Imam pouzdan info...pripreme počinju tako rano je će se prva tri dna utrošiti na upoznavanje igrača.
U tom periodu svi će igrači, a također i ostalo osoblje morati nositi pločice s svojim imenima na prsima jer će biti dosta novih lica. — keppi
Hmm zato jer zvone ima vjerojatno vise znanja o nogometu, iskustva, poznanstva i sl. Poslozio je s Maldnijem mocan Milan, nakon njegovog odlaska evo vidimo di je taj Milan opet. Imas nekoga od hrvata tko ima bolje oko od Zvone? Mozda Jozak? Maric? Ili pak mozda Ivan Mance?Zašto bi to bilo tako? — Droljo
Sigurno ne da vlada sa željeznom šakom i bude apsolutni vladar kluba jer je on nepogrešivi boban. — Droljo
Sta se ovdje sve nece procitat — Crni86
vjeruj mu bar dok ne krenu utakmice, pa cemo onda sudit. Ovako sudit bez da su krenule pripreme je besmisleno. — Crni86
Zasto onda pitas zasto da mu se vjeruje kad mu vec vjerujes? Sta si se javio onda uopce bezveze.Ja mu vjerujem — Droljo
Zato majstore tvrdis da je aposlutni vladar celicne sake :rofl: ja bar svoje misljenje baziram na Zvonetovom znanju i iskustvo, kada mi pokazes hrvata s boljom pozadinim od njega onda mozemo pricat. Tako da je tvoje misljenje bazirano na temelju novinskih zutila, a moje na realnim cinjenicama necijeg znanja i iskustva koje moze dokazat svojim zivotopisom.Ti tvrdiš nešto i uzimaš zdravo za gotovo, ja ne. — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.