• Georg Koch
    6.2k
    tenks, izbjegajem te podcaste vecinom jer smo se srozali kao drustvo tko si daje sve za pravo komentirati koje teme, i kome se pridaje pozornost to mi je inace uzasno. (Opcenito).
    Al hvala, pogledat cu taj dio sada :up:
  • Navijač Dinama
    10k
    imamo u rukavu Belju, Matanovića, Miereza, koga god, onda ok.Paggini

Obzirom na neki nepisani fetiš Dinama, dovest ćemo polomljenog Antona Matkovića :lol:
  • skener
    3k
    Znači lik za Frigana doslovno kaže:" Neću reći da je to završeno, ali je izuzetno, izuzetno blizu"
  • emilperska
    10.9k

Ma to je moje izdvojeno mišljenje.. to je vjv u par deka sve..

Isto su godiste. Ivanovic ima nesto bolju statistiku u Belgiji, ali igrao je u dosta jacem klubu. Frigan mi je u HNLu izgledao dosta bolje od Franje. Ali sudeci po tome kako je ovaj u repstaciji, a ovaj nije. U manjini sam :rofl:

Ali da idem u nogometni "rat" i da jednog od njih 2 biram. Uzeo bi Frigana.

Ugl oba su nedostižna..
  • znajdatevolimja
    329
    Kulenovića ne prodat za 5 milja? Objasnit ću to Monopoly terminologijom.

Mi iz nekog razloga imamo u posjedu ona 2 loša polja na ploči čim prijeđeš start. Netko nam nudi baš dobre novce za ta polja, ali mi ih nećemo prodat jer "Vidit ćete vi kad ja tu izgradim hotel!"
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Posteno. Meni je Franjo bolji, ali mislim da bi u Friganu isto dobili sve sto nam u napadacu treba za nogomet kakav se najavljuje. Dobar presing, dobra zavrsnica a moze i sudjelovat i u igri.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Frigan je 12K televizor u odnosu na Ivanovića...koliko god Ivanović ove sezone eksplodirao u Belgiji, i dalje mi je djeluje sirovo i šeprtljavo.
  • Brusa
    3.4k
    A mislim, ovo je najbitnije zapravo, ako je 5 milja neki plafon, a imamo u rukavu Belju, Matanovića, Miereza, koga god, onda ok.Paggini

Niti jedan od nabrojanih nije bolji od Kuleta...
    Koji je smisao onda tih transfera?
  • Keyser Soze
    13.8k
    Beljo, Mierez i Matanović nisu bolji od Kulenovića? U kojem to svemiru?
  • badjibadara
    5k
    Po Kuletu se previše sere samo da bi se sralo i jer je naš. Na bilo kojeg hnl igrača sa njegovim brojkama bi se bacala drkica i vrištalo šta ga se ne dovodi. Naravno da ima svoje mane, ali toliku količinu podcjenjivanja sigurno nije zaslužio.
  • El Madrigal
    400

Iskreno, ako Swansea plati 28 milijuna eura, a Baturina želi tamo ići, to je za nas odlicno. Njegov daljnji put nakon Dinama nama može biti bitan jedino u pogledu reprezentacije, a je li za njegov razvoj bolji Como ili Hoffenheim je potpuno nebitno. Možemo li mi imati 1-3 transfera godišnje u lige 5-ice i njihovih TOP 5 klubova? Tome se nadamo,to zelimo, ali treba Bobanu i njegovoj viziji nogometa dati 3-4 godine da se stvore takvi igrači, a s druge strane da se Dinamo počne gledati kao takav klub čijeg ce najboljeg igrača doći pogledati skauti TOP 5-6 klubova iz liga 5-ice i platiti 30 + milijuna eura. Dakle, u ovom trenutku, ako Dinamo dobije zadovoljavajucu ponudu, a igrac je također zadovoljan s klubom, nemamo mi što raspravljati koji je klub bolji ili lošiji za igračev razvoj ili iz kojeg ce se kluba dalje prodati u neki veći klub. Ako se dobije cifra s bonusima ( ovisi koliko ostvarivi bomusi) između 27 i 30 milijuna €, nema tu rasprave. To je općenito za Dinamo odličan posao, a osobito konkretno s Baturinom i to nakon ovakve sezone.
  • Zagi
    9.9k
    Uf Frigan mi je neprežaljen. Uklapa se savršeno u najavljeni stil igre.
  • bbb medimurje
    4k
    Frigan ima 22 godine, 6 miljuna po TM, igra u odlicnoj formi, napadac
    Ne vidim kak bilo ko njega moze dobiti za manje od 8-10 miljuna
  • Dinamovapriča
    249
    Ljudi svatko ima svoje izvore, u ovom trenutku to je NEREALNO. Hrabro je rečeno, ako ne bude ništa od toga, internet to neće oprostit.
  • Tvrdica McTvrdi
    347
    Možda je zadužio klub i puste ga nama za 3.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.