• ElDorado
    3.7k
    i sad kad Stojke ne moze igrati protiv Vž koga bi uopce stavio na desno krilo bez razmišljanja i straha?! Ako smo i imali nekakav roster sad ga više nema jer ti igrači nisu igrali po nekoliko mjeseci osim na kapaljku
  • Dadox
    261
    Igramo sa 2 špice pa će RPG na winga i riješena ta strana.
  • Crni86
    10.4k
    Jedna fb stranica je najavila da krecu petko i kule protiv varazdina. Vidjet cemo kolika je pouzdanost te info u ned. Prerano je da su vec doneseni takvi zakljucci.
  • The Octopus
    325
    Cop? pa taj pod broj jedan nije igrao pola godine tamo, usporedivat Djouahru i Pjacu je bas suludo. Pa cak i da sve to sto si napisao drzi vodu da su oni u par deka, Rpg, Stojkovic, Sucic i ekipa su samo bonus na to. Mogu se slozit da su neki transferi promaseni i da je ekipa vec potrosena ali to da niie svemerski brod po meni jednostavno ne stoji. Baturina je najperspektivniji igrac lige daleko, zasto on izgleda tako lose je pitanje samo za njega, ali nije slucajno vrijedan kao ove druge ekipe zajedno.
    Gledam to ovako, u cijelom hnlu ima 2-3 igraca koja imaju mjesto u prvih 11 Dinama, a vjerujem da svaki igrac iz prvih 11 Dinama ima mjesto u svakom klubu u hnlu.
    Pa Rijeci Menalo igra desnog beka !?!?!?
    Drugi par rukava i druga rasprava je zasto oni izgledaju toliko lose, ali da je ovo ekipa koja nije bila u stanju osvojit barem 70 bodova (minimum minimuma) jednostavno ne mogu progutat. Druga prica bi bila da pricamo o ovome prije zadnjeg kola u koje 3 kluba ulaze za 80 bodova
  • ElDorado
    3.7k
    a i logicno je nemamo kaj nego odmah u napad
  • Enco
    302
    I tovari i Rijeka su nam dovoljno blizu.

O kakvom rosteru Rijeke pričamo, pa oni prodaju napadača na zimu i dovedu napadača iz četveroligaša Buja .

https://net.hr/sport/nogomet/cherno-saho-novi-je-napadac-rijeke-stize-iz-cetvrte-hrvatske-lige-c27dc00c-e4a9-11ef-84e0-829ff0affdfc
  • Dzoni
    1.3k
    Dajte ljudi jel ozbiljno sumnjate u kvalitetu igrača kao pojedince koje imamo, ja sam uvjeren da svi naši igrači mogu igrati u pratkički bilo kojih startnih 11, a često i najbolji igrači. Međutim, svi oni ne tvore i jednako dobru momčad karakterno, da tvore, imali bi barem 15-20 bodova više od svih ovih konkurenata
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Nevistić je mogao u nekim dijelovima sezone braniti više, ali ne znam tko bi to bio bolji golman od njega u ligi? Malenica? Majkić? Banić?Teofil Kateran

Majkić je bolji od Nevistića, sa Zlomislićem je tu negdje iako je Zomislic primio manje golova, ako ćemo po zaključcima, onda je i on. Od Malenice je Nevistić taman bolji.

usporedivat Djouahru i Pjacu je bas suludo.The Octopus

Samo je Djuahra uz Fruka najbolji igrač Rijeke već dobrih par mjeseci, prva ekipa lige, samo Pjaca nažalost stangira, pa odigra jako dobro, pa onda opet 2 utakmice za zaborav i tako u krug.

a vjerujem da svaki igrac iz prvih 11 Dinama ima mjesto u svakom klubu u hnlu.The Octopus

Ovo je poprilično točno.

u cijelom hnlu ima 2-3 igraca koja imaju mjesto u prvih 11 Dinama, aThe Octopus

Majkić, Valinčić, Uremović, Sigur, Koski,Radeljić, Selahi, Fruk Livaja i eventualno Jagušić/Djuoahra...

Nije baš 2-3 igrača...

Ali te priče da bismo se prošetali HNLom "samo da su se igrači malo više potrudili" možemo objesiti mačku o rep. Dokazano i prošle i ove sezone. To je deluzija, zaostala još iz doba krimosa kad je HNL bio rezerviran za nas.

Mi se moramo opako pojačati da HNL prestane biti muka.
    tp1997

Sa ovim se slažem, samo stvar je što nama transferi zadnje 2-3 sezone nisu pojačanja(izuzev eventualno RPG i Pjace, Galešića ne bi još ocjenjivao jel jest ili nije, jer imao je recimo vrhunsku reakciju protiv Hajduka i asistenciju protiv Belupa, ali onda i direktni krivac za gol protiv Lokomotive) nego popuna odnosno nisu dorasli zadaći i imperativu osvajanja titule.

