• badjibadara
    4.6k
    Jedem mater svim igračima.Mali Zeus

Ukusan ovaj Pantelija..
  • ‘nuladva’
    150
    Osim KTCa, nije on zaslužio a i prebio bi mePaggini

Sta ce tek bit ako Kanga bude na terenu
  • Agramer86
    562
    Ako mi u nedjelju sjebemo, kunem vam se da skačem s tribine i šakama udaram koga god stignem, uopće me ne jebe.

Osim KTCa, nije on zaslužio a i prebio bi me
    Paggini
    +1
  • Paggini
    49.6k
    Sta ce tek bit ako Kanga bude na terenu‘nuladva’

Brat Kanga pada u duelu sa Fetaijem, ne znojim se ja
  • crophantom
    400
    Kangi samo prodaš neku lažnu kretnju ko u NFLu, frajer se spotiče, pada i pri tom lomi sam sebi i ruke i noge, a onda ga Paggini cipelari.
    Zajeban je Kačavenda jer on ko kečer ulijeće kak smo jučer vidli.
    Ja ću sa zapada skočiti i krenut na Baturinu, nalupat ću ga Playstationom.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Kanga bi te išao zagradit.
  • criticus
    3.6k
    Zar smo na ovo spali dragi Dinamovci? Kakvo upadanje, napad na igrače, čak i u šali? Molim vas prestanite s tim. Ako smo gospodski klub gospodski se triba ponašat i u porazu. Imamo mi di dić glas, to su članski dani i izbori, a s tribine podrška ili zvižduci.
  • Rakovica1986
    1k
    A valjda je i najpoštenije da se ova tragična sezona svih glavnih aktera rješava u zadnjem kolu uz vjeru i nadu da neće bit sudačkih repova.

Igrači imaju zadnju šansu za osvjetlit obraz, a navijači jedino što mogu je doći na vrijeme, zauzeti pozicije gdje najviše daju i podrškom pomoći svom klubu.

Stadion će biti rasprodan, a budem li imao kraj sebe imao bagre koja će se švercat u navijanju i pratit neke druge utakmice napravit ću što i Paggini samo bez silaženja na teren.
  • NORTE
    15.7k
    Ako mi u nedjelju sjebemo, kunem vam se da skačem s tribine i šakama udaram koga god stignemPaggini

:rofl: :rofl:
  • ‘nuladva’
    150
    Ja ću sa zapada skočiti i krenut na Baturinu, nalupat ću ga Playstationom.crophantom

Samo nemoj po Baturini, taman su iz Hoffenheima pitali jel jos zdrav
  • MolonLabe
    476
    Ili ce trcati za vrijeme utakmice ili ce sprintati nakon utakmice.
  • NitkoBitan
    26.3k
    Sad je sala, ali ako iduci vikend samo nasi zajebu ono u Splitu bi moglo bit macji kasalj. Bilo je dobranih tenzija i poslije Lokse... Sreca u nesreci imamo stadion kakav imamo, na jednoj Kranjci bi u takvom scenariju igraci bjezali u svlacionicu.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Kujtim Shalla dolazi sutra na razgovor. Bit će skaut za njemačko i albansko tržište.

Izvor: Kvasina
  • Crni86
    10.2k
    Kujtim Shala dolazi sutra na razgovor. Bit će skaut za njemačko i albansko tržište.Izet Hajrović

@Kujtim Shalla moje cestitke, zona je napokon uspjela :cool:
  • mlinchica
    3.1k
    Kujtim Shala dolazi sutra na razgovor. Bit će skaut za njemačko i albansko tržište.
    — Izet Hajrović

@Kujtim Shalla moje cestitke, zona je napokon uspjela :cool:
    Crni86

Napokon? A odgovaraš na post Izeta Hajrovića, pfff
    :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.