• Droljo
    16.6k
    120k godisnjejedan u nizu

Naraslo bi to kroz godinu više od duplo.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Super opet rasprava o Šotičeku. Kad već tako teče rasprava, da vas pitam dolazi li Ivanušec?
  • JakovK6
    89
    daj se smiri, čovjek je dao svoje mišljenje
  • Orc123
    11.8k
    Ne kupovina Soticeka je jedna od boljig odluka zadnje godine.....i zbog nogometnih i ne nogometnih razloga
  • scooniepenn
    4.7k
    Marin Šotiček je u Baselu skupio 32 nastupa, no u ta 32 nastupa igra prosječno 32 minute, dakle dosta manje od poluvremena. Ukupno je u prvenstvu i kupu skupio 6 golova. Prikazivati Šotičeka kao bilo što drugo osim relativno talentiranog mladog igrača je nebuloza. Želim mu da ostvari lijepu karijeru, ali 90 posto nas ovdje je vidjelo da on u Lokomotivi nije igrao niti blizu razina jednog Majera, Ivanušeca, Stojkovića ili Kačavende. Samim time, ono što mu se nudilo je bilo apsolutno realno s obzirom na njegovu dotadašnju karijeru.
  • NORTE
    16.1k
    Ono kad skužiš da postoji klub Akron u već par godina nebitnoj ruskoj ligi.
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Točno. Jedino kaj se zanemaruje kada je bilo pitanje Šotičeka, Pašalića, pa možemo stavit i Crnca, sad Jagušića, da je to pozicija desnog krila koja u Hrvata ne postoji ni za lijek. I da su to zato igrači koje je valjalo ugrabiti, jer će imati svoj resale value, igrat će u reprezentaciji itd, bez obzira što možda nisu na razini svog suigrača s lijeve strane. Desnih krila i lijevih bekova ima koliko ima i treba se ispružiti koliko je krevet dugačak.
  • sarenicvjetic
    114
    Zna li tko sta za Valincica? Gdje zapelo,zadnji članak o Istri u SN-a ni a o njemu,a sve ostale ubacili
  • emreli21
    373
    Na lovi. Trebalo je biti 400 tisuća plus Mikić, ali je on odbio ici u Pulu. I sad bi Istra oko 1,5 milju eura, Dinamo ni blizu to ne zeli platiti
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    da vas pitam dolazi li Ivanušec?Ivanmtk

Ne
  • sarenicvjetic
    114
    di piše da je odbio?
    Ja imam zadnju info da je sve ok,osim da ponuda Dinama se kreće oko 800 plus Mikić s Istra traži između 1-1,5 milja
  • emreli21
    373
    ne želi Mikić tamo, nude mu premalo. Dinamo davao 400 i Mikića, Istra sad bez njega zeli 1,5
  • sarenicvjetic
    114
    jesi nedokazan,pa nije tako!!
  • emreli21
    373
    ok. neću se svađat, nit mi se da. ako hoćes, javi se u inbox da tu ne trujemo grupu.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Vidovic je u zadnjoj godini ugovora i kosta 2,5? Sto se malog Mikica tice ja vise ne znam sta taj klinac hoce? Na posudbu ne zeli, transfer ne zeli, pa sta hoces?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.