• Blueshadow86
    3.4k
    Šta je na kraju s Morisom Valinčićem?
  • Ludovic IX
    8.7k
    ja jos uvijek čekam tog MV sto je samozvani insajder najavio naki dan kao sigurno
  • rokikaciga
    1.7k
    Zar nije netko napisao da se radi o 17% igracu?pešća

Ne znam, ja se vodim onim što vrli emil perska piše
  • Orc123
    11.8k
    Ako je Jagusic blizu onda nema potrebe za Lisicom.....dva talenta od kojih je Jagusic miljama ispred.....treba nam na toj poziciji i jedan gotov igrac...nemremo se samo bazirati na hnl igracima i razmisljat da cemo biti relevantan faktor u EL....uostalom takvim igracima treba vremena za prilagodbu koja nije mala ni kratka i doslovno ni jedan igrac iz HNL osim Roga nije odmah uskocio u prvih 11...najblize njemu je bio Jakic.
  • OsamŠest
    5.4k
    Meni je Jagušić uvijek najbolje izgledao na poziciji desne osmice.
  • Dino
    3.7k

Sedam ljudi je tvrdilo da je MV rijesen posao, a @Tvrdica McTvrdi da nece doc u Dinamo. Kom vjerovat :grin:
  • Omake
    9k
    Možda će se Soldo odmah proslijediti dalje za 2+ milje. Iz dana u dan sve veća gužva na 8/10. Lijevi bek i dalje zjapi prazan.
  • Krizy
    57.6k

Očito je kako si s onih 10-15 mislio na cijeli iznos transfera, jer si iza toga napisao da ne znaš koliko od toga ostaje Dinamu.

Tako da "Hoffenheim" ide za puno veći iznos od onog koje ste ti, Captain i još par koji ga ismijavaju očekivali.
  • Peškaman
    7k
    Ne sporim da je potencijal ali zbog jedne dobre sezone platiti 1,7mil € + 500k€ bonusa (pitanje koliko su realno/nerealno ostvarivi) mi je puno, pogotovo ako dovodimo i Lisicu.

Jedino ako smo odustali od Vidovića pa Jagušića vidimo kao nasljednika Baturine.
  • rokikaciga
    1.7k
    Puno igraca tu moze igrati jako puno pozicija i mislim da to nece biti toliko rigidno (desno krilo grli liniju, sestica je oko centra itd itd) vec da ce se pustiti velika sloboda igracima sto je danas sve veci trend.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Nadam se da nam Lisica nije prva opcija za desno krilo, rađe bih i Špikića nego njega.
  • Crni86
    11.1k
    Imat ce kova slatke brige s veznim redom.

Na sestici miske, soldo
    Na desnoj osmici dejo ljubicic, jagusic, kaca
    Na lijevoj osmici vidovic, mudrazija, vrba

Sve ocitije da stojke ide na lijevo krilo, sa tim da jagusic moze pokrit uz osmicu i desno krilo. Bit ce tu svega. Bit ce ozlijeda, losje forme, puno puno utakmica. Bit ce zdrave konkurencije.

I nisam misljenja da je bezveze dat za jagu lovu kad vec dovodimo lisicu. Mnogi zaboravljaju da nama slijedi kompletni remont. Mi moramo nabit se kvalitetom za igranje na tri fronta.

Cekamo sad stopera, beka i napadaca.
  • rokikaciga
    1.7k
    Kaj sve covjek nebu procital jebo me pas
  • San Lorenzo
    19.5k
    Cekamo sad stopera, beka i napadaca.Crni86

I golmana nadam se.
  • Paggini
    51.9k
    Alo insideri, sve je ovo super ali dajte nam neka imena za lijevog beka, lijevog u sredini obrane i šesticu, sta se kuha tu???
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.