• Pacho
    1.4k

Pa Kovacevic je rekao da se nada da ce roster biti 90% kompletiran do 18.6. (sto je po meni besmislica)
  • Shkera
    56
    https://www.instagram.com/p/DKmKrkrqW0t/?utm_source=ig_web_copy_link

Naime, ako je vjerovati turskom Transfermarktu, koji je prenio ovu "ekskluzivu", Petković bi mogao preseliti u redove Bešiktaša! Turskom velikanu ponudio ga je, navodno, njegov agent Ivan Cvjetković, a hoće li Bešiktaš doista posegnuti za tim poslom, ostaje za vidjeti.

Sportske pišu...
  • mali M
    7.6k
    Meni po prvi puta dovodimo baš odlične rotacije, a ujedno i potencijale... Čekamo naravno one glavne transfere u vidu napadača, lijevog beka i stopera. Možda i šesticu ali ovo bi meni morala biti baš pojačanja. S tim da za LB bi ja i još jednog za rotaciju.

Što se tiče cifra, ja ne kužim ove koji se zgražaju na 1.7 mil? Pa nedavno smo vodili razgovor isto ovdje o rastu cijena tj. inflaciji u transferima. 2milje je zbilja nekadašnjih 1milja. Zbilja mi nije jasno da netko misli da ćemo dovoditi igrače za 300-400.000 eura. Nisu ni u ostalim klubovima više djedovi i dudeki koji ne znaju pratiti tržište. Ako im je jasno da Jagušić vrijedi 3-4mil, prodaju ga za 1.7 i 20% i to je meni ok. Dinamo ga neće prodat za 50mil pa će puno izgubiti. Ako ga proda za 10 proslijedi dva dole i odličan posao. Ako ga proda za 15, proslijedi 3 i bok. Ali će ga Dinamo prodati dalje isto plus postotak tako da ćemo doć na isto.
    Ne možemo i ovce i novce... Mi smo preprodajni klub Belupu kao što je i nama RB ili Como...
  • E46
    1.4k
    Slazem se sa svime. Jos treba uzet u obzir da smo za slicne novce htjeli uzeti Soticeka koji je puno lošiji igrac od Jagusica.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa realno, 2-3 igrača si daleko od 100% kompletiranog
  • Shkera
    56
    Nije mi jasna ekipa koja se zgražava na 2-3 milje za perspektivnog mladog hrvatskog igrača kad takve igrače za 2 godine Dinamo može u najgorem slučaju za iste novce prodati samo zato jer je Dinamo i ima mladog hrvatskog igrača.

Imamo takav renome da kada klubovi iz poljske, turske i sličnih liga iz Dinama za 2 milje dovedu mladog igraca nitko nece pitati zasto nego ce biti bravo, oni su poznati po školi nogometa.

Uvijek može otići u npr. Poljsku ili Tursku za te pare ako se ne dokaže kod nas, a ako bismo ga čekali još godinu dana, bio bi skuplji i eventualno nedostupan zbog ponuda izvana.

Također, uvijek postoji opcija posudbe godinu dana ako struka procijeni da je to najbolje za igrača.
  • Dadox
    357
    Oni mlađi ne znaju ili ne pamte kako smo bili moćni sa ovakvom politikom krajem 90-tih. Uz domaće mlade snage Tomas,Šimić Marić,M.Cvitanović dovedeni HNL igrači Mujčin (Marsonia), Mladinić (Primorac), Brlenić, Krznar,Mumlek (Varteks) i da ne nabrajam unedogled.Bio je tu Pros i kao zvijezda doveden Viduka.Dakle sve je bilo bazirano na domaćim igračima koji su znali šta je Dinamo.Sada je problem što dovodimo najbolje ili najpotentnije igrače iz HNL-a…
  • dbut
    105
    Jel drugi klub smije stupit u pregovore sa igračem koji je ugovorom vezan za trenutni klub i to na više od 6mj? Sada medijij pišu da je baturina prihvatio uvijete Coma, a dinamo još nije... Ta priča je bila i sa sucem kako je ušao u pregovore sa Interom prije nego kaj je dinamo prihvatio ponudu!
  • nemapredaje
    5.3k

U pravilu ne bi smio, ali u praksi svi to rade, pa i Dinamo.
  • Brusa
    3.4k
    Što se tiče cifra, ja ne kužim ove koji se zgražaju na 1.7 mil? Pa nedavno smo vodili razgovor isto ovdje o rastu cijena tj. inflaciji u transferima.mali M

Pa moje mišljenje je zato što su nama zadnji "veliki' izlazni transferi "slabi" Sučić 14 milja, Orša 6, Ivanušec 8, Livi isto tako..., onda ovi koje smo dali besplatno dalje, samo da ih se riješimo..
  • NORTE
    16.2k
    Boban dokazuje da je velika faca ako zaista ne pušta Batija.

Boban ne želi čuti ispod 20 fiksno + bonusi, niti vjerojatno želi prodat najboljeg igrača u mali klub kao Como.

Kad je došao pisalo se da za njega Bati vrijedi više od 20/22, prijelazni rok tek počinje i Bati ni ne mora nikamo dok god ne dođe jača ponuda.

Pa se sad počelo spominjati da traži 30 milijuna, oš neš, dižite ponude.
  • Filip85
    223
    Misliš bio je tu i Viduka, a kao zvijezda doveden Prosinečki :)

Ali slažem se sa napisanim! Daj domaće i pokoji stranac koji stvarno radi razliku.
  • Olmic
    4.7k
    Ivanusec/Vidovic bi mogli biti ono sta su bili Ivanusec\Baturina kad su zajedno igrali
  • emilperska
    10.9k
    Sad smo s 30 milijuna dosli na 17 za Hoffenheima..

Kako god, neka se to završi cim prije. Ta ziva lova ce nam biti krucijalna u lovu na špicu i krilo kapitalca gdje vjerojatno necemo proci ispod 3,5 mil EUR po poziciji ako zelimo igrace koji odmah rade razlika u HNLu. Ovo govorim pod uvjetom da ne ulovim free agenta tipa KTC 2018.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    a zašto to radiš? Mi smo tražili 30, oni ponudili 17. Nema potrebe da blatiš Baturinu baš u svakom postu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.