• Izet Hajrović
    5.4k
    KTC još nije potpisao novi ugovor tako da je Mmaee stoper uz Galešića. Tironi neki dan napisao da će se Živković pokušati izboriti za njesto uz Galešića, KTC-a, Mmaee-a i novo pojačanje. Dakle, lako moguće da nam Mmaee i Galešić budu prvi stoperski par jer su najkvalitetniji.
  • NORTE
    16.3k
    Velika ušteda na plaćama otišlih + milijuni od Batija, dovoljno za dovođenje pojačanja.
    Prijelazni rok još 3 mjeseca.

(Novi napadači)

Vidović Mudri Stojke Lisica Topić

Mišić Ljubičić Kača Soldo Pavić

Sosa? Galešić KTC Jakir'86 (Torrente) RPG Valinčić?

Neva Filipović
  • miro
    6.6k
    Tanko, vrlo tanko, bit će zajebano uzet prvenstvo

Ali podržavam 100% ovakav pristup
  • Pacho
    1.4k

Ne zelim ni zamisljati situaciju u kojoj DP u prve dvije sezone isporuci fritulu.
  • miro
    6.6k
    U prve dvije sezone imaš duplu krunu i fritulu
  • Pacho
    1.4k

Ne bas kad uzmes u obzir da su u trecem mjesecu preuzeli klub. Ovo im je realno bila prva prava sezona.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Očito je došlo vrijeme za rastanak sa Brunom nakon što smo se svako ljeto skoro svi molili i strepili do zadnjeg dana prijelznog roka da ne ode, možda je mogao još ostati, ali očito sam nije htio. Po meni svakako legenda, po meni najbolji igrač Dinama u 21. stoljeću.

Čovjek je došao na način da su ga svi sprdali jer nije zabio gol 2 godine ja mislim, onda u debiju zabio autogol. Tko je mogao pomisliti šta će postati? Bio je dio momčadi koja je donijela dugo isčekivano proljeće u Europi na Maksimir zabio Viktoriji i Benfici. Postao je okosnica momčadi i ostao to sve do ove sezone kada su ga ozljede nažalost potpuno izbacile. Zabijao je velikanima poput Chelseaja i Bayerna u Dinamovom dresu. Kao igrač Dinama je odveo Hrvatsku u polufinale Svjetskog prvenstva. On i Oršić su činili tandem kakav je svaki navijač mogao samo poželjeti.

On je igrač kod kojeg je tanka granica hoće li te najviše naživcirati ili te najviše obradovati svojim potezima, ali takvog smo ga gotovo svi voljeli ovih 7 godina. Mislim da ne pretjerujem kada kažem da je jedan od onih posljednjih romantika koji su igrači poteza i koji imaju taj vic u igri, igrač koji jednostavno ne pripada u moderni nogomet i to je jednostavno bilo užitak za gledati.

Nažalost, ozljede su ga sustigle, mogao je ostati još jer Boban mu je to nudio, ali eto sam je odlučio da ide dalje. Nakon 279 nastupa i 88 golova očito je došlo vrijeme za rastanak tako da Bruno sretno dalje!

Što se tiče Pjace, za njega mislim da je isto mogao ostati sa smanjenim ugovorom da je htio jer u Rijeci je sigurno imao puno manji ugovor i očito je također sam odlučio da ne želi ostati. Donio je neke bitne asistencije i golove ove sezone, ali se uklopio u sivilo cijele sezone i ipak donio puno manje nego što smo svi mi htjeli.

U svakom slučaju, sretno njima dalje, nitko ih nije tjerao, ako misle da će im drudgje biti bolje nego doma onda dobro. Okreće se novi list i u idućoj sezoni nas čeka praktički kompletna nova momčad, ali nakon svega, svih promjena trenera, problema sa senatorima, užasne sezone, jednostavno je vrijeme za clean slate, a Boban je sigurno najbolji čovjek kojeg smo mogli poželjeti za što bezbolniji remont.
  • miro
    6.6k
    Ne bi Dinamo uzeo to prvenstvo bez Proljeća i vjetra u leđa koje je s time dobio
  • Pacho
    1.4k

Nemoguce za procijeniti u svakom slucaju. Uostalom, zar nas nije ona grcka gamad natamburala odmah nakon izbora? Di je tad bio vjetar?
  • miro
    6.6k
    Izbori su bili u 3.mjesecu, AEK u 8.mjesecu, a dobar dio "vjetra" je bio po zatvorima u Grčkoj
  • rakurs
    1.4k
    pretpostavljam da misli na PAOK i onih 5-1.
  • Pacho
    1.4k

Da. Mislim, naravno da ne krivim DP za to, ali zato mi se i blesavo pretvarati da su oni donijeli naslov i kup te sezone. Nisu ni mogli nista mijenjati u tom trenutku osim trenera.
  • miro
    6.6k
    PAOK je bio godinu dana iza AEKa, ali da odmah poslije izbora
  • Jurki
    17.6k
    na tu utakmicu protiv Paoka kompletna momcad nije dosla.. al to nije bilo zbog ozljeda ili kartona..

I da realno sagledamo situaciju.. da smo ostali jos koje kolo dalje u Europi.. tesko da bi uzeli duplu krunu.. tak da mi to ispadanje i ne pada pretesko.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Dobro ljudi moji, jel vi stvarno mislite da neće se pokriti sve pozicije…. Pokriti će se, samo se nadam da nećemo promašiti s dezignirarnim “kapitalcima”. Sad hoće li i Mudri i Soldo i Lisica i Valincic i još ovi drugi HNL igrači svi biti pogotci neće, hoće li svi biti promašaji neće…. ali bitno je da Ljubo, lijevi bek, prvi napadač i krilo budu pogoci…

I ne mogu biti i Jagusic i Mudrazija i Vidović pogođeni jer ne mogu sva 3 igrati skupa….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.