• Jos-Optimus
    5.8k
    Sve ok dečki, možda ga dovodimo, možda ne, ali dramu ne razumijem - pa ne može svaki dolazak biti neki ludi kapitalac, pa mijenjamo pola momčadi. Radeljić, ako bi došao, je sigurno pojačanje ovoj Dinamovoj momčadi, sigurno, tu nema dileme. Što se tiče toga da neki seru po kupovinama i smjeru u kojem idemo - smjer je vrlo jasan i trenutni ciljevi/kupovine su vrlo smisleni i bude optimizam kako ćemo igrati, uostalom, biti ćemo bolji već u startu jer smo prekinuli tu neku nevidljivu dominaciju senatora. Nadam se da ste, osim Radeljića čuli što je Kvasina rekao za Mmmae-a, čovjek je kod Bjelice pao u nemilost jer se požalio zašto senatori ne moraju ići 100% na treningu kao i ostatak momčadi i tu je onda izletio...pa kako da to bude zdrava atmosfera u ekipi? Nije Boban budala, pustimo čovjeka da radi i bit će sigurno dobro.
  • Jurki
    17.4k
    Ako je samo pola istine u toj prici na relaciji Bjelica-Mmaee-senatori.. onda me apsolutno ne cudi ni takva atmosfera ni bolikurcina kompletne ekipe.
    Tek toliko o tome kak smo ocekivali da bu Bjelica razjebal pusacku sobu.

Isto tak ispada da Mmaee nije bas takvi šupak od igraca. Mislim, zasto bi se ja trgal, a drugi se slobodno mogu zajebavati kak im god pase. I striktno zbog mozebitnog doprinosa klubu..bi trebalo vidjet s njim..mozda je iskoristiv igracki.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa da, ja slušam i oni kao komentiraju kao, eto, zato je izletio jer je bio bezobrazan. A ja si mislim je li itko tu normalan? Onda postaju jasne i geste RPG-a prema Ademiju, čudno je tu bilo puno toga, a tako se ne dobiva kemija u ekipi, nikako
  • Jurki
    17.4k
    nadam se da se bu donesla najbolja odluka za klub nevezano za Mmaeeovu placu i mozebitne rikverce koji su se spominjali.
    Najveca ludost bi bila da mu se daju slobodni papiri i ogromna odsteta - opet klub najvise izgubi, a nama stoperi trebaju.
    U toj prici sam najvise razocaran Bjelicom.. koji je u prvom mandatu potjeral Petkovica na klupu.. a sad je kaznil igraca koji se bunil zbog dozvoljene bolikurcine senatorima.

Senatori bi prije svega morali biti primjer mlađim igracima kak se odnosi prema poslu, dresu i klubu.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa da...taj Mmae se nalazi na stupu srama zbog nekih predstava, a treba tek vidjeti sto je prava slika i njega kao osobe i kao igrača...jer neke je utakmice odigrao na iznimnoj razini (Milan, pa i Arsenal), možda je čovjek bio kolateralna žrtva stanja u momčadi
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Iskreno, palac gore za Ljubicica, Jagusica, Mudraziju, Vidovica pa eto ako Zvone vidi nesto vise u Lisici i za njega.
    Za Soldu i Radeljica nisam. Razumijem i okretanje HNLu nakon debakla sa 'jeftinim' strancima, ali ne treba ici u drugi ekstrem. Zadnji put kad smo to napravili smo igrali ligu za ostanak.
    Hocu ponekog europski iskusnijeg igraca na stoperu i napadacu. Galesic i Radeljic u paru imaju tamburanje u Ljubljani, hvala ne hvala.
  • Nolifer
    11.3k
    MOGUĆE I POJAČANJE IZ INOZEMSTVA

Odlaskom Petkovića više se prostora otvara Sandru Kulenoviću, koji je potpisao 22 pogotka u svim natjecanjima prošle sezone. No, Dinamo intenzivno radi na dovođenju još jednog, pa čak i dvojice centarfora. Zvonimir Boban, doznaje SN, na stolu ima i neka inozemna imena, no teško je u ovom trenutku išta prognozirati. Od ranije se s maksimirskim društvom povezuju Dion Drena Beljo, Igor Matanović i Ramon Mierez. Rapid Beč ima mogućnost otkupiti Belju nakon istekle posudbe, inicijalno je pod ugovorom s Augsburgom do ljeta 2027., a vrijedi provući i da su Nijemci počeli "šuškati" o Werderu kao opciji za Matanovića, koji ne pronalazi važnu ulogu u Eintrachtu. Mierez je po odlasku u Al-Jaziru (prošlog ljeta) potpisao ugovor na dvije plus jednu godinu.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/sprema-se-najveci-odlazak-iz-dinama-posljednjih-godina-zvonimir-boban-vec-ovoga-tjedna-na-vaznom-sastanku-15592561
  • Ivanmtk
    1.4k
    Za sad jako zadovoljan Zvoninim potezima i vidim u kojem smjeru ide. Potpuno će promijeniti krvnu sliku momčadi, dovest igrače željne dokazivanja, pune motiva, takav je i trener i to je ključno, siguran sam da neće bit one bolikurčine od prošle sezone, popularne šetnje. Međutim, dojma sam da smo premladi i da će Zvone na drugom stoperu tražiti nekog iskusnog igrača, a isto vjerujem i na lijevom beku. Jer mladost je plus u smislu energije, trke, ali treba nam uz Mišića, KTC-a još poneki iskusni igrač. Tako da pretpostavljam da na drugom stoperu dolazi takav igrač. Što se tiče lijevog beka tu se ne može dovest kvalitetan igrač, koji će odma bit pojačanje, bez plaćanja odštete. Tako da mislim da će to bit naša najskuplja investicija, uz prvog napadača, ovo ljeto.
  • marcio amoroso
    42.2k
    Ne bih se čudio da ćemo imat najduže pripreme u Europi ili barem među dužim.

