• criticus
    3.6k
    Također ima na Semaforu, ovo je link za prošlu sezonu
    https://semafor.hns.family/natjecanja/78093806/supersport-hnl/
    dzgkt

Vidio sam, ali nemaju dokumenti za proslu sezonu. Ja cu popodne proci, ako neko ima volju nek ranije podijeli.
  • dzgkt
    214
    U pravu si, nisam vidio da su to dokumenti od ove sezone.

Ovo je popis po kolima za ovu sezonu, valjda sam sve dobro zapisao.

10. Slaven - Hajduk
    11. Dinamo - Osijek
    12. Istra - Rijeka
    13. Slaven - Varaždin
    14. Osijek - Hajduk
    15. Lokomotiva - Istra
    16. Šibenik - Rijeka
    17. Varaždin - Osijek
    18. Rijeka - Slaven
    19. Rijeka - Lokomotiva
    20. Osijek - Dinamo
    21. Rijeka - Istra
    22. Varaždin - Slaven
    23. Gorica - Šibenik
    24. Dinamo - Hajduk
    25. Hajduk - Gorica
    26. Osijek - Varaždin
    27. Hajduk - Šibenik
    28. Lokomotiva - Rijeka
    29. Rijeka - Varaždin
    30. Osijek - Gorica
    31. Gorica - Dinamo
    32. Osijek - Hajduk
    33. Slaven - Osijek
    34. Gorica - Hajduk
    35. Slaven - Gorica
    36. Hajduk - Šibenik

Hajduk - 8
    Osijek - 8
    Rijeka - 7
    Gorica - 6
    Slaven - 6
    Varaždin - 5
    Dinamo - 4
    Šibenik - 4
    Istra - 3
    Lokomotiva - 3
  • criticus
    3.6k

Isto smo izvukli iz dva različita izvora. Po mom iskustvu u znanosti rekao bi da je to poprilično dobar pokazatelj točnosti informacije :smile: . Uzorak/izvor nam je poprilično značajan budući da neznam koliko još izvora ima, ako ijedan.
  • Filip85
    202
    Šapitu krme debelo, nadam se da će ti netko zasut auto jajima i probušit gume.
  • criticus
    3.6k
    Nikakvo nasilje, koji k... A i nije Šapit HRT, on može možda predložit neko to odobrava. Ne plaćam ja pretplatu Šapitu već HRTu, i obveza HRTa je prema gledateljima, Šapit odgovara HRTu ne nama. Njega sam naveo samo jer sam se sjetio da je on u A1 nogometnom podcastu kod Ivkovića tada komentira pod kojim uvjetima je HRT dobio HNL.

Rješenje u kojem nekom zaspeš jajima auto rezultira članak o debilu koji je novinaru oštetio auto.
    Rješenje u kojem neko propita HRT o uvjetima pod kojima biraju prijenose rezultira propitkivanje institucije koja nas zakonom natjerala na harač a selektivno bira prijeose u korist nekih klubova.
  • Ijayi Atiemwen
    2.8k
    IMG-3351.jpg

Varela na treningu s prvom ekipom :strong:
  • db-izbjeglica
    17.6k
    A i nije Šapit HRT, on može možda predložit neko to odobrava. Ne plaćam ja pretplatu Šapitu već HRTucriticus

https://www.vecernji.hr/showbiz/marko-sapit-postao-je-urednik-sportske-redakcije-hrt-a-vratili-smo-hnl-a-vec-se-pripremamo-i-za-olimpijske-igre-1617522

čovjek je urednik sportske redakcije HRT-a, sigurno ga se nešto pita.
    ne znam, možda uopće nije odgovoran za to, ali pomalo je nejasno kako u 27 prijenosa (što je popriličan uzorak) može biti tako neujednačena raspodjela između klubova, ne samo magarad-dinamo priča.

