Crni86
Sigurno ne da vlada sa željeznom šakom i bude apsolutni vladar kluba jer je on nepogrešivi boban. — Droljo
austrijanac
CastAway1986
Droljo
Sta se ovdje sve nece procitat — Crni86
vjeruj mu bar dok ne krenu utakmice, pa cemo onda sudit. Ovako sudit bez da su krenule pripreme je besmisleno. — Crni86
Crni86
Zasto onda pitas zasto da mu se vjeruje kad mu vec vjerujes? Sta si se javio onda uopce bezveze.Ja mu vjerujem — Droljo
Zato majstore tvrdis da je aposlutni vladar celicne sake :rofl: ja bar svoje misljenje baziram na Zvonetovom znanju i iskustvo, kada mi pokazes hrvata s boljom pozadinim od njega onda mozemo pricat. Tako da je tvoje misljenje bazirano na temelju novinskih zutila, a moje na realnim cinjenicama necijeg znanja i iskustva koje moze dokazat svojim zivotopisom.Ti tvrdiš nešto i uzimaš zdravo za gotovo, ja ne. — Droljo
CastAway1986
Nogo
CastAway1986
E46
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.