• rioda
    8.4k

Nisam siguran je li to kompletno do HRT-a, s obzirom da imaju fiksni termin prijenosa nedjeljom u 15h
  • Paggini
    49.9k

Da, istina, ali je do HRTa da kao utakmicu koju prenosi u nedjelju prenosi utakmicu kluba koji ima najmanje šanse za osvajanje protiv kluba koji je ispao, a druge utakmice su najizravnijih konkurenata za naslov protiv momcadi koje se bore za europu, na stadionu maksimir i rujevica koji imaju puno bolje travnjake i zbog broja gledatelja, bolju atmosferu od Subicevca - potpuno, potpuno besmislena odluka.

Mislim, smislena je kad vidis tko odlucuje o tome
  • criticus
    3.6k
    Nisam siguran je li to kompletno do HRT-a, s obzirom da imaju fiksni termin prijenosa nedjeljom u 15hrioda

Oni su definirali utakmice ugovorom i prema tom se postavlja raspored. Nije baš da se derbi desi nedjeljom u 15h. To je tako jer HRT ima pravo na jedan. Isto tako ibdruge utakmice. Ova kudorija koju je kolega Paggini istaknuo za zadnje kolo je samo vrhunac besmislica. Cak se sjecam da su u nekom terminu trebali orenosit sibenik a na kraju je zamijenjeno i prenosen je Hajduk, ne sjecam se sta je bio razlog.
  • NORTE
    15.7k
    HRT prijenosi HNLa 2024/25:
    Hajduk, Osijek - 8
    Rijeka - 7
    Slaven, Gorica - 6
    Varaždin - 5
    Dinamo, Šibenik - 4
    criticus

Slučajno, jel.
  • Filip85
    202
    Budući da HRTcriticus

Lijepo je da vjeruješ u ovaj "H" u nazivu :razz: , zamjeni ga jednim slovom kojeg nema u našoj abecedi i bit će jasno zašto je Dinama ima tako malo u prijenosima.

A da ne govorimo o prošloj sezoni, "H"RT kao nema prava na naše klubove u Europi, ali gle čuda hajduk se u pretkolu KL protiv Paoka prenosi, ali Dinamo u 1/8 finala protiv istog protivnika ne...
  • NORTE
    15.7k
    Sanjao sam da smo prvaci.

Another day in the office.

Nadam se top atmosferi proslave golova uz osluškivanje vijesti s Rujevice koje će kolati stadionom.
  • Nolifer
    11.2k
    Prošle godine sam dao ruku u vatru da ćemo bit prvaci, ove godine nebum. Jer kako se posloži tako neka bude. Bili smo lila ovu sezonu, toplo hladno, ako bude happy end sa sretnim završetkom super, ako nebu, opet dobro, jer bu sezona gotova. Onda tek kreće novi hype oko transfera i to je ok.

Dal su zaslužili? Mislim da jesu, jer oni su ti koji su na terenu i igraju za klub, kolko god bio umanjen hype nakon poraza ili loše predstave, mislim da "bit prvi" nije uvjet da navijaš za klub na kojem god se on mjestu na tablici nalazio, jer to je klub koji voliš od malena...
  • ElDorado
    3.8k
    Kako god što je bilo bilo je. Naprosto moramo dobiti Vž i kaj bu bu. Ali izravan ulaz u EL i vrijeme za slaganje momcadi dovoljan su motiv i za drugo mjesto. Moramo zavrsiti ovu nocnu moru pobijedom!!!!
  • Ludovic IX
    8.4k
    kakve gluposti čovjek može pročitati ovdje.. zadržat ću se samo na utakmice sa Paokom..

imaš valjda 18+ godina i čuo si valjda za prava i valjda imaš informacije da Arena je nositelj prava za LP, Europaligu i ECL i da HRT ima samo prava na LP srijedom i pretkola koja nisu pod zajedničkim pravima (playoff LP već je tak da i tu ima samo pravo na utakmicu srijedom)..daj se prvo raspitajte malo prije neg nešto napišete ovdje. ispadaš smiješan a ne treba ti to
  • NORTE
    15.7k
    HRT prijenosi HNLa 2024/25:

Hajduk - 8
    Dinamo - 4

Bilo bi zanimljivo vidjeti i orvu sezonu kako je prošlo. Možda i to izvadim.
    criticus

Svakako javi i za prvu sezonu.
    Pretpostavljam tko je i tad imao najviše prijenosa.
    Nemaju svi ljudi u Hrvatskoj sportske programe.
    Javno financirana televizija = servis u službi favoriziranja jednog kluba i to naravno nije slučajnost.
  • rupke
    166

s obzirom da HRT ima pravo na termin prva utakmica u nedjelju, a mi smo do kraja 1. mjeseca igrali LP preko tjedna, koliko je to utjecalo na mogućnost odigravanja utakmica nedjeljom?
  • criticus
    3.6k
    s obzirom da HRT ima pravo na termin prva utakmica u nedjelju, a mi smo do kraja 1. mjeseca igrali LP preko tjedna, koliko je to utjecalo na mogućnost odigravanja utakmica nedjeljom?rupke

s obzirom da ni na koji način nisam dio uređivačke politike HRTa - neznam :smile: . Sigurno da je problematičnije stavit Dinamo u prijenos kada igra LP, ali recimo postoji planiranje programa (valjda), znaš u 9. mjesecu kada su termini utakmica LP i prema tome koristis priliku kada Dinamo igra nedjeljom. Dinamo smo vidili na HRTu 4 puta ove sezone od tog jednom protiv Hajduka.

Ili recimo, u nedjelju igra Dinamo (4 prijenosa) protiv Varaždina (5 prijenosa). Šibenik će biti prenošen 3 puta od toga 2 puta protiv Hajduka.

Nemam sada pristup popisu kojeg sam vadio sa HRT stranica, doma mi je na kompu. Al napišem sve utakmice koje su prenošene u kojem kolu pa sami provjerite. Možda sam koju pogriješio jer nije da je HRT stranica baš user friendly po tom pitanju. A onda se lako provjeri i koja je to kola Dinamo igra nedjeljom a nije prenošen. Mada ako ćemo postavit pitanje HRTu valjda bi im trebali ostavit malo prostora da se koprcaju u izlikama.
  • dzgkt
    213
    Na dnu ekrana imaš fileove s delegiranim sucima i za svaku tekmu ti piše na kojem programu se prenosi tako da ti je možda tu najlakše pogledat za svako kolo.
    https://semafor.hns.family/natjecanja/88712926/supersport-hnl/
  • criticus
    3.6k

Super hvala. Eto bilo tko na forumu može to napraviti i provjeriti, samo kažem dobro je napraviti provjeru i na HRT jer se sjećam da je bila najava za Šibenik a na kraju se prenosio Hajduk. Al dobro. Ima li isto i za prošlu sezonu?
  • dzgkt
    213
    Također ima na Semaforu, ovo je link za prošlu sezonu
    https://semafor.hns.family/natjecanja/78093806/supersport-hnl/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.