• skener
    3k
    Svima nam je jasno da je sad taj dio sezone i da se imena nabacuju kako se stignu, ali ljudi pokušajte malo, bar malo filtrirati te vijesti.

Stvarno nema smisla da se prenosi baš sve što se bilo gdje nađe na internetu.
    I što je još najgore, ne navede se izvor nego se samo napiše "Dolazi xy" ili "Odlazi yx" kao da je to potpisano, a iza toga se krije jedno veliko ništa.
  • fakin
    857
    Baturina 21+4 bonusa. To se mora uzeti bez razmišljanja.

I od toga da se barem 10 ulozi u pojacanja dovest ces nekoliko dobrih igrača
  • pešća
    130
    Prijelazni rok nije jos ni poceo, Como je pun ko brod, prakticki neogranicenog budzeta, kud nam se zuri sa prodajom?

Ide ovo lagano na 23/24 milijuna fiksno + bonusi, samo strpljivo i tvrdo u pregovorima. A bilo bi i lijepo da transfer u fiksnom iznosu premasi Modricev.

Comu je Baturina must have, i Fabregas ga je osobno nazvao. Dovest ce ga pod svaku cijenu, sta je njima par milijuna vise manje. Opasno su zagrizli i ne pustaju, moramo to iskoristit.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Mi igrače možemo početi predstavljati 26.6. kad krene prijelazni rok ako im do tad nije istekao ugovor?
  • Jaro
    10.3k
    od toga da se barem 10 ulozi u pojacanjafakin

Ti bi bankrotirao klub u 3 mjeseca... od 21+4 bi onih +4 ostalo upitno, dakle racunaj na 21.
    Od tih 21 dio ce uzeti "posrednici", dio mozda (po dosadasnjim upisima vjerojatno) Baturina. Nek posrednici imaju samo 5 a Bati 10 posto - tu si vec na 17,5 milja. Ti bi od tog dao 10 za pojacanja. Dakle ostane ti 7,5 za rasporediti za sve ostale troskove kluba.
    Uz novce od Sucica (isto umanjiti za postotke, a i pitanje u kolko rata ti novci dolaze), sponzore, Europu - novac od Baturine ti treba za place, za sporazumne raskide i za sve ostale redovne i vec ugovorene troskove.

Naravno - ovih 21 + 4 je cifra koja je dosla iz necije guzice (novinarcic ili "insajder" kakav)...
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Ocekujemo ih na pripremama, a ne mozemo ih predstavit? :grin:
    Sumnjam da je tako, ustvari ne znam uopce sta se ceka a objavom vec dogovorenih igraca.
  • Crni86
    11.2k
    mislim da sa prvim danom priprema mozemo ocekivati prva predstavljanja, mozda i koji dan ranije.

a vjerojatno da se ne dize pompa dok su jos decki na odmoru. Da ih se pusti u miru jos to malo da odmore, ionako im je to jedini dio godine kad imaju ista free
  • keppi
    392
    Bolje ispasti glup, nego ispasti iz autobusa....
    Gledam da kod nas prijelazni rok počinje 26.6. (jeli to točno) ili valjda početak kada se igrači mogu registrirati.
    Pripreme počinju 18.6., pa šta s ovim igračima koji su kao riješeni, treba li tu posebna dozvola bivših klubova? Imaju li uopće pravo i trenirati s nama bez registracije ako su možda formalno još recimo do kraja mjeseca pod ugovorom s bivšim klubovima?
  • sport
    4.7k
    Igrači imaju pravo na godišnji odmor dok ne počnu pripreme
  • modri-kibic
    467

Kada se sjetim skrivanja Ogiware od kamera dok nisu stigli svi papiri. Sada bi bilo skrivanje pola momčadi jedno tjedan dana :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    9.6., a mi još nismo kupili nijednog igrača.
  • emilperska
    10.9k
    Bolje ispasti glup, nego ispasti iz autobusa....
    Gledam da kod nas prijelazni rok počinje 26.6. (jeli to točno) ili valjda početak kada se igrači mogu registrirati.
    Pripreme počinju 18.6., pa šta s ovim igračima koji su kao riješeni, treba li tu posebna dozvola bivših klubova? Imaju li uopće pravo i trenirati s nama bez registracije ako su možda formalno još recimo do kraja mjeseca pod ugovorom s bivšim klubovima?
    keppi

Ne znam ni ja tocan odogovor. Ali logika mi je da ako Ljubicicu ugovor traje do 30.6, da se ne moze pojaviti na pripremama i predstavljanju prije 01.07.2024. Za ranije pojavljivanje, dopustenje mora dati Koln. Slicno je bilo s Drmićem prije 3 godine kojem je posudba u Rijeci istekla 15.06.2022, a ugovor s Norwichem tipa 01.07. i onda je Norwich nama dao dopustenje da se on pojavi ranije..

Za Soldu i Mudrog ne znam zasto nisu predstavljeni, to cemo u 1 šusu vjv..
  • Fabercaster
    322
    samo strpljivo i tvrdo u pregovorimapešća
    Zaboravljaš neke aspekte koji nisu vezani uz novac. Prije svega nepotrebni rizik od ozljede ako ostane još jednu sezonu a vrijednost mu neće porasti da se isti isplati. Drugi aspekt je svakako poslovanje u dobroj vjeri. Odličan primjer je recimo naša suradnja s Interom koja se rijetko spomininje a traje 25+ godina. Inter će ako naiđe na recimo 3-4 podjednaka igrača zasigurno prvo doći i raspitati se kod nas zbog npr. Šimića, Brozovića, Kovačića i (nadajmo se) Sučića. Dinamo nije u poziciji da se mora ciganiti radi 2-3 milijuna eura s Comom ako cifra prelazi 20 milijuna eura, jer ako se Baturina isplati, oni će se sigurno jednog dana vratiti po još.
  • Laugreano
    4.1k
    A i ti novci vjerojatno dolaze u ratama kroz par sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.