• Nogo
    6.7k

Ma to su budaleštine za Vidovića.
    S druge strane pitanje je šta Škegro želi. Sigurno da bude ispred Gabriela u prvoj :vomit:
  • emreli21
    373
    vidović je jako blizu, trebalo bi se to brzo riješiti. boban ga zeli, jako to forsira, ali nacional lupa visinu transfera bez ikakve logike.
  • ElDorado
    4.2k
    Jel rješen Vidović ili kaj?
  • Hrc-Vg
    718
    Greška
  • don
    13.3k
    bit će dobar Vidović, sviđa mi se transfer. A i drugačije je kad si službeno igrač kluba i kad si na jednogodišnjoj posudbi.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Da mi Dubravko Miličić kaže da je sutra subota ne bi mu vjerovao.
  • ElDorado
    4.2k
    Ja vjerujem da on može biti ta neka desetka, to je njegovo prirodno mjesto a ne krilo.
  • Krizy
    57.5k
    Zna li tko sta za Valincica? Gdje zapelo,zadnji članak o Istri u SN-a ni a o njemu,a sve ostale ubacilisarenicvjetic

Na lovi. Trebalo je biti 400 tisuća plus Mikić, ali je on odbio ici u Pulu. I sad bi Istra oko 1,5 milju eura, Dinamo ni blizu to ne zeli platitiemreli21

di piše da je odbio?
    Ja imam zadnju info da je sve ok,osim da ponuda Dinama se kreće oko 800 plus Mikić s Istra traži između 1-1,5 milja
    sarenicvjetic

ne želi Mikić tamo, nude mu premalo. Dinamo davao 400 i Mikića, Istra sad bez njega zeli 1,5emreli21

jesi nedokazan,pa nije tako!!sarenicvjetic

E ovo je novi level.
    Cvjetić pita za informacije o Valinčiću, odgovore mu i onda kreće s pričom kako ima informacije.

:rofl:
  • Paggini
    51.9k
    Cvjetić pita za informacije o Valinčiću, odgovore mu i onda kreće s pričom kako ima informacije.Krizy

Policija za insidere
  • don
    13.3k
    šta je u tim insajderima više da svi oće postat :lol:

ne brinite, isto se cijene i insajderi i "obični" forumaši, nećete bit ništa više specijalniji od ostalih sa ili bez informacija..
  • Omake
    9k
    Vidovic kao lažna 9, iza njega Ljubicic Stojkovic i Mišić. Baš me intrigira kako bi to izgledalo,
  • sarenicvjetic
    114
    sve krasno piše,ja imam zadnju info..koja je 99% različita od kolege,vjerujem da sam u pravu. Smeta me da se opet pljuje po igračima Dinama a situacija nije uopće tako
  • Noel
    12.1k

Ajde da je neko i ovo spomenuo. Njega vidim najviše na poziciji 9ke. Lažne 9ke. Zna zabit gol ima potez. Neki Kramarić stil igrača..
  • emilperska
    10.8k
    2 mjeseca je do nove sezone..

Ova tema u ovoj sezoni ce nadmašiti lanjske rekorde..

Nisam ja tu za davanje savjeta, ali ja sam svoje info o vijestima sveo na to da gledam što @Nogo kao dežurna HINA (DINA) Zone objavi u temi vijesti + checkiram dnevno upise Haze, Fackea, MVa i glavnog zviždača Zone..

Prerano je za sekiranja oko toga tko ce bit 2.desni bek. To ostavljam za kraj srpnja.
  • ElDorado
    4.2k
    Malkice me muči kaj su pripreme 18.6 a još niti jedno ime nije službeno objavljeno od kluba. Ili će onak 17.6. ušetat omanji vod igrača na predstavljanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.