• Keyser Soze
    13.8k
    Meni se sviđa smjer mladih igrača, ali ovakvih poput Vidovića, Lisica mi je s druge strane solidno HNL krilo, nešto poput Šege, a vidimo kako se on ugasio u klubu koji nije Varaždin.
  • Crni86
    11.1k
    Ja nisam pretjerani fan isto tako Radeljica. Uzasno me podsjeca kao i kolegu na Dinu Perica i samo cekam kad ce se polomiti.

Jedna stvar se zaboravlja kod Radeljica, bio je clan (cak kapetan) sheriffa dok su jos bili na dobroj razini. Igrao je europu, ispali u po lige prvaka od viktorie plzen, na kraju u el prosli dslje u kl kao treci u skupini. U zadnje dve sezone je covjek u ekipi koja je drzala nas za jajca i iducu sezonu nam uzela duplu krunu. Koliko god mozda nije igrac po mojem nekom gustu, decko ocito ima ono nesto. Jos ako sparis njega i galeta, trebat ce nam mnogo manje vremena za uigrat stoperski par.

Vidjet cemo da li uopce ima istine u svemu tome, da sam odusevljen nisam, da sam ful razicaran opet nisam. Imao bi podvojene osjecaje kada bi doveli Radeljica
  • pešća
    128
    Netko je spomenuo zdravu verziju Perica. Ljudi moji gledao sam utakmice Rijeke i nema one u kojoj Radeljic nije zalegao od bolova, sepao nakon duela ili trazio lijecnicku pomoc. Pitanje je dana kada ce nesto poc po zlu i eto novi slucaj Peric. Hvala ali ne.
  • Krizy
    57.6k
    Osobno ne želim Radeljića, ali ako već dođe dobra vijest je da su on i Galešić uigrani.

U 20 utakmica za Rijeku u kojima su oba odigrala svih 90 minuta, Rijeka je primila samo šest golova, od čega tri od Elfsborga.

Što se tiče HNL utakmica u kojima su Galešić i Radeljić odigrali svih 90 minuta, Rijeka je upisala 14 pobjeda i remi protiv Hajduka, uz gol-razliku 35-2 i 13 od 15 utakmica bez primljenog gola.
  • Orc123
    11.8k
    Takodjer se slazem da je Ljubicic odlicno pojacanje, da su Vidovic i Jagusic odlican zalog za buducnost, da su Soldo i Mudrazija jeftina rjesenja od kojih mozemo imati koristi ali ovo sve dalje ide u sferu pretjerivanja s igracima koji nisu na razini Dinama, nego su samo solidni igraci iz HNL,ali to nisu igraci koji bi zamjenili i nadogradili nasu momcad a ostajemo bez cijele plejade nositelja i igraca koji su bili prevaga a nije da nas nece dosta kostati. Po svim ovim najavama sta se gleda i sta je blizu mi komotno mozemo raspustiti skaut sluzbu jer nam ne treba.
  • Zagi
    9.9k
    Sobzirom da gradimo novu momčad, a to je uvijek bolno, uigrani stoperski par je samo plus.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Ono što je u cijeloj priči bitno je mogu li Vidović, Jagušić, Lisica, Mudražija, Ljubičić i ostali koji se spominju vratiti naslov u Zagreb i odigrati dobro u europskoj ligi, odnosno koliki su upgrade na prošlu sezonu i mogu li uskočiti u kopačke Baturine, Sučića itd.
  • GOAT
    2.8k
    Ali generalno možeš reci da si vecinom zadovoljan sa smjerom u kojem idemo za sada? Imamo jos dovoljno vremena za sloziti momcad i dovesti famozne "kapitalce".

Mudrazija i Soldo su sasvim okej za rotaciju koja se mora popuniti ali poštujem mišljenje. Mene recimo smeta sto ulazimo u raspravu oko potencijalnih događanja na osnovu nekog upisa i ulazimo u negativnosti.

Također ni ja ne zelim Radeljica ali necu se ložiti dok sve ne bude potvrđeno a i cak da dode onda mu treba dati sansu pa neka pokaze sto zna ili ne zna
  • emilperska
    10.9k
    Btw od kud ove info o Radeljicu i Ivanusecu?

@Nogo @Ivdzo11
  • emilperska
    10.9k
    Poslusao sam Denis podcast radi ovog o Friganu.

Kvasina je u Frigana uvjereniji nego u Jagušića (a kao i on vjv dolazi).

Po Kvasini:

Lisica - rjesen
    Jagušić - vjerojatno dolazi
    Valincic - vjerojatnno dolazi
    Frigan (!?) - vrlo (iznimno) vjerojatno dolazi
  • fakin
    855
    mene često ovdje prozivate da pišem negativno, ali evo ja vas pitam realno. reklo se da će do priprema biti 90% momčadi poznato, pripreme počinju za 9 dana. mi znamo da od glavnih igrača odlaze baturina, petković, otišli su sučić i franjić, uz ove ristovski, rog, cordobu i sl. manje bitne.

a tko je došao odnosno za koga znamo da je praktički u Dinamu novi? mudražija, lisica, soldo, jagušić.

vi stvarno mislite da oni mogu zamijeniti baturinu, sučića, petkovića i franjića? naravno imamo još 9 dana da popunimo 90% momčadi kako je rečeno, ali brate mili mi i s ova 4 glavna igrača koji odlaze nismo uspjeli osvojiti nikad lošije prvenstvo, a kako ćemo tek kad oni odu, a vidimo za sad tko su prinove. a nije ostalo još puno vremena do priprema.

možete vi mene nazivati pesimistom, ali meni ovo iskreno ni najmanje za sad ne izgleda dobro.
  • rioda
    8.6k

Za Radeljića je spomenuo Kvasina, a za Ivanušeca je, ako mislimo na isto, menadžer izjavio da bi on uvijek došao u Dinamo
  • SjevernaStrana
    2.6k
    :up: za Radeljića ako je istina.

Uvijek se nasmijem kad ga vidim jer po izgledu i držanju pari kao da je ispao iz jugoslavenske lige, sezona 82/83Paggini

(Ne ide tebe pročitao sam sve) Jedini "argument" onih koji su protiv dolaska istog. I valjda jer se zove Stjepan Radeljić. A usporedbe s Torrenteom i predrasude o visini su teški grijeh.
  • tp1997
    1.5k
    Jedini "argument" onih koji su protiv dolaska istog. I valjda jer se zove Stjepan RadeljićSjevernaStrana

Argument je da je trapav s loptom, i to mu možda prođe u HNLu nekažnjeno, ali u Europi neće. Prosječan stoper koji nema potencijal daljnjeg rasta. Takvih u Europi imaš na bacanje kojima ističe ugovor, ne vidim zašto bi za takvoga plaćali Rijeci odštetu.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Ko je Kvasina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.