• Paggini
    51.9k
    A jesmo zajebali Bayern jer necemo prodat Vidovića nikome!!!! Lagano umirovljenje u Dinamovom dresu, pa se ti ljuti moj prijatelju Christophe Freundu!!!

Al za 1.2m, jako dobar posao.
  • Olmic
    4.7k
    Znaci trenutno smo ovako

Neva
    Rpg Galesic pojacanje pojacanje
    Misic Ljubicic
    Vidovic
    Stojkovic pojacanje Pjaca
  • emreli21
    373
    Lisica sigurniji od svih koje si napisao, koliko je Boban lud za njim. :)
  • cibona
    5.3k
    Odličan posao, Vidović nam treba biti putokaz za buduće transfere. Godinu dana je zreliji, Boban ga vidi na prirodnoj poziciji gdje može polučiti puno bolje rezultate u odnosu na lijevo krilo, s tim da je i ta toj poziciji bio jedan od klučnih igrača u proljetnom dijelu sezone.

Nakon Ljubičića, konačno jedno dokazano (pravo) pojačanje.
  • mosad
    1.4k
    Vidovića što manje na lijevom krilu i bit će top pojačanje
  • pešća
    105
    Mislim da Boban ne vidi Pjacu u Dinamu. Ako se ne varam ugovor mu je takav da prvu utakmicu koju odigra i automatski mu se produzuje ugovor za jednu sezonu. Vrlo lako bi mogao gledat utakmice sa tribine ako ne ode negdje.

I tu se slazem sa Bobanom jer se ide prema novom Dinamu koji ce bit pun brzih i poletnih igraca. Ali opet ne vidim smisao da se u tom slucaju dovede Vidovic koji je jos sporiji i tromiji od Pjace.
  • crophantom
    741
    Zašto Stojke na krilu? On mora igrati u sredini po meni da eksplodira.
  • Zg123
    1.9k
    Vidovic po meni nije vezni igrac al ok, meni je on tip igraca za neki 3-4-2-1 sistem ili lazna 9tka. U svakom slucaju pojacanje je sigurno za hnl i moze praviti tu razliku
  • rokikaciga
    1.7k
    Jebemti vezni red Misic, Ljubicic, Vidovic

Kakav trojac
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Zadovoljan sam dosadašnjim imenima koje se spominju u kontekstu dolaska u Dinamo.
    Još nek nam dođe pravi i kvalitetni lijevi bek i neka igre počnu. :fire:
  • Nogo
    6.7k

Po meni lijevi bek prioritet i napadač isto tako.
  • OsamŠest
    5.4k
    Ja bi volio napadača koji će zabiti preko 20 golova u HNLu po sezoni.
  • ArtVandelay
    125
    Vidim da je ovdje konsenzus da je Vidovic bio los na lijevom krilu, kolko ja pamtim pa nije bas tak lose odigrao na krilu u konstanti. Imao je par "orsicevskih" golova, zatvarao je stranu. Mozda grijesim, al mislim da nije takva drama bio na krilu.
  • Olmic
    4.7k
    tko ispada od trojke u vezi onda ?
  • Crni86
    11.1k
    Sve se meni cini da stojke ide na lijevo krilo. Zato vjerojatno i je cijela ta diskusija s pjacom jer se na njega u teoriji ocito gleda kao na zamjenu lijevo. Sto opet ima smisla u toj prici onda.

Vidovic majstor zabijanja i kretnji, ima nos kao mudri a jos je i puno mladi. Time smo ocito rjesili poziciju desetke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.