• Facke
    6k
    Nije mi jasne kak nemrete biti zadovolni s cenu? V denesnje vreme je to jos i jeftine. Decke je super igrac.
    V Dinamu bu same jos napredoval.
  • sanjinlego
    3.9k
    Iskreno, nisam baš bio za Jagu, mislio sam da je cijela priča prenapuhana. Međutim, prva utakmica protiv Rijeke u finalu, pa odmah nakon toga i protiv Gorice… Nekoliko puta je “pošamarao” protivničke igrače, pokazao zrelost, okretnost i, na kraju, odlučnost.
    Fale nam igrači s mudima, oni koji idu jedan na jedan, koji gaze, pucaju, a ne da pipkaju loptu i stalno je vraćaju unatrag.
    O visini transfera neću, ljudi u klubu, nadam se, znaju najbolje.;)
  • crophantom
    755
    Ja sam s Jagusicem čak sretniji nego s Vidovicem, ako fakat dolazi, top. Tehnika, voljni moment, par puta i u 90toj trči ko navijen, udarac, IQ, ispravne odluke, asisti i centaršutevi s obje noge brutalni, 19 godina, "naš", full paket.
    Oce ostvariti puni potencijal vidjeti ćemo, ali i ovakav kakav je sad može biti top za HNL.
  • emilperska
    10.9k
    Očito je kako si s onih 10-15 mislio na cijeli iznos transfera, jer si iza toga napisao da ne znaš koliko od toga ostaje Dinamu.

Tako da "Hoffenheim" ide za puno veći iznos od onog koje ste ti, Captain i još par koji ga ismijavaju očekivali.
    Krizy

Kao prvo, mali je za mene debelo overrated igrač. Ako netko je dovoljno glup da to plati 30 milijuna EUR, neka plati. To ne znači da mali nije sjebao ovu sezonu nama i da nije jedan od glavnih sukrivaca. Pa međuostalom i jedan od dva razloga za otkaz najuspjesnijem euro treneru u povijesti.

Kao drugo, kao navijača Dinama u sezoni gdje moramo rezati na sve strane me raduje svaka tisucu EUR iznad očekivanja, a gdje nece tipa 5 dodatnih milja u budzetu koji je u odnosu na proslu sezonu debelo izrezan..

Kao trece, boli me kurac za vase predasistencije asistencija koje mu brojite, u HNLu je odigrao ispod svih razina

Kao cetvrto, ovo je sve nagađanje. S 12 smo dosli na 15 pa na 22 i sad nas odjednom zadovoljava samo 30. Bumo vidjeli za koliko je stvarno otisao, a koliko je ostalo kad se namiri igrač, roditelji i mamarin proxy agent.

Kao peto, izvlačiš mi neke teze o meni kao mrzitelju Dinama jer ne volim ex SDa, Martina Baturinu, Velimira Zajeca i Sammya Mmmae. Zanemaruješ pola foruma koji je drkao na najgoreg trenera i SDa u povijesti i do zadnjeg branilo Cannavare, Cordobe, Mmae i koga vec. Neki su i dalje aktivni u klubu..

Kao šesto, Hoffenheim je povijesno veci i poznatiji veci od jebenog Coma. Como je hrvatska verzija Delnica da igraju prvu ligu s indijskim vlasnikom. Ali eto, Hoffenheim ide u Como. 10 godina kampanje, ulaganja, ranih poziva u repke, debija s 18 godina, ćorićevskih forsiranja za jedan Como, pa brojanja asistencija asistenciji za predasistenciju.. Ćorić je u Romu otišao..

Kao sedmo, nakalemili ste se na Capa koji je neke stvari fulao, a oko nekih bio u pravu. A zanemarujete poznate reprezente ovog foruma, članove raznih odbora koji su ushićeni bili Cannavarom i SDom koji su nam uništili kratkoročnu i srednjoročnu perspektivu.

Kao osmo, sjever i zapad su rekli svoje na njegov oprostaj od Maksimira. Pljeskalo je plafon plafona 20% punog Maksimira. Velika igračina..
  • Dzoni
    1.4k
    Jagušić je no brainer ako idemo za strategijom kupnje najboljih mladih hnl igrača. Da je 2019. bio bih nezadovoljan cijenom, ovako je rekao bih tu negdje realna s obzirom na kvalitetu i potencijal
  • Noel
    12.1k
    Pričate o Jagušiću, Lisici, Soldi, Ljubičiću, Mudražiji kao našim igračima. Nitko još službeno nije predstavljen kao igrač Dinama. Idemo sve to pričekat da se službeno objavi pa davat sud. Isto tako treba i sa Baturinom..
  • rakurs
    1.4k
    Koliko je dolazak Bobana važan vidi se i u ovim potezima. Prije samo godinu dana, ma i manje, pregovarali bismo s Istrom za Lisicu i sa Slavenom s Jagušićem, javljali se novinarima žaleći se kako su Istra i Slaven zločesti jer nam ne žele dati igrače za 400.000 eura i na kraju odustali od njih.

Onda bi odustali na neko vrijeme od traženja novih igrača, trebalo bi nam vremena da dođemo k sebi zbog ponašanja HNL klubova.