Ne komentira se dovoljno koliko bi to mogla bit loša odluka
    Mlađi referent

Meni se isto činilo da krećemo dosta rano, ali pogledao sam kad bundesligaši kreću sa pripremama i kada kreće Bundesliga. Pripreme im kreću u prvom tjednu srpnja, a Bundesliga starta 22.8.

Zaključak je da nismo nikakav ekstrem i da svi imaju pripreme od mjesec i pol.
  • NVKOD
    5.2k
    Definitivno moramo paziti da se ne upadnemo u zamku kupovine svakog igrača u HNL-u koji odigra dvije dobre utakmice u sezoni i to najčešće protiv nas. Ni u kojem slučaju raznorazni Bukvići, Pajazitiji, Fetaiji ne zaslužuju biti dio ekipe Dinama. Fino je da se okrećemo domaćim igračima, ali to ne znači da se trebaju preplaćivati poluproizvodi, već se treba ciljati na igrače poput Jagušića, mlade i vrlo visokog potencijala.

Logično da dosta igrača želi doći u Dinamo, ali ne zbog ljubavi i emocija, već zbog toga što klub nudi najbolje uvjete i plaću pa makar sjedio cijelo vrijeme na klupi (naravno ima iznimka, ne računam tu dečke iz Akademije ili hardcore navijače). Doći u Dinamo, pokupit 250k godišnje, odigrat tri tekme u Kupu i zaboli ga - takvi igrači nam ne trebaju.
  • Crni86
    11.2k
    Sta znaci pripreme krecu dosta rano? Mislite kako necemo uspjet postic formu za kljucni dio sezone? Ne razumijem kako to moze biti problem.

Pa zato postoji plan, pripreme se sigurno nece samo bazirat na fizickoj spremi vec na taktici, upoznavanju i uigravanju, puno novih igraca, novi trener potrebno je napraviti i koheziju u ekipi. Fizicka sprema se ionako tempira za odredeni dio sezone i kroz dobar plan totalno neebitno koliko duge ce biti pripreme ukoliko se ne radi samo fizicka sprema.
  • Mlađi referent
    12.9k

Hmmm, moguće da si u pravu da sam promašio
    Kad sam gledao činilo mi se da smo opet barem 7-10 dana duže od svih klubova s ozbiljne razine.

Bundesligašima ne kreće sezona 22.8., nego 15.8., oni uvijek prvo otvaraju s kup utakmicama.
  • badjibadara
    5k
    Uz fluktuaciju igrača kakvu možemo vidjeti na početku ovog prijelaznog roka, normalno je da i pripreme traju nešto duže, da se stvori kompaktna, gladna ekipa, te da se (napokon) uigraju.
    Obzirom da je i trener novi, da sprovede svoje zamisli, linije kretanja, da ne izgredamo kao razbijena vojska na travnjaku po izgubljenoj lopti, da se "osjete" svi skupa. Ima tu puno posla, napokon imamo vremena postaviti kvalitetne i jake temelje.
  • Crni86
    11.2k
    Kaj se tice radeljica i ozlijeda prema tm, propustio je svega 10 utakmica u karijeri radi ozlijeda, sve skupa je bio 80-tak dana izvan terena.

U usporedbi Peric je vec u pocetku u loksi bio van terena oko 100 dana (17 utakmica) zbog koljena.

Tako da i moja neka bojazan da bu zavrsio kao Peric je mozda pobijena ovime. Makar kako danas pucaju prednji krizni, vise nista nije iznenadenje.
  • Noel
    12.2k
    Radeljić je bio dio Sherifa koji je u skupini Lige prvaka sa Realom Interom i Shakhtarom kao 3. otišao u nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Znači ima i europskog iskustva.. Naravno ima i loših iskustva u Europi pet komada od Ljubljane u paru sa Galešićem..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.