Samo je stvar prije bila, da je Mamić uz strance koje podovodi, i pokazivali su za tadašnji HNL klasu, kupi i 2-3 glavna igrača u HNL koji nisu igrači Dinama, pa Dinamo napravi šetaonu kroz prvenstvo.

Sada nemamo toga, ali ostatak razine se HNL-a digao(ne gledajući sad Europske (ne)uspijehe) i stvarno jako dobri se timovi slažu i transferi rade, pa je i zato ona fraza, odnosno stavka da je liga nikad izjednačenija, apsolutno stoji.
  • fakin
    706
    Vrlo je zanimljivo sto ce grad i klub dogovoriti za nedjelju. Vjerojatno ce u tajnosti imati u pripravnosti neku spontanu proslavu ako do nje dode, makar onda je nemoguće sloziti pozornicu, rasvjetu, rezervirati bendova i sl.
    A naravno da nece u ovakvoj situaciji to unaprijed napraviti
  • Enco
    302
    Sada nemamo toga, ali ostatak razine se HNL-a digao(ne gledajući sad Europske (ne)uspijehe) i stvarno jako dobri se timovi slažu i transferi rade, pa je i zato ona fraza, odnosno stavka da je liga nikad izjednačenija, apsolutno stoji

Ne bih rekao da se ostatak lige digao, već da smo se mi spustili i to dosta nisko
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Ne bih rekao da se ostatak lige digao, već da smo se mi spustili i to dosta niskoEnco

Pa da, zabiravio sam napomenut, ali između ostalog i to. Usporedi nas sada i recimo nas prije bubam 6-7 godina. Rijeka je tu negdje, Osijek je slabiji, dok opet Varaždin, Istra, Belupo, Lokomotiva su se svi digli.

Hajduk iz recimo 2019 sa poluamaterima Jradiem,Jairom, onim mađarom i ostalima da nisu imali tad odličnog Caktaša, Ercega i recimo Stanka Jurića bili bi vjerovatno se borili u drugoj ligi sa Zmijavcima i Dugopoljem...
  • Mali dioničar
    17.3k
    Lokomotiva su se svi digliNavijač Dinama

Lokomotiva se digla s drugog na deveto mjesto.
  • vlatkomarkovic
    986
    Jahonoah Markelo....

Pa sad vi meni recite da u Hrvatskoj nogometnoj piramidi nema igrača za Dinamo....

Da je netko tu napisao prije par godina da je Ante Crnac igrač za Dinamo bila bi cipelarka...

Fruk nam je sada preskup, a ni on nije bio za Dinamo...

Mislim da se ovdje jako podcijenjuje hrvatska nogometna piramida...
  • The Octopus
    325
    Niti jedan od nabrojanih stopera mislim da nisu bolji od Galesica, eventualno kao drugi stoper mogu upasti ali mi tu imamo KTCa i to je po meni sve tu negdje u najmanju ruku. Valincic je dobar i perspektivan ali nije kvalitetniji od RPga. Sigur mi se jako svida osobno ali isto ne vjerujem da ima mjesta u prvih 11 kod nas umjesto Sucica i Misica. Fruk i Livaja sigurno imaju mjesta i za njih sam uvjeren da bi odmah donijeli kvalitetu vise. Selahi slicno kao Sigur
    Podcjenjuje se kolicina ozljeda koja nas je mucila cijelu sezonu i u tome osobno vidim najveci razlog ovog debakla.

Edit: slazem se da Pjaca stagnira, ali pricamo o kvaliteti igraca, a ne onome sto su oni pruzili ovu godinu
  • criticus
    3.6k
    Budući da HRT u nedjelju prenosi trećeplasirani klub u gostima kod ekipe koja je ispala malo sam pogledao ovu sezonu

HRT prijenosi HNLa 2024/25:
    Hajduk, Osijek - 8
    Rijeka - 7
    Slaven, Gorica - 6
    Varaždin - 5
    Dinamo, Šibenik - 4
    Istra, Lokomotiva - 3
    Izvor: hrt.hr

Zamislimo teorije zavjere da je malkice drugačiji raspored bio. Pa ima li neko da pita HRT po kojem to kriteriju Dinamo zaslužuje ovako malo prijenosa. Sjetimo se sto je gospon Sapit izjavio u A1 podcastu prije 2 godine: HRT dobija 4 derbija i 18 utakmica jednog od 4 najveca kluba. Od tih 18 na Dinamo su otišle 4. Bilo bi zanimljivo vidjeti i orvu sezonu kako je prošlo. Možda i to izvadim. Svi plaćamo pretplatu, HRT ne prenosi po komercijalnom principu, a i da je kakav je to.

Komu možemo poslati upit o ovome? Ima li tu novinara koji čitaju pa da malo ispitaju zašto je tomu tako?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.