelicu" nuzno ove sezone, nego eventualno sljedeće.
  • Krizy
    57.8k
    Kraj jedne ere
    Hvala Bruni i Marku :heart: , a sada po sklapanje nove generacije :strong:
    Screenshot-20250610-220043-Chrome.png
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Jel bi mi netko znao reci zakaj smo produljili s njima. Mi smo trenutno bez glavnog analitičara i sada koji god dođe neće imati slobodu u biranju programa nego će morati ovaj koristiti… Na tržištu ih postoji dosta, a ovi nisu bas najveći i najpoznatiji… Osobno znam jednog analitičara i kaže da mu je uvijek najbitnije na poslu da ima slobodu korištenja vise programa i da može birati koje… Mislim svaki analitičar se može adaptirati, ali mislim da bi bilo logičnije da prvo dovedemo šefa analitike pa onda program…
  • NORTE
    16.3k
    Raspada se najskuplja momčad lige koja je uspjela skupiti čak 53% pobjeda u 36 utakmica protiv smiješne konkurencije.

Senatori, nogometni invalidi, preskupa klupa, marićeve prevare, "šetači", osvajači fritule i voćnog kupa.

20 bivših igrača.
    Nikome nećete faliti.
    Za nešto ste i vi krivi.

Raspad koji smo čekali.
  • Nolifer
    11.4k
    Da neki igrači će faliti, ali to je nogomet. Hvala im za sve lijepe svijetle trenutke i mnogo trofeja u vitrini i za koje su oni zaslužni. Neka im je sa srećom dalje. :cheer: :strong:

• Dr Hofmann
    3k
    Svi smo (ili velika većina) govorili da treba doći do remonta po ljeti, on se i događa...Osobno sam presretan s tim jer stvarno nema smisla da još jednu sezonu odgađamo promjene. Jednostavno je jednom kosturu ekipe došao kraj i ovo se moralo napraviti. Osobno bi volio da Pjaca ostane (ali ako je istina da ima toliku plaću, bolje da se rastanemo), ali ako ide metla, nek čisti sve. Svima hvala za sve, ali jednostavno je vrijeme. Razumijem (i ne razumijem u isto vrijeme) vezanost za pojedine igrače, ali baš je vrijeme za nešto novo. Dolazi neki novi Dinamo, baš me zanima na što će to ličiti. Jedva čekam početak sezone, ajmo Plavi majku mu jebem

@Nolifer Ajme prva Šalata... Vrijeme leti, ali bome ta poruka je nadživjela sve. Kakav je to kaos bio tamo, frend maše sa zastavom neumorno, poslije je pun kurac ekipe u Gjuri bilo zaružio...Jebote, jedanaest godina već
  • IceMan
    3.2k
    Oni nebi potpisali smanjenje ugovora… pa kako to sad Zvone tolko manje?

Osobno bi svakome uzeo 200 000 EUR nakon one sramote u Istri samo… kamoli sve ostalo.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Kanga, Mmaee, Cordoba dok gledaju Bobanovu čistku...
    none-of.gif
  • NB86
    16.8k
    Jedva cekam kangu i cordobu na pripremama i meltdown cjelokupnog dinamovog puka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.