ako je to javna, nacionalna TV-kuća.... pa valjda bi svi kubovi trebali biti zastupljeni cca jednako, naravno da ne može biti apsolutno jednako, ali omjer 8-4 ili 8-3 je itekako potrebno objasniti svekolikoj javnosti.
  • Droljo
    16.1k
    Hrt ima prvu utakmicu nedjeljom i jedan derbi u sezoni ako se ne varam. Tko bira satnicu i ko igra u tom terminu?
  • criticus
    3.6k
    čovjek je urednik sportske redakcije HRT-a, sigurno ga se nešto pita.db-izbjeglica

dobro al to ne znači da mu triba zasut auto jajima, već pitat HRT i njega kao urednika sportske redakcije zašto je ovolika razlika. To može učiniti pojedinac, što nije baš efikasno, nas 100 sa zone pa zaspamat, možda Zona kao forum uputit javno pitanje za HRT i g. Šapita ili klub. Neznam šta je od ovog najizglednije.
  • db-izbjeglica
    17.6k
    dobro al to ne znači da mu triba zasut auto jajima, već pitat HRT i njega kao urednika sportske redakcije zašto je ovolika razlika. To može učiniti pojedinac, što nije baš efikasno, nas 100 sa zone pa zaspamat, možda Zona kao forum uputit javno pitanje za HRT i g. Šapita ili klub. Neznam šta je od ovog najizglednije.criticus

slažem se, nikakva jaja i gluposti...možda čovjek stvarno nema veze s tim i jednostavno dobiju što dobiju i sastavljanje rasporeda je apsolutno u domeni nekih drugih osoba.
  • emreli21
    338
    mislim da sve to bira MaxSport kao nositelj prava, pa onda oni logično sebi žele ostaviti "jače utakmice". Oni uvijek imaju pravo na one tekme u nedjelju u 15 sati, a Dinamo najčešće igrao prvu ili zadnju tekmu kola
  • criticus
    3.6k
    mislim da sve to bira MaxSport kao nositelj prava, pa onda oni logično sebi žele ostaviti "jače utakmice". Oni uvijek imaju pravo na one tekme u nedjelju u 15 sati, a Dinamo najčešće igrao prvu ili zadnju tekmu kolaemreli21

Šapit o detaljima ugovora za HNL
  • Ivdzo11
    6.4k
    Sandro Perković neće ostati trener Dinama, ali može zauvijek biti zabilježen kao čovjek koji je prvi dao seniorske minute Cardosu Vareli. I to bi ga zauvijek moglo pratiti...

Još nije poznato planira li ga Perković koristiti već u nedjelju, ali sigurni smo kako bi i privremeni trener Dinama želio jednog dana biti "onaj" koji je Vareli dao prve seniorske minute u povijesti
  • Dudu 9
    693

Upravo to, ne odlučuje Šapit kada će tko igrati pa da namjerno izbjegava prenositi Dinamo, imaju pravo samo na prvu utakmicu nedjeljom a Dinamo tada rijetko igra.
    Zašto je to tako nije pitanje za HRT nego za delegate, jer je bizarno da su samo Istra i Lokomotiva manje puta imali prijenos da nacionalnoj tv od kluba za koji navija pola države.
  • criticus
    3.6k
    Zašto je to tako nije pitanje za HRT nego za delegate,Dudu 9

Po ovomu što je u ugovoru nije pitanje samo za delegate već i za nositelje TV prava, što je i normalno i u svakoj zemlji je tako. Nemože delegat delegirat šta hoće ako je po ugovoru definirano ovo što Šapit kaže. A oni kao zakupitelj prava sigurno imaju glasa koja utakmica se igra nedjeljom u 15h. Na kraju krajeva, u nedjelju su 4 utakmice u isto vrijeme, jel delegat odlučio da HRT prenosi Šibenik - Hajduk? Možda Max TV ima veto i kaže e nećete ove dvije nego treću najzanimljiviju, ali ja to neznam i volio bih saznati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.