• Dudu 9
    693

Mislim da se tu najviše pita Maxsport. A on logično žele najatraktivnije utakmice za sebe.
    U ovom slučaju Dinamo - Varaždin je puno zanimljivija utakmica nego Šibenik - Hajduk jer se i Dinamo i Varaždin bore za nešto dok je Šibenik ispao iz lige.
  • criticus
    3.6k
    Mislim da se tu najviše pita Maxsport.Dudu 9

Misliš ili znaš? Ja neznam, a javni servis bi nam trebao odgovoriti jel tomu tako.
  • Dudu 9
    693

Ćurković je to rekao jednom u UPU podcastu dok je još bio član.
    Ne mogu staviti ruku u vatru da je tako, ali ne bi me iznenadilo.
  • NORTE
    15.8k
    Evo još malo presedana Hns-a.

dinamo je kao gost dobio veću kaznu za utakmicu kojoj je domaćin bila Lokomotiva nego što je dobio odgovorni domaćin Jadranskog derbija koji je vrvio od kažnjivih navijačkih prekršaja.

20.000 € kazne dinamu zbog upaljenih baklji tijekom utakmice u kojoj je Lokomotiva bila odgovorni domaćin.
    Nije bilo prekida utakmice niti povika vrijeđanja suparnika ili bilo koga drugoga.

Dok je Hajduk kao domaćin dobio 18.000 € kazne zbog baklji dvije navijačke grupe, prekida utakmice dulje od minutu zbog baklji na travnjaku i teškog vrijeđanja suparnika s dvije uvredljive pjesme.

Pazite vi tu bolest.
    Još jedna lijepa priča iz hnsa.
  • Crni86
    10.4k
    a mi cemo opet bit gospoda i sutit.
  • NitkoBitan
    26.5k
    Kriterij kaznjavanja klubova nepostojeci.
  • OsamŠest
    5.1k
    Evo i Romana sa Varelom.

Screenshot-20250521-184928-Instagram.jpg
  • Pacho
    1k
    Nadam se da ovo nije Barina medijska ofenziva kako bi ga na ljeto proslijedio nekom bogatijem klubu.
  • Crni86
    10.4k
    A zakaj bi mali ikam iso? Zakaj recimo nije nama u planu za iducu sezonu da vec konkurira u seniorima? Koji klub u europi mu to moze priustit?

Klub poput dinama je najbolji razvojni klub preko kojeg se mozes razvit i ostvarit puno bolju i kvalitetniju karijeru transferom dalje kad se afirmiras na seniorski nogomet.
  • Pacho
    1k

Slazem se ja s tobom, ali mi je malo sumnjivo toliko medijsko bombardiranje danas, ukljucujuci Romanov tweet. I uz to jos i nagadanje da bi mogao i zaigrati sto nema nikakvog smisla osim ako bas razbijemo Varazdin.
  • FrodoJePurger
    327
    Jel Dinamo ima svoj whatsapp kanal?
  • Crni86
    10.4k
    pa zato jer je decko prvi put prikljucen seniorskoj ekipi, naravno da novinari od toga rade pricu. Pogotovo poznavajuci pozadinu transfer i povijest igraca.

I naravno da ak cemo vodit 3:0 da ce mali dobit priliku.
  • Pacho
    1k
    Jel mora svaki skaut biti bivsi Dinamov igrac ili sta? Bojim se da cemo se napuniti mediokritetima ako je to preduvjet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.