• Pacho
    1.4k

Pa Kovacevic je rekao da se nada da ce roster biti 90% kompletiran do 18.6. (sto je po meni besmislica)
  • Shkera
    53
    https://www.instagram.com/p/DKmKrkrqW0t/?utm_source=ig_web_copy_link

Naime, ako je vjerovati turskom Transfermarktu, koji je prenio ovu "ekskluzivu", Petković bi mogao preseliti u redove Bešiktaša! Turskom velikanu ponudio ga je, navodno, njegov agent Ivan Cvjetković, a hoće li Bešiktaš doista posegnuti za tim poslom, ostaje za vidjeti.

Sportske pišu...
  • mali M
    7.6k
    Meni po prvi puta dovodimo baš odlične rotacije, a ujedno i potencijale... Čekamo naravno one glavne transfere u vidu napadača, lijevog beka i stopera. Možda i šesticu ali ovo bi meni morala biti baš pojačanja. S tim da za LB bi ja i još jednog za rotaciju.

Što se tiče cifra, ja ne kužim ove koji se zgražaju na 1.7 mil? Pa nedavno smo vodili razgovor isto ovdje o rastu cijena tj. inflaciji u transferima. 2milje je zbilja nekadašnjih 1milja. Zbilja mi nije jasno da netko misli da ćemo dovoditi igrače za 300-400.000 eura. Nisu ni u ostalim klubovima više djedovi i dudeki koji ne znaju pratiti tržište. Ako im je jasno da Jagušić vrijedi 3-4mil, prodaju ga za 1.7 i 20% i to je meni ok. Dinamo ga neće prodat za 50mil pa će puno izgubiti. Ako ga proda za 10 proslijedi dva dole i odličan posao. Ako ga proda za 15, proslijedi 3 i bok. Ali će ga Dinamo prodati dalje isto plus postotak tako da ćemo doć na isto.
    Ne možemo i ovce i novce... Mi smo preprodajni klub Belupu kao što je i nama RB ili Como...
  • E46
    1.4k
    Slazem se sa svime. Jos treba uzet u obzir da smo za slicne novce htjeli uzeti Soticeka koji je puno lošiji igrac od Jagusica.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa realno, 2-3 igrača si daleko od 100% kompletiranog
  • Shkera
    53
    Nije mi jasna ekipa koja se zgražava na 2-3 milje za perspektivnog mladog hrvatskog igrača kad takve igrače za 2 godine Dinamo može u najgorem slučaju za iste novce prodati samo zato jer je Dinamo i ima mladog hrvatskog igrača.

Imamo takav renome da kada klubovi iz poljske, turske i sličnih liga iz Dinama za 2 milje dovedu mladog igraca nitko nece pitati zasto nego ce biti bravo, oni su poznati po školi nogometa.

Uvijek može otići u npr. Poljsku ili Tursku za te pare ako se ne dokaže kod nas, a ako bismo ga čekali još godinu dana, bio bi skuplji i eventualno nedostupan zbog ponuda izvana.

Također, uvijek postoji opcija posudbe godinu dana ako struka procijeni da je to najbolje za igrača.
  • Dadox
    353
    Oni mlađi ne znaju ili ne pamte kako smo bili moćni sa ovakvom politikom krajem 90-tih. Uz domaće mlade snage Tomas,Šimić Marić,M.Cvitanović dovedeni HNL igrači Mujčin (Marsonia), Mladinić (Primorac), Brlenić, Krznar,Mumlek (Varteks) i da ne nabrajam unedogled.Bio je tu Pros i kao zvijezda doveden Viduka.Dakle sve je bilo bazirano na domaćim igračima koji su znali šta je Dinamo.Sada je problem što dovodimo najbolje ili najpotentnije igrače iz HNL-a…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.