E onda bi se okrenuli stranom tržištu gdje bi doveli nekoga ala Cordoba, Mbukua, predstavili ih kao odlične igrače koji se savršeno uklapaju u Dinamo, javili se istim onim novinarima s izjavama kao "aha, vidite da se kvaliteta može naći i vani, i to za puno manje novce!". Daljnji dio toga scenarija je svima poznat pa ga neću pisat.

Bravo Zvone, sigurno da ćeš koji puta i pogriješiti, ali imaš jasnu viziju, a to je ono što nam je bilo itekako potrebno prije tebe kada je vladao onaj kaos. Samo deri.

Sumnjam da će na kraju doći i Jagušić i Vidović, ali bio bih jako zadovoljan s time.
  • Haza
    9.5k
    ne bih se složio baš, ali obojica su dobri igrači, da me se ne bi krivo shvatilomiro

Kolega E46 je jako dobro opisao Stojkovića. Ne želim protiv njega, ali gdje je on u stanju izgubiti loptu to je čudo, taktički jako loše stoji, generalno, reklo bi se divlji igrač.
    Jagušić je meni igrač tipa Majer, jako fini igrač, s dobrim kretanjima na terenu.
    Definitivno mi Stojke prilikom dolaska u Dinamo nije bio puno bolji, a platili smo ga 3 mil eura. Tako da je cijena za Jagušića ok, mene žulja samo postotak od idućeg transfera, to ne bi dao.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Zar nije Dejan Ljubičić isto zadnji vezni? On, Mišić, Soldo... to je dobro. Mislim da smo u vezi pokriveni skroz. Vrijeme je da se radi na startnom desnom krilu, a Lisica neka bude rotacija. Famozna pozicija lijevog beka je najkritičnija, tu bi dvojicu dopeljao. Nadam se da Valinčić dolazi desno pa je i to riješeno.
    Ne znam šta bi rekao po pitanju napadača... uglavnom, jako puno posla je pred nama.
  • Peškaman
    7k
    Da je igrač iz Lokomotive, platili bi 3 mil eura i vikali da smo dobro prošli.Haza

Osobno ne bih, smatram da je cijena za Jagušića prenapuhana, pogotovo ako dodamo i 20% budućeg transfera.
  • Paggini
    52k
    taktički jako loše stoji, generalno, reklo bi se divlji igračHaza

Hm, a ovisi kako se gleda, ja bih prije rekao da traži slobodu u igri i kretanju, što je za igrača njegovog tipa itekako bitno. On mi je kao lošija verzija Olma, sličan radijus kretanja imaju, a i imaginaciju.

Za gubljenje lopti, po dojmu, bih rekao da je tu negdje sa ostatkom veznog reda, ali po dojmu, mozda je statisticki puno gori.

dodamo i 20% budućeg transfera.Peškaman

Ovo mi je najupitnije po tom pitanju, nadam se da ce se spustiti jer Jagusic ako se nastavi ovako razvijati za dvije tri godine bi mogao za 10-15 milijuna ići
  • ElDorado
    4.2k
    Stojko ima majstorskih poteza ali istina je da i on i Kač nemaju discipline u igri, često griješe. Trebaće ih stvarno dovest u red. Jos kad dodas Soldu koji svaku trecu tocno doda, bice tu posla.
  • E46
    1.4k
    mislim da je problem stojkovicevog divljanja po terenu i to sto je igrao desno krilo koje je daleko od njegove prirodne pozicije, talijanski trener koji pojma nema o trenerskom poslu ga je par mjeseci koristio totalno na krivoj strani. Uz to, na dečku se jasno vidjelo da ne zna kao ni ostatak ekipe koja su mu točno zaduženja u talijanovom ako se to može nazvati sustavu igre. Možda da je dečko znao što i kako treba igrati kao što ni ostali nisu znali, mozda bi odigrao bolje. Hoffenheim mi isto djeluje da se izgubio u tom talijanovom sistemu. Sada kada napokon imamo trenera kojeg nismo imali dugo vremena koji teži igri na gol više i posjed mislim da će svatko znati svoja zaduženja na terenu, ako ne bude znao sigurno da će se analizirati greške nakon tekmi što se kod prevare talijanske sigurno nije radilo.
  • don
    13.3k
    Osobno ne bih, smatram da je cijena za Jagušića prenapuhana, pogotovo ako dodamo i 20% budućeg transfera.Peškaman

kako? 1,7milijuna u današnje vrime je smišna cijena. Vama je vjerovatno problem jer te novce dajemo Belupo kojem je ovo najveći izlazni transfer u povijesti.
    A budimo realni, na primjer, iz Lokomotive za 1,7m možemo dovest evantualno drugog beka.

top cijena, top igrač, prije svega potencijal.
  • hardek
    4.6k
    Ta talijanska prevara ga je standardizirala u prvoj postavi Dinama. Također forsirao je njega i Batueinu kao dvije 8-ice kroz pripreme i par ligaških utakmica dok nas nisu svi izudarali u tranzicijama.

Ponekad se pitam jel ljudi uopće gledaju utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.