• Droljo
    16.6k

Odmah znaš da je dobar potez. Jer kako je veliki maminjo znao reći: hrvati ne praštaju uspjeh :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    mje-alica.jpg

Netko je spominjao ovu legendu. Vidio ga i u Vinogradskoj prekjučer.
  • keppi
    377
    Ma sve ok. Nije da sam ja protiv, nego koliko je to dana priprema do početka prvenstva. Ipak, pitam pošto ne igramo kvalifikacije mi se čini malo puno.
    Znam da će također doći novi trener, dosta novih igrača i sve to.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Ma sve ok. Nije da sam ja protiv, nego koliko je to dana priprema do početka prvenstva. Ipak, pitam pošto ne igramo kvalifikacije mi se čini malo puno.
    Znam da će također doći novi trener, dosta novih igrača i sve to.
    keppi

Vjerojatno je takav plan priprema. Malo je puno, i meni se čini. Npr, Hajduk kreće poslije nas s pripremama, a igraju pretkolo već oko 20.07.
  • Droljo
    16.6k
    A nešto moraju sa njima. Nemreš ih pustit 2 mjeseca da drolje po jadranu, bahamima, abu dabiu itd. Kakvi bi se vratili? Ko ja bi izgledali sunce ti jbm :rofl:
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Imaju 3 tjedna odmora, reprezentativci se priključuju kasnije. Mislim da je zapravo najbolje da se krene sa pripremama 18.6. jer nakon ove sezone ne smije bit odmaranja i zajebancije i treba se primit posla. U tih mjesec i pol do početka sezone se bez problema može dobro pripremiti i kondicijski dio, a onda i uigrati novu momčad. Sve se čini da će i biti puno odlazaka i dolazaka upravo kako i svi zazivamo, tako da što dulje pripreme to bolje. Novi igrači će se bez problema prilagodit do početka sezone.

Uostalom, ako Zvone može radit cijele dane sad dok oni odmaraju, mogu i oni nakon 3 tjedna odmora krenut na posao kako bi se ušlo jako u iduću sezonu.
  • Zagi
    9.9k
    Jakir je one sezone sa Rijekom imao za HNL standarde jako duge pripreme.
    Rezultat jer bio trkački najbolja momčad lige i redovito rješavanje utakmica zadnjih 20-30 minuta.
  • NKDZ86
    4.3k
    ne znam zašto se pjaci smanjuje ugovor, po meni je čisto solidno odigrao sezonu, top 5 sigurno, dobar doprinos ostavio
  • Olmic
    4.7k
    po meni zato kaj ne moze odigrat vise od 60 minuta i zato sta je ko krilo zadnji put 1 na 1 prosao u limacima ZETa
  • NORTE
    16.1k
    ne znam zašto se pjaci smanjuje ugovor, po meni je čisto solidno odigrao sezonu, top 5 sigurno, dobar doprinos ostavioNKDZ86

U Rijeci je imao ugovor na 240k godišnje.
  • NKDZ86
    4.3k
    po meni zato kaj ne moze odigrat vise od 60 minutaOlmic
    ne bi se složio.

a ko je njemu dao takav ugovor u dinamu?
    nije samo ex sd odgovoran
  • NORTE
    16.1k
    Jako sam zadovoljan što Pjaca više nije prva opcija, to znači da se ide na bolje od njega.

Samo nemojte branit igrače ove momčadi koju se do jučer pljuvalo i zazivalo remont.
    Sada je na snazi remont.
    Trust the process.
  • JakovK6
    89
    Pjaca nije imao bajnu sezonu, ako možemo bolje od njega za prvu opciju za istu (ili nižu) plaću, super. Ali čisto sumnjam da će npr. Ivanušec biti bolji od Pjace lijevo, čovjek u godinu dana ima 2 solidne tekme koje je odigrao..ne pada mi na pamet nitko tko bi mogao zamjeniti Pjacu..
  • DiddyGuela
    3.6k
    Pjaca ovako visok ugovor moze imati samo u Dinamu i to je jedini razlog zasto je dosao kod nas. Da je imao druge ponude u toj visini vjerojatno bi izabrao neki Anderlecht prije nas. Samo neka ide, nije puno pokazao.
  • NORTE
    16.1k
    ne pada mi na pamet nitko tko bi mogao zamjeniti Pjacu..JakovK6

Ima ih puno, o tome neka brinu oni koji su za to plaćeni.
    Prijelazni rok traje još 3 mjeseca.

Boban i Kovačević će imati uvid već na pripremama što im još treba, a onda i u prvih mjesec dana sezone gdje se još trebamo popuniti da bi bili spremni i za EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.