• ElDorado
    3.8k
    A koje to penzionere? Pa oni ionak svi odlaze.
  • Ludovic IX
    8.5k
    Ja se nadam nečemu kao što je bilo 2005-e sa primjesom 2017-e..

Da klub u mlin ubaci naših par klinaca (jakir, mikic..) a nadogradi sa par karakternih igrača ( onda su to bili dilaver, ktc, orsa, petko) I da ćemo se bojati za rezultat do prve tekme a onda gledati kako raste nova generacija i uživati sljedećih 7-8 godina kao što smo zadnjih 7-8
  • CastAway1986
    2.9k
    Ako Ademi stvarno ide u Maribor mora se priznati da je Boban stvarno efikasno počeo čistiti svlačionicu..
  • Olmic
    4.6k
    i tam ce bit medu najboljima isto kao soudani koji kao veteran utrpa 15 golova…
  • Orc123
    11.5k
    Soudani bi i u hnl utrpao 10-15 komada jer je klasa a Slovenska liga vise nije puno slabija od nase....zavaravamo se...
  • Crni86
    10.5k
    ha jbga to je razlika kad iza sebe imas status, znanje i iskustvo. Zvone moze sta god pozeli radi toga. O tome su trebali razmisljati i ljudi u klubu prije godinu dana kada se postavljao sportski sektor.
  • Krizy
    56.4k
    Livaja, Mierez i Kulenović su jedini zabili 15+ golova u sezoni u posljednje tri godine.
    Sumnjam da bi Soudani zabio 15 u HNL-u.

Jakupović je zabio 17 u Sloveniji, 9 u HNL-u.
    Dok s druge strane tamo dosta zabijaju oni koji nisu baš mogli u HNL-u.
  • CastAway1986
    2.9k
    Olimpija je dobila Rijeku 5:0 al ne mislim da je bolja od Rijeke , jednostavno se potrefio takav dan..Istu tu Olimpiju je izbacio Borac koji je druga momčad BiH iza Zrinjskog..Soudani može igrati HNL ali nebi zabio koliko u Sloveniji..
    Nema puno igrača tamo koji mogu upasti u prvih 11 Dinama na prvu mi pada na pamet vratar Olimpije i možda Florucz i Ratnik za rotaciju..Pa i Tolic je rasturao tamo a ovdje se pisalo da nije kalibar za Dinamo..
    Da ne spamam temu nadam se da ćemo tražiti brze i motoricne igrače jer općenito igramo spor nogomet uz milijun dodavanja oko protivničkog šesnaesterca..Miereza bi uzeo za napad ako bi se otvorila mogućnost a Kange bi se rjesio..Nego mene zanima kako forum vidi Valinčića i koliko se može razviti i da li je uopće bolji od Moharammija osim što je mlađi domaći igrač?
  • NKDZ86
    4.1k
    RatnikCastAway1986

ovaj igralec jednostavne mora nama dojti!
    kad vidiš na leđima Ratnik, pa ima da tuđi igralci sami se maknu.
    Nomen est omen!
  • tp1997
    1.4k
    Cim je izasla vijest da ce Ljubicic imati maksimalnu placu, i da je to milijun eura bruto, na igrace poput Miereza mozemo zaboraviti.

Vjerojatno cemo kupovati primarno po HNLu
  • Keyser Soze
    13.5k
    Vjerojatno cemo kupovati primarno po HNLutp1997

Zašto ovo misliš? Znaju svi da u HNL-u nema pojačanja za Dinamo, možda za jednu ili dvije pozicije, ja mislim da ćemo se okrenuti igračima s ovog područja kao onda s Bjelicom, al koji igraju vani, Ljubičić je savršen primjer.
  • tp1997
    1.4k
    Koliko takvih ima da su pojačanja za prvih 11, plug and play, a da bi pristali zarađivati manje ili isto kao Ljubičić?
  • Keyser Soze
    13.5k
    Zato je i došao Boban da nađe takve igrače, po ovom kaj vidim krenuo je odlično, a oslobodit će se i mjesta za odštete i plaće s ovim rješavanjem balasta u ekipi.
  • scooniepenn
    4.5k
    Nadam se i vjerujem da će Boban biti uspješan. Ono što iskreno ne razumijem je zašto se ograničavati (ako je istina) s maksimalnim ugovorom od milijun eura brutto za igrače. U svim klubovima u svijetu najbolji igrač, dva ili tri mogu odskakati svojim ugovorima od ostalih. Ne vidim nikakav razlog da hipotetski igrač poput recimo Kovačića ukoliko se za recimo 3 godine vrati u Dinamo ima 1.5 milijuna eura ugovor ako je on u tom trenutku toliko bolji od drugog našeg najboljeg igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.